Βασικά... Καλησπέρα σας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πόσο διαφορετικός θα ήταν αυτός ο σκύλος αν είχαμε περισσότερη εμπειρία όταν τον αποκτήσαμε... Πόσο καλός θα ήταν αν δεν είχαμε κάνει λάθη (κι αν δεν συνεχίζαμε ακόμα και τώρα να κάνουμε μάλλον...)

Έχει τα θεματάκια του. Βγάζει επιθετικότητα? Κυριαρχικότητα? Δεν ξέρω... Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι καλόκαρδός όταν βλέπω σκηνές σαν αυτή που τράβηξα σε βίντεο πριν από λίγο. Ορίστε λοιπόν λίγο μασάζ από την Τίνα στο Ρας

[video=youtube;kqUmnpmAQxM]http://www.youtube.com/watch?v=kqUmnpmAQxM[/video]

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Χαχαχααα την καταβρήκε το γατόνι με το ζύμωμα!!!
Πολύ γλύκας ο Ρας :)

Nα σου πω κρητικόπουλο αυτό το σκύλο μου παρομοίαζες με τον Τζιμάκο;;;;
χαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα!!!!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ο-λα-λα!!! τελεια συνυπαρξη .αχ ποτε θα το δω και εγω αυτο σα μανα....εκει που παει η δολια η μπαρμπι μου να τριφτει και να γλυψει τη μουσουδα του δουκα και λεω να τα βρηκαν, ο χαιβανος της κανει ταχα μου παιχνιδια και τη προκαλει να τον κυνηγησει γαυγιζοντας...μετα φταιει αυτη που χτυπαει τη γλωσσα της σαν κομπρα?

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Να σου πω...μου στελνεις καμια βδομαδα την Τινα,που ξυπναω η αμοιρη με τρελλο πονο στην πλατη ??Θα την τα'ι'ζω με τα καλυτερα ως ανταλλαγμα..;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
sea-mol, εσύ μη ζηλεύεις, έχεις φωτογραφία του Πύρρου με κοτοπουλάκια, πάω στοίχημα ότι ο Ρας θα τα...ξεπουπούλιαζε!

l.Kyveli, είδες τι γλύκας μπορεί να γίνει όταν θέλει? Ώρες ώρες νομίζω ότι είναι βγαλμένος από μυθιστόρημα... Dr Jekyll and mr Hyde...

maxinikol από τη στιγμή που η Μπάρμπι σου έκοψε τα «κχχχχ» δεν είναι πολύ μακρυά κι από εσάς αυτές οι εικόνες. Εμας απλά μας πήρε λιγότερο χρόνο γιατί η Τίνα ήρθε στο σπίτι μικρή και δεύτερη. Περιμένω αντίστοιχο βιντεάκι κι από εσάς πάντως!!

golden boy σου τη στέλνω, σου τη στέλνω! Είμαι σίγουρη ότι θα τη φροντίζεις πολύ καλά, ΑΛΛΑ θέτω έναν όρο. Να της πάρεις μπουρκίνι για την παραλία, δε θα μας την εκθέσεις εμάς την μικρή!!! :p

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Mμμ...γατισιο μπουρκινι...challenge..χαχαχχχ..Μεινε υσηχη!
Τελειο το βιντεακι,να τα χαιρεσαι τα ζωντανα και αυτες τις γλυκες στιγμες.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αστέρι ο Ρας....
Τα'χουμε πει αυτά...:)

Μεγάλωσε και το κορίτσι και βλέπω ότι είναι μια χαρά!!!
Νααα.... σου στείλω τη Ρούνη για γατοεκπαίδευση..., τι λες?? :rolleyes:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
agathe, όποτε θες! Να τη συνοδεύεις μόνο,ε! Γιατί ξέρεις... να... τα φοβάμαι τα σκυλιά... :p :p :p

Status
Κλειδωμένο θέμα