Βροχή κ τουαλέτα!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
αυτο ακριβως σκεφτομουν μολις γυρνουσαμε απ τη βολτα τη πρωινη...λεω να την περασω με μια πετσετα πριν μπει μεσα?αλλα μου απαντησε με ενα τιναγμα οποτε οκ!

καλη δυναμη στους μακριτριχους

*και εγω οταν ηταν μπεμπα στην αμμο την ειχα μαθει,απο 5-6 μηνων ομως την καταργησαμε και ημαστε 3 φορες την μερα εξω!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Σαν παιδί της πόλης που είμαι,μακριά από τη φύση της επαρχείας,τα δέντρα,τα δάση κλπ ..κάθε φορά που βρέχει νιώθω απίστευτο δέσιμο με τη φύση κ επιδιώκω να βγαίνω έξω στο νερό κ να βρέχομαι.

Το τσιμέντο της πόλης που δεν αφήνει αυτόν τον εκπληκτικό οργασμό των οσμών να αγγίξει τα ρουθούνια,μας κάνει να κυνηγάμε το πράσινο όπως τα πιγκουινάκια που μονίμως αναζητούν το νερό για να βουτήξουν..

Είναι μαγεία η βροχή για εμάς!
Αν κ στη Mollie δεν αρέσει ιδιαίτερα,όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να βραχούμε το κάνουμε..

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.121
1.392
εμείς έχουμε "αδιαβροχακι" και είναι η καλύτερη βόλτα με την βροχή
είναι όλα τα σκυλιά μέσα κι μεις αλωνίζουμε!!!

και πέρα βρέχει.................

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
σήμερα με την πολύ βροχή καλά τα πήγαμε , όταν γυρίσαμε το κυνήγαγα στο καναπέ γιατί ήθελε να σκουπιστεί στα ριχτάρια :p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άρα εγώ είμαι από τους "τυχερούς" δεν την θέλει την βροχή η μικρή δεν την θέλει! Πατάει στα βρεγμένα με μια ξινίλα στα μούτρα άλλο πράγμα!
Βρέχει από χθες και όταν βγαίνει λίγο να κατουρήσει στον κήπο επιστρέφει και σκουπίζεται σε όοοοοολα τα πατάκια η Μαντάμ ντε πομπαντούρ,,,,,:maria:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
σήμερα με την πολύ βροχή καλά τα πήγαμε , όταν γυρίσαμε το κυνήγαγα στο καναπέ γιατί ήθελε να σκουπιστεί στα ριχτάρια :p
Ορίστε! Το άγχος ήταν μόνο δικό σου! Καλές τσαλαβούτες!
Άρα εγώ είμαι από τους "τυχερούς" δεν την θέλει την βροχή η μικρή δεν την θέλει! Πατάει στα βρεγμένα με μια ξινίλα στα μούτρα άλλο πράγμα!
Βρέχει από χθες και όταν βγαίνει λίγο να κατουρήσει στον κήπο επιστρέφει και σκουπίζεται σε όοοοοολα τα πατάκια η Μαντάμ ντε πομπαντούρ,,,,,:maria:
Αααα, τέτοιες χαριτωμενιές μόνο στις λακκούβες έχουμε εμείς, που τις αποφεύγουμε μη και χαλάσει το...μανικιούρ. Καλά, δεν κάνει και σωστό "sit" με ευκολία γιατί προτιμά να αιωρείται παρά να βραχεί ο πωπός του. Αλλά η βόλτα βόλτα κι η ουρά...κεραία!

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
εγώ απο σήμερα έχω ξεκινήσει να του μαθαίνω να πηγαίνει που και που έξω στην εφημερίδα αλλά τίποτα.
τουλάχιστον του έκοψε λιγάκι και έχει σταματήσει να σκάβει και να κυλιέται στα χώματα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εμεις χτες πάλι, τι εβρεχε τι δεν εβρεχε δεν χαμπαριάσαμε... εκει σαν να μην τρέχει τίποτα η Σελιν.
Βεβαια επειδη την ειχα λούσει της εβαλα ενα μπλουζάκι για να μην πιάσει λασπες το μαλλι και την αμόλυσα. Τα έκανε κανονικά και μαζεύτηκε.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εγώ φοράω αρβυλα και ένα στρατιωτικό πόντσο.
Με βολεύει περισσότερο και μου δίνει και την δυνατότητα του χειρισμού του οδηγού με τα δύο χέρια έναντι της ομπρέλας.
Ομως τώρα που είναι ακόμα ζεστός ο καιρός, είτε γινεις μουσκεμα από την βροχή ή μουσκεμα από τον ιδρώτα λόγω αδιαβρόχου είναι περίπου το ένα και το αυτό!
Ο Κάστωρ που δεν γουσταρει νερά και λάσπες, στην αρχή προσπαθεί να μην βρέξει τις πατούσες του, αλλά μετα το παίρνει απόφαση ότι δεν γινεται και συνεχίζει ακάθεκτος την βόλτα (προσέχοντας φυσικά τις λακούβες και τον βόρβορο)
Φετος σκέπτομαι να του πάρω κάτι να του προστατεύει κάπως το σώμα ώστε να μην έχουμε πολύ ώρα στεγνωμα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγώ φοράω αρβυλα και ένα στρατιωτικό πόντσο.
Με βολεύει περισσότερο και μου δίνει και την δυνατότητα του χειρισμού του οδηγού με τα δύο χέρια έναντι της ομπρέλας.
Ομως τώρα που είναι ακόμα ζεστός ο καιρός, είτε γινεις μουσκεμα από την βροχή ή μουσκεμα από τον ιδρώτα λόγω αδιαβρόχου είναι περίπου το ένα και το αυτό!
Ο Κάστωρ που δεν γουσταρει νερά και λάσπες, στην αρχή προσπαθεί να μην βρέξει τις πατούσες του, αλλά μετα το παίρνει απόφαση ότι δεν γινεται και συνεχίζει ακάθεκτος την βόλτα (προσέχοντας φυσικά τις λακούβες και τον βόρβορο)
Φετος σκέπτομαι να του πάρω κάτι να του προστατεύει κάπως το σώμα ώστε να μην έχουμε πολύ ώρα στεγνωμα.
Αν βγω εγώ ετσι εξω θα ειμαι σαν χακί μανιτάρι.... θα κατουρηθεί το σκυλί αλλά από τα γέλια!!!
Εγώ παντως χωρις πλάκα, για τετοια σκηνικά της πήρα μπλουζάκια (2 τον αριθμό). Μπορεί να σηκώνει η φυλή το ...ντύσιμο, αλλά προσωπικά μόνο σε αναγκαίες περιπτώσεις το κάνω...

I.Kyveli, γιατι στενοχωριέσαι? Σε εμας δεν σταματά να ρίχνει νερό και εχω σιχαθεί... θελω ηλιοοοοοοο, και ζέστηηηηηηηηηη

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
I.Kyveli, γιατι στενοχωριέσαι? Σε εμας δεν σταματά να ρίχνει νερό και εχω σιχαθεί... θελω ηλιοοοοοοο, και ζέστηηηηηηηηηη
Μην ακούσω ξανά την λέξη ζέστη, κρυώνω και ποτέ θα έρθει το καλοκαίρι...Όχι μετά το φετινό ψήσιμο!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μην ακούσω ξανά την λέξη ζέστη, κρυώνω και ποτέ θα έρθει το καλοκαίρι...Όχι μετά το φετινό ψήσιμο!!!!
Α όχι, ειμαι υπέρμαχος του καύσωνα... λίγο να πεσει η θερμοκρασία τρέμω!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σιγά το καλοκαίρι το φετινό! Ήταν ήπιο σε σχέση με πέρισυ (κοιτάχτε και τα περσινά πόστ αν είναι) και πολύ πολύ πιο σύντομο... Κρίμα...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πρώτες μας βροχές και δεν μπορούμε να υσηχάσουμε μας κατούρησε είδη πρώτη φορά απο τότε που ήταν πολύ μικρό ενώ την έβγαζα έξω για πολλή ώρα και γινόμασταν μέσα στα νερά.καλά βόλτα δεν το συζητάω δεν πήγαμε σήμερα αφού βρέχει ασταμάτητα και τώρα την έχω έξω στον κήπο γιατί ούτε κακά έχει κάνει εδώ και ώρα.πώς θα την κάνω να τα κάνει έξω με τέτοιον καιρό ώστε όλοι να είμαστε καλά?

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γιατί "καλά, βόλτα δεν το συζητάς"? Πηγαίνετε κανονικά, και η σκυλίτσα θα κάνει την ανάγκη της και θα μάθει ότι δεν τρέχει κάτι με βροχή κι αστραπόβροντα.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν το έχω σκεφτεί αλλά θα γίνει μούσκεμα αφού δεν κάθεται κάτω απο την ομπρέλα παρά μόνο για να την πιάσει,δεν είναι κάπως εγώ να μην βρέχομαι και αυτή να βρέχεται.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ας γίνει μούσκεμα, για τα σκυλιά είναι απολύτως φυσιολογικό, αν δεν τους δείξουμε το αντίθετο. Πόσο μάλλον τα λαμπ... Άσε που ο δικός μου παλιότερα κηνυγούσε το κάτω από την ομπρέλλα. Λύθηκε με το να βάλω αδιάβροχο, οπότε του στέρησα την επιλογη. χε χε χε

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
έχεις δίκιο πρέπει να οργανωθώ για χειμώνα λοιπόν.η αλήθεια είναι ότι την πίεζα(τραβόντας) λίγο ώστε να πάμε στο μέρος που τα κάνει αλλά τίποτα και δεν ήταν σωστό,χαλαρά και βολτίτσα μέχρι να τα κάνει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn