Βασικά... Καλησπέρα σας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Mπράβο Kritikopoula που αγωνίζεσαι για τις ζωούλες! Πριν 16 χρόνια είχα σώσει και εγώ ένα γατάκι που το τάιζα με μπιμπερό κάθε 3 ώρες και πέθανε τον Ιανουάριο που μας πέρασε, καλή τύχη στα δύο γατάκια!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να 'σαι καλά christab! Εντάξει... Όχι και συγχαρητήρια... Αν δεν βρίσκαμε ένα αδελφάκι τους ψόφιο δεν θα μπαίναμε στον κόπο. Τώρα όμως που μπήκαμε στο χορό, χορεύουμε γιατί είναι κρίμα να πάνε άδικα...

Ο Ρασάκος γαυγίζει τα ευχαριστώ του για τα κοπλιμέντα που έλαβε!

έντιτ: Σ'ευχαριστώ l.Kyveli! Μακάρι να ζήσουν κι αυτά τόσα χρόνια όσο έζησε το γατόνι σου!

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνουμε αυτό το σπόρ... Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε χρόνο σχεδόν βρίσκονται ορφανά εδώ γύρω τριγύρω...

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ελπίζω όλα να πάνε πολύ καλά, και να σωθεί το γατόνι χωρίς προβλήματα στο αυτί από τα καθάρματα τα μυγοσκούληκα ... Κάθε μέρα που περνάει και επιβιώνουν είναι υπέρ τους - γίνονται όλο και πιό δυνατά !

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ο αγώνας που κάνετε για να τα σώσετε, μένοντας άϋπνοι τα βράδια, με έχει πραγματικά εντυπωσιάσει. Δεν θα το έκαναν όλοι αυτό, και νομίζω ότι το μπράβο είναι πολύ φτωχό στην περίπτωση αυτή ...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Update από τα γατάκια

Δυστυχώς έχει μείνει μόνο ένα ζωντανό, τα άλλα δύο δεν τα κατάφεραν... Με το Ρας και το "μικρό τύρανο", οπως το λέμε προς το παρόν, τα πράγματα πάνε καλά. Συνεχίζει και το φροντίζει και πλέον περνάνε παραπάνω ώρα μαζί, πάντα υπό αυστηρή επιτήρηση γιατί...τρυφερός τρυφερός αλλά και ατζούμπαλος ο "γατομαμάς".

Ορίστε και δύο φωτογραφίες πρίν από λίγο

Attachments

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δυστυχώς έχει μείνει μόνο ένα ζωντανό, τα άλλα δύο δεν τα κατάφεραν... Με το Ρας και το "μικρό τύρανο", οπως το λέμε προς το παρόν, τα πράγματα πάνε καλά. Συνεχίζει και το φροντίζει και πλέον περνάνε παραπάνω ώρα μαζί, πάντα υπό αυστηρή επιτήρηση γιατί...τρυφερός τρυφερός αλλά και ατζούμπαλος ο "γατομαμάς".

Ορίστε και δύο φωτογραφίες πρίν από λίγο
*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Φοβερός ο Ρας......
Και ο....τυραννόσαυρος......(υπομονή....θα μεγαλώσει.......και θα.....κοιμηθείς κι εσύ......:p)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
μα τι καλό και κούκλο σκύλο που έχεις :):)
απλά υπέροχος!!
Ευχαριστώ πολύ Louna mou, είναι κούκλος, χωρίς συζήτηση! Όσο για το καλός... Εξαρτάται από το ζωντανό που έχει απέναντί του, μη νομίζεις, έχει κι αυτός τα θεματάκια του. Ευτυχώς με το γατί πάντως μια χαρά!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο...
εμ....εκεί που πάει και κάθεται το γατί....μια χαρά περνάει ο Ρας!:p
(σαν να έχει μαύρο "εξοπλισμό" φαίνεται στην φωτό):D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αμάν μωρέ sea-mol! Το μυαλό σου εκει!
Αφού το κάνει μπάνιο και και είναι εντελώς λούτσα από τα σάλια, προσπαθεί το κακόμοιρο να ζεσταθεί, και το πιό ζεστό σημείο είναι στους λαγόνες...

Εν τω μεταξύ, επειδή είναι πολύ μικρό δεν ξέρουμε αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι... Βρε λές να έχεις δίκιο και να είναι κοριτσάκι?

Ο "εξοπλισμός" του Ρας εχει ελάχιστες τρίχες, κατά συνέπεια είναι ως επί το πλείστον ροζέ :p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*
ειναι γλυκας!!Ελπιζω να πανε ολα καλα με το μικρο!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χμμμ ώρα για update... Κατ'αρχάς για το γατάκι. Τελικά είναι θηλυκό και είναι υγιέστατο και χαρούμενο στην καινούρια του οικογένεια, η οποία....μεγάλωσε κατά κάμποσα γατάκια αφού γένησε στην αυλή τους η γάτα του γείτονα!

Πάμε τώρα και στον μικρό μου... Καλαζάρ ο μικρός... Κι έχω νεύρα... Τρελλά νεύρα. Νεύρα με την κ.λοσκνίπα που τα προσπέρασε αμπούλες, λουράκια, σπρέι και τρίχα και τον τσίμπησε, νεύρα με τον εαυτό μου που δεν πήρα αρκετές προφυλάξεις.... Αλλά και τύψεις... Νιώθω τύψεις βρε παιδιά, για όλα τα χημικά που έχει φάει μέχρι τώρα το σκυλί για να γλιτώσει από κάτι που τελικά δεν γλίτωσε...

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Οχι ρε Ναυσικα!Την ατιμη την σκνιπα!Αν ειναι να τη φας θα τη φας!Τυψεις ομως σιγουρα δεν πρεπει να αισθανεσαι!!Τωρα δυστυχως πρεπει να φυγω, θα σου στειλω οταν γυρισω!

kaleidoscope

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
51
0
Δεν νομιζώ οτι σου αξιζει να εχεις τυψεις , πραγματικα ειναι εντελως τυχαιο τελικα. Ετυχε!Ok. No worries , θα το αντιμετωπισεις με υπευθηνοτητα και θα το νικησετε!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αφού το ανακάλυψες νωρίς, μην ανησυχείς, θα το παλέψετε. Δυστυχώς δεν σωζόμαστε από πουθενά, αυτό έχω καταλάβει...
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Περαστικά στο Ρασάκο...
Βρε Ναυσικά..., τι τύψεις νιώθεις...
Εδώ κάνουμε όλοι ότι καλύτερο μπορούμε και πάλι...
Δηλαδή τι παραπάνω θα έπρεπε να έχεις κάνει?
Πάλι καλά που ότι είναι το προλάβατε στην αρχή...

Status
Κλειδωμένο θέμα