Βροχή κ τουαλέτα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κι εγώωω :(
Και δεν μετακομίζω σε καμιά Αριζόνα..
Αστο θα μας κλεισω για καμια Τζαμάικα....

Εμεις το μεσημερι κατεβήκαμε στο γκαζον... καναμε λιιιιιιιγα πράματα και επιστρέψαμε. Σε λίγο ετοιμαζόμαστε για δεύτερο γύρο...

Απλά εχουμε μειώσει τον χρόνο παραμονης μας κάτω.

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
δεν το έχω σκεφτεί αλλά θα γίνει μούσκεμα αφού δεν κάθεται κάτω απο την ομπρέλα παρά μόνο για να την πιάσει,δεν είναι κάπως εγώ να μην βρέχομαι και αυτή να βρέχεται.
δεν παθαίνει τίποτα.. βροχούλα είναι πες της;)
και εγώ είδα και απόειδα με το να κάνει τίποτα στο μπαλκόνι αλλα τίποτα.. εκεί περιμένει την βόλτα αυτός!! παπί έγινε πάλι

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
τελικά βγήκαμε δεν είχε πρόβλημα που βρεχότανε αλλά δεν έκανε τίποτα μιλάμε.τουλάχιστον περπατήσαμε κανά μισάωρο μέχρι να πάμε σπίτι,αργότερα πάλι μήπως και γίνει το θαύμα αν και δεν θέλω να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού.

Last edited:

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Τα πλεονεκτήματα του να έχεις σκυλί παντός καιρού: βγήκαμε στην βροχή, πήγε μόνη της στο σημείο της και έκανε την ανάγκη της. Πλατσούρισε σαν τρελή και έτρεχε πάνω κάτω. Κάναμε και μισή ώρα βόλτα τροχάδιν. Το μειονέκτημα; Πρέπει να το "σέρνεις" για να γυρίσει σπίτι. Φαντάσου τι θα μου κάνει στα χιόνια...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Στα χιονια θα σερνει αυτη εσενα !!;)
Η συλβια με το που δει βροχη,κανει μεταβολη και τρεχει πισω στο σπιτι και χωνεται στο κρεβατι της.Αν παλι την πιεσεις να βγει εξω,αρχιζει να "μιλαει"(κανει κατι περιεργες αηχες κραυγες),μουλαρωνει και δεν κουνιεται απο την θεση της!
Εχω αυλη βεβαια οποτε και να μην παει εκεινη τη στιγμη τουαλετα,θα ερθει σε λιγη ωρα παρακαλωντας με να της ανοιξω την πορτα και θα κανει τη δουλεια της σε κλασματα δευτερολεπτου!!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
και μεις παντώς καιρου
χιονια βροχή αέριδες στ' απίδια του
απλά οταν βρέχει (οπως αυτες τις μερες εδώ) φοράω τη νυτσεράδα μου, φοράω και ενα ψιλοκακομοιρηκο ύφος και παμε....

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Η Μοκα με το που αντιληφθει τις πρωτες σταγονες νερου πανω της περνει ενα βλεμα "ωχ τη πατησαμε"!

Οταν βγουμε απο το σπιτι και καταλαβει οτι βρεχει μουλαρωνει και δεν βγαινει με τιποτα! Το ιδιο και χθες που μας επιασε βροχη ενω την ειχαμε στο αμαξι, ενω συνηθως βγαινει μονη της χθες τραβηξαμε!

Και ειναι ενα ζωο που εχει φαει τη βροχη και το χιονι με το κουταλι! Τι να πω, αβυσσος!

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Τα πλεονεκτήματα του να έχεις σκυλί παντός καιρού: βγήκαμε στην βροχή, πήγε μόνη της στο σημείο της και έκανε την ανάγκη της. Πλατσούρισε σαν τρελή και έτρεχε πάνω κάτω. Κάναμε και μισή ώρα βόλτα τροχάδιν.
Μετα δεν εγινε μαυρη-καφε απο τα λασπονερα?

Dean Corso

Banned
Banned
11 Μαϊου 2013
109
0
Aκούστε τί μου έτυχε εμένα μια φορά...
Δεν ξέρω γιατί αλλά οοοοοοολα τα σκυλιά που είχα ήταν μες την τρελή χαρά όταν έβρεχε.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι όταν είχα το Δια ενα ροτβαιλερ, αυτό το σκυλί όταν έβλεπε νερό κάτι τον έπιανε και ήθελε να πέσει με τα μούτρα μέσα...
Τον είχα βγάλει για βόλτα στον Σεντραλ παρκ. Σε κάποια φάση αρχίζει να βρέχει. Ωχ λέω την κάτσαμε τώρα!
Μόλις έπιασε η βροχή για τα καλά αυτός άρχισε να χοροπηδάει απο την χαρά, να με σέρνε σε κάθε λακούβα με λασπονερα και να κυλίεται!
Σε κάποια φάση βλέπει την λίμνη του παρκου...
Αμαν λέω... Με το που να πώ "ΔΙΑ ΜΗ" είχε γίνει άφαντος, είχε βγεί απο το λουρί του, είχε πέσει μέσα στην λίμνη και κολυμπούσε ενώ εγώ καθόμουν στην όθχη και έβριζα... Σε κάποια φάση που είχε έρθει πιο κοντά δεν άντεξα, μπαίνω μέσα και τον βουτάω απο το κολάρο... Στον δρόμο όλοι με κοιτούσαν που είχα γίνει παπί και έβριζα και είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα...
Μετά απο 6-7 στάσεις σε άλλες λακούβες με βρομόνερα γυρίσαμε σπίτι.....
Εκτός απο εμένα και τον σκύλο, έπρεπε να καθαρίσω και το ασανσέρ και το διάδορμο της πολυκατοικίας.
Μετά απο αυτό άλλαξα σπίτι και πήγα σε μονοκατοικία και αποφάσισα να γίνω εκπαιδευτής σκύλων...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.751
7.279
Και ειναι ενα ζωο που εχει φαει τη βροχη και το χιονι με το κουταλι! Τι να πω, αβυσσος!
Eγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι φταίει κι αυτό. Ότι όσα την έχουνε φάι με το κουτάλι δε γουστάρουν καθόλου. Υποθέσεις όμως.

Εμένα πάει κάτω από τα υπόστεγα - και σπρώχνει εμένα απ'έξω να χωρέσει αυτός καλά καλά - και σε κάθε είσοδο πολυκατοικίας μπαίνει μέσα. Έχω δε την εντύπωση ότι με το βλέμμα του με ρωτάει "Κλειδιά για αυτή την πορτα δεν έχεις?? Καλά, δε θες να περιμένουμε να ανοίξει η πόρτα να λουφάξουμε λίγο μέσα μέχρι να σταματήσει?". Ενίοτε και σε κανά μαγαζί που έχει ανοιχτή πόρτα πάει να μπουκάρει "ααα όλος ο καλός ο κόσμος μαζεμένος, ας συστηθούμε κι εμείς". Μην ξεχνάμε ότι έτσι ακριβώς τον βρήκαμε: "είδα φως και μπήκα".

Αυτά δε όλα αλλάζουν άμα δει σκυλί. Για πότε πετάει το κακομοιριασμένο ύφος από τη φάτσα του, τεντώνει την καμπούρα του καταταλαιπωρημένου, σηκώνει τις αυτούμπες που πέσαν από το ασυγκράτητο βάρος της ψιχάλας και βγαίνει κάτω από το υπόστεγο να κοκκαλώσει να κοιτάει τον υποψήφιο στον απέναντι δρόμο δε λέγεται. Όταν φύγει ο υποψήφιος ξαναμαζεύεται και ξανακάνει το Βασιλάκη Καϊλα.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Eγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι φταίει κι αυτό. Ότι όσα την έχουνε φάι με το κουτάλι δε γουστάρουν καθόλου. Υποθέσεις όμως.

Εμένα πάει κάτω από τα υπόστεγα - και σπρώχνει εμένα απ'έξω να χωρέσει αυτός καλά καλά - και σε κάθε είσοδο πολυκατοικίας μπαίνει μέσα. Έχω δε την εντύπωση ότι με το βλέμμα του με ρωτάει "Κλειδιά για αυτή την πορτα δεν έχεις?? Καλά, δε θες να περιμένουμε να ανοίξει η πόρτα να λουφάξουμε λίγο μέσα μέχρι να σταματήσει?". Ενίοτε και σε κανά μαγαζί που έχει ανοιχτή πόρτα πάει να μπουκάρει "ααα όλος ο καλός ο κόσμος μαζεμένος, ας συστηθούμε κι εμείς". Μην ξεχνάμε ότι έτσι ακριβώς τον βρήκαμε: "είδα φως και μπήκα".

Αυτά δε όλα αλλάζουν άμα δει σκυλί. Για πότε πετάει το κακομοιριασμένο ύφος από τη φάτσα του, τεντώνει την καμπούρα του καταταλαιπωρημένου, σηκώνει τις αυτούμπες που πέσαν από το ασυγκράτητο βάρος της ψιχάλας και βγαίνει κάτω από το υπόστεγο να κοκκαλώσει να κοιτάει τον υποψήφιο στον απέναντι δρόμο δε λέγεται. Όταν φύγει ο υποψήφιος ξαναμαζεύεται και ξανακάνει το Βασιλάκη Καϊλα.
Μια απο τα ιδια και η Μοκα. Αν μας δουν εκεινη την ωρα στον δρομο θα νομιζουν οτι τα σκυλια τρωνε πολυ ξυλο! :p

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Μάντεψε...
Τον καθαρίζεις μετά τον σκύλο!:cuniaoo:
It's simple!
Εκτος και αν ο σκυλος ειναι ηδη καφε-μαυρος. Τυχερα ΓΠ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εκτος και αν ο σκυλος ειναι ηδη καφε-μαυρος. Τυχερα ΓΠ.
Μμμ, το κάτω μέρος του στήθους και η κοιλιά είναι πολύ ανοιχτόχρωμο καφέ, προς το μπεζ, δεν είναι σκούρο καφέ. Οπότε δεν την γλιτώνουμε ούτε εμείς.
Δεν είναι πρόβλημα η λασπούρα που μαζεύει από κάτω το...σασί;). Την καθαρίζουμε με πανί.
Το θέμα είναι το νότισμα της τρίχας και ότι στεγνώνει μετά από ώρα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn