Βίκτωρ - Μια ιστορία που πονάει...

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
παλιοτερα θεωρουσα οτι σκυλια με κομμενη ουρα η αυτια η τελοσπαντων και τα δυο ειναι ειτε λογο υπακοης ειτε επειδη μερικες ρατσες τρελαινονται και γινονται επιθετικες...αμαθεια!!το πιστευω οτι πολυ το κανουν στα σκυλια τους λογο αμαθειας κι οχι λογο καλαισθησιας...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ πιστςύω ότι πέρα από ζήτημα καλαισθησίας, είναι ζήτημα του στυλ φαίνεται πιο άγριο, πιο επιβλητικό και δεν ξέρω τι άλλο!
Να σας πω την αμαρτία μου, εμένα κάποιες φυλές μου αρέσουν με κομμένα αυτιά και ουρές, αλλά ποτέ δεν θα το έκανα!
Αλλό το τι μ' αρέσει κι άλλο το τι πρέπει να κάνω λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους!!!!
Το ζήτημα είναι πολύ πέρα από απλά αισθητικό;)

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Πολλές τα κόβουν για πρακτικούς λόγους, μία γνωστή της μαμάς μου, είχε γάτο Περσίας και του έκοψε τα νύχια για να μην κάνει αγνώριστο το σαλόνι της. Φυσικά ο κτηνίατρος δεν είχε και καμία αναστολή, όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
ε, ναι, δηλ. αν ήταν έτσι κ η μάνα μου θα μπορούσε να αφαιρέσει ό,τι δεν της άρεσε από πάνω μου όταν γεννήθηκα. :p:p:p
(αλλά αυτό δεν γίνεται, έτσι; );)
Και όμως γίνετε! :)

Φιλικό μου ζευγάρι πρόσφατα απέκτησε μια κορούλα.
Υγιέστατη αλλά στο αυτάκι της έχει 2 εξογκώματα θα τα χαρακτηρίσω , από χόνδρο όπως και αυτόν του αυτιού.Δεν επηρεάζει κάπου την υγεία ή ανάπτυξη του παιδιού αλλά θα αφαιρεθούν για αισθητικούς λόγους (ηλικία μωρού: 8 μηνών).

Άρα να μία καθαρά αισθητική επέμβαση σε μωρό! ;)

Για τους ενήλικες δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε πόσες και ποιές αισθητικές επεμβάσεις κάνουν , χειρουργικές και μη.

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Να σας πω την αμαρτία μου, εμένα κάποιες φυλές μου αρέσουν με κομμένα αυτιά και ουρές, αλλά ποτέ δεν θα το έκανα!
Οντως..
Δεν είναι το ίδιο ένα ντόπερμαν με κομμένη ουρά κ αυτιά,με ένα άλλο χωρίς κομμένα..
Είναι πιο επιβλητικά έτσι κ πιο εντυπωσιακά κατ' εμέ.
Αν φυσικά δε τα 'γνωρίζαμε' με κομμένα άκρα,τότε μάλλον δε θα είχαμε κ μέτρο σύγκρισης!
Φαντάσου δλδ να κόβανε τα αυτιά κ σε άλλες φυλές!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nαι πλαστική στα αυτιά στα αγοράκια σε πολύ μικρή ηλικία..
Τρυπα στα αυτιά στα κοριτσάκια από δυο ετών..

Εχω δει στην Αγγλία tatoo σε αγοράκι 4 ετών..

Αισχος..!!!:mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Νομίζω ότι κάποιες τέτοιες επεμβάσεις που γίνονται στα παιδιά δεν έχουν στόχο την αισθητική αλλά την ψυχική υγεία και ηρεμία του παιδιού!
Μην ξεχνάμε πόσο σκληρά είναι τα παιδιά και πόσο κοροιδεύουν ένα παιδί που ας πούμε φοράει γυαλιά...
Πόσο μάλλον αν έχει μια δυσμορφία, όσο μικρή και να είναι...εγώ θυμάμαι ένα παιδί που το φωναζαμε osram στο σχολείο γιατί δεν έιχε μαλλιά...κι έναν άλλο που έιχε κάτι λιπώματα στο μέτωπο καρουμπαλιάρη...καταλαβαίνεται πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση!:(
Επίσης πρέπει να πω ότι οι διάφορες τέτοιες επεμβάσεις γίνονται σε συγκεκριμένες ηλικίες, βρεφική, νηπιακή και πάει λέγοντας μέχρι και μετά την ενηλικίωση αν πρόκειται για κάτι που δεν σταθεροποιίται νωρίτερα!

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Δέσποινα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κόβουνε τις ουρές των σκύλων! Ο νόμος υπάρχει για κάποιο λόγο! Ο κτηνίατρος, αν και κακός, ακολούθησε τις επιθυμίες της ιδιοκτήτριας. Επιπλέον είμαι τελείως κατά των άσκοπων εγχειρήσεων γενικά αν δε συντρέχει σοβαρός λόγος υγείας. Τα παραπάνω είναι τελείως λογικά.
Και η ΦΥΣΗ για κάποιο λόγο δίνει ουρές στα σκυλιά... Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω τη λογική της δικής μας "αισθητικής"....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Νομίζω ότι κάποιες τέτοιες επεμβάσεις που γίνονται στα παιδιά δεν έχουν στόχο την αισθητική αλλά την ψυχική υγεία και ηρεμία του παιδιού!
Μην ξεχνάμε πόσο σκληρά είναι τα παιδιά και πόσο κοροιδεύουν ένα παιδί που ας πούμε φοράει γυαλιά...
Πόσο μάλλον αν έχει μια δυσμορφία, όσο μικρή και να είναι...εγώ θυμάμαι ένα παιδί που το φωναζαμε osram στο σχολείο γιατί δεν έιχε μαλλιά...κι έναν άλλο που έιχε κάτι λιπώματα στο μέτωπο καρουμπαλιάρη...καταλαβαίνεται πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση!:(
Επίσης πρέπει να πω ότι οι διάφορες τέτοιες επεμβάσεις γίνονται σε συγκεκριμένες ηλικίες, βρεφική, νηπιακή και πάει λέγοντας μέχρι και μετά την ενηλικίωση αν πρόκειται για κάτι που δεν σταθεροποιίται νωρίτερα!
Eνταξη πες με αυτά συμφωνώ..
Aλλα με τις τρύπες στα αυτιά?
Ρωτούσες αν θέλουν να έχουν τα κοριτσάκια τρύπες στα αυτιά?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aλλα με τις τρύπες στα αυτιά?
Ρωτούσες αν θέλουν να έχουν τα κοριτσάκια τρύπες στα αυτιά?
Αυτό είναι τελείως άλλη υπόθεση!Είναι καθαρά αισθητικοί οι λόγοι...
Πάντως έχει αρχίσει και αλλάζει το κλίμα πιστεύω!Όλο και περισσότεροι γονείς γνωστοί μου δεν κάνουν τρύπα για σκουλαρίκια στα κοριτσάκια τους!;)

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
οπα ρε μαγκες θυμιζει λαικο δικαστηριο επι σταλιν
τον καταδικασατε και τον εκτελεσατε
τοσο τελειοι ειστε ολοι........
ελεος

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
οτι εκανε λαθος ναι
αλλα τοση ειρωνια πια........???????????????

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
καπως ετσι σε καταδικασανε και σενα αδερφε οταν αφησες την σκυλα να γεννησει μονη στο λουτρακι...

εντιτ.για την ειρωνια...οντος κατι μας πιανει ολους μαζι...

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Ε,αφού δε μπαίνει η κοπέλα που ανοιξε το θέμα,να μας ανάψει τα αίματα με καινούρια ποστ,φαγωνόμαστε μόνοι μας κ βγαίνουμε κ εκτός θέματος:p :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog