και θα ηθελα να δω και το κεφαλι του απο διαφορετικη γωνια...παντως απο κορμι σκιζει...Αυτός είναι ο Tailwynde's Bart Simpson.
Μου αρέσει που έχει πολυ κόκκαλο να υποστηρίξει το μεγάλο μέγεθος του σκύλου, χωρίς να είναι χοντρος ( διακρινονται τα πλευρά του). Τρομερή σωματική κατασκευή.
Θα ήθελα να δω την κίνηση του αλλά...
Ακριβώς!...το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχει γίνει πολύ αιμοβόρος και επικίνδυνος......*demonio*
Φιλαράκι έχεις πολύμηνη αδικαιολόγητη απουσία, για κανόνισε να σε διαβάζουμε πιο συχνά και θελουμε οπωσδήποτε τωρινές φωτο του Rocky, του αιμοβορουΆντε ρε από κει με τα κοπρόσκυλά σας....!!!*lingua**agapoylas*
Χαιρετώ την ομήγυρη, που χαθήκατε ρε σεις ?
Όταν βρω χρόνο και όρεξη (ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι) θα ανεβάσω φωτογραφίες του μπούλη...
Δεν τον έχω ζυγίσει πρόσφατα αλλά πρέπει να είναι 50+ ψιλά και φέτες, το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχει γίνει πολύ αιμοβόρος και επικίνδυνος......*demonio*
Ευχαριστώ Γιάννη, να ΄σαι καλά, να χαίρεσαι κι εσύ τα τέκνα σου, την φίλη μου τη Μόκα και τον "ζόρικο" Κασπεράκο...Ειδικά στην τελευταία, τον βλέπω φανερά αγριεμένο!!!
Το αγόρι μου... σαν τα αδελφάκια του!
Να τον χαίρεσαι Αντώνη!
Γειά σου ρε Θοδωρή,Τον νου σου Αντώνη, αυτα τα σκυλια δεν έχουν μπέσα, χαχαχαχα
Να τον χαίρεσαι τον κουκλο σου και πρέπει να κανονισουμε να συναντηθούμε!
Υγ. Αυτο το δερμάτικο στο πίσω πόδι, το εχει βγάλει και ο James, στο ίδιο σημείο ακριβώς, και νομίζω ότι το εχει και στα δυο πίσω πόδια.