Από τα καλύτερα... (Bullmastiff)

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Μου είπες, σου είπα, αλλά γιατί είπες οταν είπα οτι ειπες οταν εννοούσες οτι είπα οτι πιθανως ετσι είναι αρα δε συμφωνείς και επομένως εννοούσες οτι δεν το είπε και δεν εννοούσε αυτό.Επίσης ο τρόπος που είπε οταν είπε αυτό που είπε λέγοντας δεν ήταν ο τρόπος που ήθελε να πει οταν ειπε αυτο που ειπε.
Χωρίς να θέλω να κανω το διαιτητή, μήπως θα είχαν αποφευχθεί όλα αυτά άν όλοι ήταν πιο συγκεκριμένοι και απέφευγαν τα "υπεροχος - μου αρεσει - προτιμω"....και έμπαιναν πιο βαθια στα σημεία και στην ουσία.
Συμφωνεί κανεις;

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
1ον επειδη το συγκεκριμενο subforum ειναι πολυ νεο ακομα,σας παρακαλω ολους μην το "μαυρισουμε" απο τοσο νωρις...αργοτερα-αργοτερα.:D

2ον...υπηρχε μια φημη που ηθελε τους λατρεις Μολοσσοειδων φυλων και Μαστιφ Τυπου φυλων,να ειναι οπως τα σκυλια τους...δηλαδη ευγενεις,δικαιοι και με ψυχικη ισορροπια,οπως ακριβως τα σκυλια μας!;):D

P.s συμφωνω εγω Fileiro,αλλα ακομα και οταν αναλυουμε στην πραξη ενα κεφαλι π.χ και εκει μπορει καποιος ευκολα να "σκοτωθει" με τον αλλο...ομως νομιζω οτι ολοι μας μπορουμε και πρεπει να κρατησουμε ενα επιπεδο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ συμφωνώ αλλά σκέψου πόσο εύκολο είναι για κάποιον, εμένα ας πούμε, που δεν γνωρίζει και πολλά από bullmastiff ή Fila ξέρω γω να μπορέσει να εμβαθύνει τόσο...

Είναι πολύ πιο εύκολο να πω τι μου αρέσει και τι όχι....

Θα μπορούσα βέβαια να μην πω τίποτα...αλλά είμαι λίγο σαν αυτό που βγαίνει από την τρυπούλα που συζητήθηκε παραπάνω....δεν μπορώ....πετάγομαι!:p

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
2ον...υπηρχε μια φημη που ηθελε τους λατρεις Μολοσσοειδων φυλων και Μαστιφ Τυπου φυλων,να ειναι οπως τα σκυλια τους...δηλαδη ευγενεις,δικαιοι και με ψυχικη ισορροπια,οπως ακριβως τα σκυλια μας!
Απ οσα εχω δει..μονο φήμη είναι....δυστυχώς.

ακομα και οταν αναλυουμε στην πραξη ενα κεφαλι π.χ και εκει μπορει καποιος ευκολα να "σκοτωθει" με τον αλλο...ομως νομιζω οτι ολοι μας μπορουμε και πρεπει να κρατησουμε ενα επιπεδο.
Σωστός! Μονο που οταν γινεται ο σκοτωμός..να γινεται τουλαχιστον με επιχειρήματα.Τοτε πασο!
Πριν 2 χρόνια συζητούσα με Βραζιλιάνο εκτροφέα, και διαφωνησα μαζί του. Ποιός;;Εγω.Που ήρθα απο την μικρή κυνολογικη τρυπα που λέγεται Ελλάδα, και μιλουσα στον ανθρωπο που είχε δουλέψει με τις πιο παλιες και καθαρες γραμμες αίματος.Κι ομως.Ο σοφός αυτός ανθρωπος..μου εδειξε πολυ απλα να καταλαβω ΓΙΑΤΙ κανω λαθος...με επιχειρηματα και ουσιαστικες κουβεντες...και τον ευγνωμονω!!!
Ενα παραδειγμα εφερα.Αλλος στη θεση μου ΔΕΝ θα διαφωνουσε καν..κι αλλος θα προσπαθουσε να του αλλαξει γνωμη!!! Ανθρωπινα ειναι αυτα.....
Ομως το πως και σε ποια βαση συζητάμε..αυτο κανει τη διαφορα.
Φοίβε δε βλεπω κατι το παραλογο σε αυτα που είπες!!
Εχεις καθε δικιο. Ψαξιμο θελει και συζητηση.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
ch dajoxx ticketboo at heriol.Kατά τη γνώμη μου άξια πρωταθλήτρια. Πολύ αρμονικό σώμα και ωραίο κεφάλι. Από όπου και να την παρατηρήσεις φαντάζει υπέροχη

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Οι φωτογραφίες την αδικούν λίγο.Φαίνεταi "φορτωμένη" μάζα μυϊκή σε σχέση με τα κόκκαλά της, χωρίς λαιμό, ενώ επειδή ανασηκώνεται προς το "δόλωμα" (bait) χαλάει το μπροστινό της.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Οι φωτογραφίες την αδικούν λίγο.Φαίνεταi "φορτωμένη" μάζα μυϊκή σε σχέση με τα κόκκαλά της, χωρίς λαιμό, ενώ επειδή ανασηκώνεται προς το "δόλωμα" (bait) χαλάει το μπροστινό της.
Nαι έχεις δίκιο και γω το σκεφτόμουν. Θα δω μήπως υπάρχει καμια καλύτερη

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Να και μια φωτό όταν ήταν 16 μηνών

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τα αυτιά της γιατί είναι δεμένα στις φωτο που είναι κουτάβι;

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Ανάλογα με το χρόνο παραμονής της ταινίας, και της κόλλας που έχει..ίσως ερεθίσει λιγάκι το πτερύγιο του αυτιού.
Η μέθοδος όμως ειναι απο αρκετά εως πολύ αποτελεσματική.
Χρησιμοποιούνται διάφορα είδη ταινίας αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε μη ιατρικές ταινίες.
Συγγνώμη..ξέφυγα απο το θέμα

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Ανάλογα με το χρόνο παραμονής της ταινίας, και της κόλλας που έχει..ίσως ερεθίσει λιγάκι το πτερύγιο του αυτιού.
Η μέθοδος όμως ειναι απο αρκετά εως πολύ αποτελεσματική.
Χρησιμοποιούνται διάφορα είδη ταινίας αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε μη ιατρικές ταινίες.
Συγγνώμη..ξέφυγα απο το θέμα
Πολλοί εκτροφείς είναι κατά του δεσίματος ισχυριζόμενοι παρεμβόλη στο σκυλί. Προσωπική μου άποψη και γνώμη πολλών πάλι εκτροφέων είναι ότι πρέπει να γίνεται δέσιμο των αυτιών όταν χρειάζεται όντας κάτι πολύ απλό και αθώο που εξασφαλίζει μια αισθητά καλύτερη εμφάνιση. Το δίπλωμα η πέταγμα των αυτιών στα μπούλμαστιφ όταν βγάζουν τα δόντια τους είναι κάτι πολύ συχνό και νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Τι λέτε γι αυτόν;

USA National Top 20 Winner 2007 BISS CH Blackjack Double Down on BoBeck
Η γνώμη μου είναι οτι είναι ένα καλοφτιαγμένο bullmastiff λίγο ογκώδες παραπάνω (65 κιλά)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Απο την στιγμη που δεν φαινεται χοντρο και τα κιλα του ειναι εναρμονισμενα με την σωματοδομη του τοτε τι μας πειραζει που ειναι λιγο πιο βαρυ απο το προτυπο.Προσωπικα το βρισκω πολυ ομορφο μπουλμαστιφ!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog