Μαζεύονται και κλαίνε με πμ γιατί τα κακά μέλη τους κάνουν νταντά;
Ναι, στα pm's αυτά πέφτουν κατάρες, κάνουν βουντού, μαζεύονται και λένε με λένε l.kyveli και είμαι εντάξει παρόλο παρόλο το ξύλο που έφαγα στο dogforum και τέτοια τραγικά..Μάλιστα λέγεται ότι σχεδιάζουν τη δημιουργία φόρουμ για τα κακοποιημένα μέλη του dogforum.Μαζεύονται και κλαίνε με πμ γιατί τα κακά μέλη τους κάνουν νταντά;
Aπό τα παραπάνω δεν ισχύει κανένα και ο Σάκης δεν ασχολείται πια ( για όσους δε το γνωρίζουν ).Flame of york, Blue Genesis, Halimeda's - αυτά μου έρχονται τώρα. Πιθανόν έχει και άλλα, μπορείς να ρωτήσεις και στον ΚΟΕ και μετά κάνεις πιο εξονυχιστική έρευνα.
Εγώ τα χώνω εκτός PM όπως βλέπεις...Ναι, στα pm's αυτά πέφτουν κατάρες, κάνουν βουντού, μαζεύονται και λένε με λένε l.kyveli και είμαι εντάξει παρόλο παρόλο το ξύλο που έφαγα στο dogforum και τέτοια τραγικά..Μάλιστα λέγεται ότι σχεδιάζουν τη δημιουργία φόρουμ για τα κακοποιημένα μέλη του dogforum.
xaxaxaxa Καλό !!!Μας αποκαλεις και ηλιθιους και δικιο εχεις.....αφου καθομαστε και απανταμε σε εναν ανθρωπο που φοραει παρωπιδες μαγαλυτερες και απο αλογου!
Μην αγχώνεσαι... δεν έχουν γιατί δε λειτουργούν.....Και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τύχει να 'χουν κουτάβια τώρα, ή σχετικά κοντά, ελπίζω να ενημερωθούν ότι στο μελλοντικό τους σπιτικό, μόλις πριν λίγο καιρό, πέθανε ένα κουτάβι, από...κάτι.
Sorry @Jdrim που δεν απαντάω ΑΚΡΙΒΩΣ στο ερώτημά σου ε; Μου συμβαίνει συχνά, να παρασύρομαι. Σε ενημέρωσαν φαντάζομαι με τα pm ε;
Σου κάνει εντύπωση ε; Και κάνεις και τον έξυπνο; Ενώ αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σου λέει ότι οι προθέσεις όσων σου απάντησαν ήταν εντελώς αγνές και χωρίς κανένα συμφέρον...αλλά είναι ψιλά γράμματα αυτά για σένα..Μην αγχώνεσαι... δεν έχουν γιατί δε λειτουργούν.....
Μου κάνει εντύπωση πως εσείς που είστε μέσα στα πράγματα δεν ξέρετε
κάτι τόσο σημαντικό.
Αλλά για τα Pet Shops....
Εστειλα πμ για να δω απο τι πεθανε το κουταβι και οχι για να κραξω...απλα διαβαζω τοση ωρα ολα αυτα που λετε και δεν ειναι καθολου ωραια@zeledaki ....είσαι ένα από τα άτομα με τα pm ; ......
Μία φορά απάντησα όπως εσείς και σε ενόχλησε...?Σου κάνει εντύπωση ε; Και κάνεις και τον έξυπνο; Ενώ αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σου λέει ότι οι προθέσεις όσων σου απάντησαν ήταν εντελώς αγνές και χωρίς κανένα συμφέρον...αλλά είναι ψιλά γράμματα αυτά για σένα..
Α...θα αρχίσουν να εμφανίζονται ένας - ένας με τα pm ..τελευταίος θα εμφανιστεί αυτός που μας παραπλάνησε με την αγορά του κουταβιού που ήταν ..αλλά δεν ήταν εκτροφικό.Εστειλα πμ
απλα διαβαζω τοση ωρα ολα αυτα που λετε και δεν ειναι καθολου ωραια
Γιατι αναφερει και τους εκτροφεις ως κατι κακο ; Βασικα απο την PETA δεν περιμενω τιποτα σωστο,δεν εχουν ιδεα τι κανουν.
ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ !ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ POSTARO ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ!!
Δεν ξέρω αλλά η Μαρία Καρούζου ήταν προχθές στην έκθεση με τα γιορκάκια της. Μίλησες μαζί της και σου είπε ότι δεν λειτουργεί?? Ή σε ψυχολόγησε αμέσως από τον τόνο της φωνής σου και σε απέρριψε...Aπό τα παραπάνω δεν ισχύει κανένα και ο Σάκης δεν ασχολείται πια ( για όσους δε το γνωρίζουν ).
Yπάρχει ο Lazaros Kenel βέβαια... τι λέτε?