Βασικά... Καλησπέρα σας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είσαι φουκαράς, αχ βρε Ρας, αχ βρε Ρας
και όλο κατουράααας
Πες μου "κυρά μου τι τραβάς, τι τραβάς, τι τραβάς"
Και μη με τυραννάς!

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, ταλαιπωρούν τον μικρό τα δερματικά του. Οφείλεται σε αλλεργία αλλά δεν έχουμε κάνει τεστ αλλεργιογόνων. Πάντως από την τροφή δεν είναι, και βέβαια, δεν είναι ούτε ψώρα, ούτε μυκητίαση, καθώς τα αποκλείσαμε με την αντίστοιχη εξέταση το καθένα. Φέτος ήταν λίγο πιο έντονο, στην μπροστά πλευρά των μπροστινών ποδιών, στο ύψος των αγκώνων. Επειδή το έγλυφε πολύ, είχε κάνει σαν πολύ επιφανειακές πληγούλες και είχε μαδήσει όλο το τρίχωμα στη συγκεκριμένη περιοχή. Η κτηνίατρος μας είπε, ότι δυστυχώς, αυτή τη φορά δεν θα αποφύγουμε,δυστυχώς, το prezolon, οπότε ο μικρός ξεκίνησε αγωγή και φόρεσε και το ειδικό κολάρο, για να διακοσμήσουμε το σπίτι με σκυλόμορφο λαμπατέρ.

Πάμε στο τραγουδάκι της εισαγωγής τώρα! Από την ημέρα που άρχισε το prezolon πηγαίνει από μια μικρή βολτούλα ενδιάμεσα στις κανονικές του και μια κατά τις 2 ή 3 το βράδυ, για να τη βγάλουμε καθαρή. Έλα μου όμως που η κυρά του είναι...πανέξυπνη! Προχθές είπα να γλυτώσω τη μεταμεσονύχτια έξοδο, και θεώρησα ότι αν τον βγάλω κατά τις 23:30-24:00 την μεγάλη βραδυνή, θα κοιμηθώ καμιά ωρίτσα παραπάνω. Και όντως κοιμήθηκα... Αλλά κι αυτός δεν κατάφερε να κρατηθεί, οπότε με το πρωινό ξύπνημα, δωράκι δυο στάμπες στο πάτωμα κι ένας μικρός να με κοιτάει με βλέμμα "Sorry, αλλά δεν την παλεύω κάστανο". Εννοείται ότι δεν τον μάλωσα, αλλά κατάλαβα ότι την μεταμεσονύκτια δεν τη γλιτώνουμε από εδώ και μπρος, μέχρι να τελειώσει η θεραπεία...

Το μανάρι μου, συνήθισε και το ελισαβετιανό κολάρο και κάθε φορά που γυρνάμε από τη βόλτα περιμένει καθιστός να του το φορέσω. Οχι, όχι δεν το κάνει για τις κροκετούλες που τον περιμένουν μετά, όοοοοχι!

Ορίστε ο Ρας, ο φουκαράς εν είδει λαμπατέρ

IMG_0155[1].jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Περαστικά του, του φουκαρά :)

Αλοιφούλα καμμία; Μόνο prezolon;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τσου καμία αλοιφούλα. Στα αρχικά στάδια κάναμε πλύσεις με hibitane, και τις πρώτες πρώτες μέρες της κορτιζόνης, όταν δεν την πάλευε και προσπαθούσε να ξυστεί ενώ φορούσε το κολάρο, λίγη ξυλοκαϊνη για να τον ανακουφίσει.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Περαστικά του!!!

Ασχετο αλλά το επιλέξατε το κόκκινο στον καναπε επειδή ταιριάζει τόσο πολύ με τον ασπρόμαυρο Ρας?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Περαστικα στο τερας!!

υ.γ κουκλος οπως παντα!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο καναπές είναι σκούρο μπλέ, με εκρού σχεδιάκια. Προ Μάσκας εποχή είχε και μπράτσα. Αλλά επειδή από τη Μάσκα και μετά ο κύριος απέκτησε το δικαίωμα να ανεβαίνει στον καναπέ, πετάξαμε από πάνω μια φλις κουβερτούλα που είχαμε πρόχειρη.Τυχαία ήταν κόκκινη. Κακή ιδέα το φλις, παιδιά. Μαζεύει πολλήήήή τρίχα

Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Περαστικα του! Η ζεστη μονο τετοια χαζα φερνει στα σκυλια, ενα καλο δεν ειδαμε! Να φυγει γρηγορα!

Επισης βλεπω πως διακοσμησε και το κοκκινο υφασμα με ... ΜΕΡΙΚΕΣ ασπρο-ρασο-τριχουλες... :flip:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χα χαχαχα, με το μερικές, ακόμα και με κεφαλαία είσαι επιεικής! Ο κύριος από 'δω, μαδάει όλο το χρόνο αρκετά, πόσο μάλλον τώρα που είναι κι εποχή του... Όταν έγραφα στο θέμα με τις τρίχες ότι άνετα πλέκεις πουλόβερ, νομίζατε ότι υπερέβαλα!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Κακή ιδέα το φλις, παιδιά. Μαζεύει πολλήήήή τρίχα
Κι όχι μόνο τις μαζεύει, αλλά δεν τις αποχωρίζεται κιόλας :rolleyes:
Σεντονάκι κορίτσι. Δροσερό και με λίγη σκούπα, καθαρίζει.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι όχι μόνο τις μαζεύει, αλλά δεν τις αποχωρίζεται κιόλας :rolleyes:
Σεντονάκι κορίτσι. Δροσερό και με λίγη σκούπα, καθαρίζει.
Μωρέ εσύ έχεις δίκιο, αλλά ποιος σε ακούει! Πάντως και με σεντονάκι, η τρίχα στο σπίτι και πάλι θα τριγυρνάει, όση σκούπα και να βάλω, αυτή την εποχή. Πραγματικά there is dog hair in everything I do

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Δεν μίλησα για τρίχα στο σπίτι. Τολμάς να μου κάνεις εμένα τέτοιο σχόλιο; :p
Συγκρισούλα φλις με σεντονάκι έκανα.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Αρε Ρας τι σου έμελε να πάθεις καλοκαιριάτικα!!
Αντε περαστικά σας...:)
Η τρίχα δε παλεύεται αυτή την εποχή εμένα που δε ανεβαίνει πουθένα και έχει τρίχες από αυτές που πετάνε!!Εγώ σε καταλαβαίνω!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
οι καλυτερες τριχες που πετανε ειναι αυτες του αυτοκινητου ;)

σορρυ για το οφφ

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
οι πιο ωραιες τριχες ειναι αυτες που χωνονται στο πλυντηριο και στη συνεχεια μεσα στα βρακια.
Περαστικα σας να το ξεπερασετε γρηγορα ευχομαι!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Περαστικά του ,αυτή την εποχή πολλοί ταλαιπωρούνται με αλλεργίες.
Είναι πολύ όμορφος!!!!!!

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Status
Κλειδωμένο θέμα