Βασικά... Καλησπέρα σας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χρόνια πολλά Ρας μου, να εισαι πολύχρονος και πάντα ευτυχισμένος με τη φράου που εμπλεξες! Να μην την ακους και να κάνεις ό,τι θες! Α και φάε τη Μπέμπα πληζ!

Η πεθερα σου!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σ'ευχαριστώ Sirkos, να'σαι καλά, και με το καλό να σου ευχηθούμε κι εμείς με τη σειρά μας για τον...ασπρουλιάρη σου. :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Αν και πολύ καθυστερημένα να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου...σ'αυτή την φωτογραφία είναι Θεός!:cool:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ευχαριστώ πολύ! Η μάνα μου με χαίρεται... Εγώ δε χαίρομαι... Γιατί ξαναθυμήθηκα από που ξετρυπώνουν έξω κι έκανα τσάρκα στη γειτονιά και τώρα με έχει τιμωρίαααααα... Κακιά μάνα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Εγώ δε χαίρομαι... Γιατί ξαναθυμήθηκα από που ξετρυπώνουν έξω κι έκανα τσάρκα στη γειτονιά και τώρα με έχει τιμωρίαααααα...
Και είπαμε: Οι τιμωρίες (αν τον κλείνεις κάπου) διαρκούν το πολύ ένα τέταρτο... και επαναλήψεις... όχι παραπάνω...
Ολα αυτά, αν χρησιμοποιείς crate...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Στο crate ή πιo σωστά στο box, γιατί...τέτοιο έχουμε, ο Ρας χωράει μόνο για 10 δευτερόλεπτα. Είναι πολύ μικρό για το μέγεθός του. Τα ρίσκα του να ψωνίζεις για πολύαιμο κουτάβι...

Η τιμωρία του είναι πιό... μόνιμη.. Λίγος καιρός του απέμενε ακόμα να απολαύσει τον κήπο, αφού είχε δείξει καλή διαγωγή και δεν το έσκαγε πια. Τώρα, η τιμωρ'ια του είναι, μέχρι να μετακομίσουμε να τον κοπιτάζει μόνο...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές όμως! (κι αυτή της τσάντας, ακούγεται πρακτικό!)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ευχαριστεί πολύ mucca! Κι εσυ να χαίρεσαι την αγελαδίτσα, που είχε κοντά κοντά τα γενέθλιά της

Status
Κλειδωμένο θέμα