Απροκλητη επιθεση.

Status
Κλειδωμένο θέμα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ρε αις με τα κιλα τον μετρας το σκυλο?πχ η αουρα δε τα γουσταρει τα παιδακια το ξερω κ προσεχω αν καποια στιγμη θα γινοτανε μια μαλακια δε θα την εθαβα?χωρις φοβο και παθος δε πα να τανε κ μπουλι κουτα δε πα να τανε και δεινοσαυρος με αλιγατορα.
και για επιβαιβεωση 23 κιλα ειναι.εντος προτυπου:p
Οχι ρε, τι ρολο να παιζουν τα κιλα; :p Και το δικο μου το ''γατάκι'' 18 ειναι...*demonio* Εγω απλως διορθωσα το 25 που εγραψε ο Αρης, για να ειμαστε ακριβεις! :cool:

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
ρε αις με τα κιλα τον μετρας το σκυλο?πχ η αουρα δε τα γουσταρει τα παιδακια το ξερω κ προσεχω αν καποια στιγμη θα γινοτανε μια μαλακια δε θα την εθαβα?χωρις φοβο και παθος δε πα να τανε κ μπουλι κουτα δε πα να τανε και δεινοσαυρος με αλιγατορα.
και για επιβαιβεωση 23 κιλα ειναι.εντος προτυπου:p
Από τη στιγμή που το γνωρίζεις και το αποδέχεσαι όμως ρε superman, θα έφταιγε η σκύλα άμα γινόταν στραβή;

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
ptf ena παραδειγμα μιας και ειναι ντογκ αγκρεσιβ η αουρα πραμα που το ξερω.μια δοση εγινε η στραβη και χυμηξε στη μικρη μου σκυλα.εχεις χτυπησει χταποδακι στα βραχια να μαλακωσει?ετσι εγινε.
εχω παιδι δηλαδη καποτε δεν θα τυχει να ερθουν σε επαφη?πες οτι ο γιος μου λεμε οτι ηταν τσαμπουκας και πλακωνοταν στο σχολειο,δε θα τον πηγαινα σχολειο η θα τον μαθαινα να μη πλακωνεται?οι μεθοδος αλλαζει υπαρχει το ασπρο και το μαυρο.εγω χρησιμοποιω και τα δυο

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Άλλο να διορθώσεις όμως, κι άλλο το "αν καποια στιγμη θα γινοτανε μια μαλακια δε θα την εθαβα?".

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παναγιωτη, ο Σουπερ δεν ξεκαθαρισε αν μιλαει για τα ξενα παιδακια ή για ολα τα παιδακια.
Για τα ξενα ειναι σχετικα ευκολο να προσεχεις και δεν σε πολυνοιαζει αν δεν τα γουσταρει, Δεν αφηνεις ποτέ να πλησιασει και τελος. Με τα παιδια της οικογενειας ειναι το προβλημα, αν υπαρχει τετοιο θεμα.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
μονο που ο σκυλος ειναι σκυλος και δεν ειναι το παιδι μου.σκεπτομενος την αουρα να δαγκωνει το παιδι μου το μονο που μπορω να πω οσο κ αν την αγαπαω ειναι οτι δεν νομιζω να εβγαινε ζωντανη απο τα χερια μου

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Από τη στιγμή που γνωρίζω το ταμπεραμέντο και τα κουσούρια του σκύλου μου και θεωρώ πως δεν μπορώ να τα διορθώσω αλλά ούτε και να ζήσω μ' αυτά, τον δίνω σε κάποιον που θα τα δέχεται (αν είναι αυτό δυνατόν). Δεν περιμένω να δω πότε θα γίνει η στραβή ώστε να δράσω εν βρασμώ.
Ξεκαθαρίζω επίσης πως δεν βλέπω το ζήτημα συναισθηματικά ως προς το σκύλο. Αντιθέτως το αντιμετωπίζω όσο πιό λογικά μπορώ. Και σαφώς δεν μιλάω εκ του ασφαλούς, μιας και δεν έχω και το πιό μαλακό σκυλί.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Βασιλη, επι 50 σελιδες αναλυθηκε οτι πιθανον να μην ηταν δα και τοοοοσο δαγκωμα. Πρεπει να διαβασεις ολο το θεμα.

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Δε διαφωνώ στην πιθανότητα superman, αλλά τη ζαριά σ' αυτή την περίπτωση την ρίχνουμε εμείς με την απόφαση να ζήσουμε με τέτοιο σκύλο. Εμείς παίρνουμε το ρίσκο. Αλλά αν κάτσει ντόρτια; Την πληρώνει ο σκύλος;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
μεταξυ ανθρωπου και σκυλου
ο σκυλος πρεπει να την πληρωσει...
απλα ειναι ακομα μια περιπτωση που τα δικα μας λαθη πληρωνουν αλλοι...

Makis77

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2009
146
0
47
www.speedtest.me
Νάσο περαστικά στην μικρούλα σου.

Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματα κ κρατώ για μένα 2 πράγματα:

1. Τη στάση κ συμπεριφορά του Νάσου κυρίως μετά το συμβάν
2. Το μήνυμα της Αλεξίας
. Εμαθα στα παιδιά μου να αντιμετωπίζουν ψυχραιμα καταστάσεις στην ζωή τους. Δεν εχει νόημα να προσπαθούμε να πλασουμε μια ιδανική κοινωνία για αυτα. Θα δυσκολευτούν στην υπόλοιπη ζωή.
σοφά λόγια......δυστυχώς όμως πολύ μακριά απο την λογική της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας...
Τα παραπάνω είναι μαθήματα προς εμένα όχι γιατί εγώ θα έκανα ή κάνω κάτι λαθος αλλά γιατί δεν θα είχα καν ιδέα για αυτά, λες κ είμαι στο σχολείο κ ξαφνικά ο δάσκαλος μου μαθαίνει 2 νέα γράμματα στην αλφάβητό μου.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Last edited by a moderator:

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Καλημερα.
Μετα απο συζητησεις, αναλυση βιντεο και εχοντας λαβει 3 διαφορετικες γνωμες, καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ο σκυλος ηξερε τι εκανε.Επισης ο σκυλος ειναι στρεσσαρισμενος σαν γενικοτερη διαπιστωση λαμβανοντας υποψιν το ιστορικο του.Δεν υπαρχει κανενας που να αποκλεισει το ενδεχομενο να επαναληφθει κατι παρομοιο.Σιγουρα μπορει να ''ηρεμησει, στρωσει κατα εναν τροπο ο σκυλος, ομως δεν αποκλειει τιποτα μελλοντικη ανεπιτρεπτη συμπεριφορα.

Το τιμημα ειναι δυσαναλογο και βαρυ οσο και να ψαχνω να ''γλυκανω το χαπι''.Ηδη εχει επειρεαστει η ψυχολογια μου οσο και αν προσπαθω να το παιξω ανετος.Με δεδομενη την κυριαρχικοτητα του(το πιο λογικο σεναριο ειναι οτι ο σκυλος αμφισβητισε την ιεραρχια μικροτερων μελων της αγελης μας δλδ τα παιδια, και την ανεπανορθωτη ζημια που μπορει να προκληθει, αποφασισαμε να βρουμε στον Φιντελακο ενα σπιτι χωρις παιδια , με εναν ανθρωπο που να γνωριζει και τι σκυλο θα λαβει αλλα να εχει γνωσεις για να μπορεσει να τον κουμανταρει. και να συμβιωσουν χωρις προβληματα και βεβαια χωρις να γινει μαντροσκυλο.

Εκανα οτι καλυτερο νομιζα για τον Φιντελακο, και ολοι στην οικογενεια τον θεωρησαμε αγαπητο μελος μας.Το μονο ευχαριστο ειναι οτι ο σκυλος μας θα μεινει στο νησι και μαλιστα στα χερια του εκπαιδευτη του.Θα εχω την δυνατοτητα να εχω επαφη μαζι του και θα δουλευτει ο σκυλος στα θεματα του απο εμπειρο ανθρωπο σε τετοιες φυλες.Ηταν ενα μεγαλο αγχος γιατι ναι μεν θα πρεπει να τον αποχωριστουμε, αλλα τουλαχιστον στο θεμα αποκαταστασης του αυτη η λυση ειναι οτι καλυτερο μπορουσαμε να εχουμε.

Με το εκτροφειο του Φιντελ εχουμε καθημερινη επικοινωνια και εχουν σταθει κοντα στο προβλημα μας.Θελω να τους ευχαριστησω και απο εδω για την συμπαρασταση τους.

Οταν θα ηρεμησω λιγακι και γαληνευσει το μυαλο μου, θα αναφερθω στα λαθη που εντοπισαμε κατα την συμβιωση μας , να κανω την αυτοκριτικη μου και ισως ταυτιστουν φιλοι εδω μεσα και καποιο απο αυτα και το διορθωσουν.

Θα μεινουμε με την Αντιοπη, θα εξετασουμε την συμπεριφορα της Πολυνης αν και η Αντιοπη θα βοηθησει τα μαλλα σε αυτο.Κανεις μας δεν κραταει καμμια κακια στον Φιντελακο αντιθετα θα ελεγα, ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικα με την σωστη προσεγγιση απο εμας.

Μακαρι ο Αντρεας να καταφερει να τον ''συνεφερει'' τον προεδρο.Ειναι ενας υπεροχος αρχοντικος ομορφος σκυλος.

• Like
Reactions: Hiraeth

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
δύσκολη απόφαση και μακάρι να γίνεται για καλό!
με ανυπομονησία θα περιμένω να διαβάσω αυτά που θα θελήσεις να μοιραστείς μαζί μας μπας και βοηθηθώ και εγώ, μια που ζω με κυριαρχικό (?) αρσενικό και στη ζωή της αγέλης σιγά σιγά θα μπαίνουν μωρά και μικρά παιδιά.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Νασο, ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια και υγεια απο δω και περα σε ολους.

Πιστευω (διαισθητικα περισσοτερο παρά λογω εμπειριας - ποια εμπειρια?) οτι πηρατε σαν οικογενεια, με την βοηθεια των ειδικων, την πιο σωστη αποφαση. Δεν υπαρχει εξαλλου απολυτα σωστο.

Να εισαι σιγουρος οτι κανενας εδω μεσα που προτεινε να φυγει ο Φιντελ δεν χαιρεται. Ολοι λυπομαστε και στο υπογραφω αυτο.

Προσωπικα, ζητω συγνωμη αν σε κουρασα και αν ξεφυγα. Ειλικρινα, παρασυρθηκα απο ενδιαφερον, ως γονιος.

• Like
Reactions: Hiraeth

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Καλή συνέχεια στον Πρόεδρο λοιπόν...που γλύτωσε από χέρια και μονόβολα....

Και καλή συνέχεια στην κυνοφιλική ιστορία της οικογένειας σας!!!
Όσοι αναγνωρίζουν λάθη...και αποφασίζουν να προχωρήσουν διορθώνοντας..μόνο ωριμότεροι βγαίνουν!
Όσοι φοβούνται να προχωρήσουν στο επόμενο από την φοβία νέου λάθους, ή όσοι μένουν σαν στήλη άλατος κοιτώντας προς τα πίσω...μόνο συμπλέγματα δημιουργούν!

Είμαι σίγουρος ότι και τα παιδιά σας θα "χωνέψουν" την υπεύθυνη και ζυγισμένη στάση!

Καλή συνέχεια! :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Καλημερα.

Οταν θα ηρεμησω λιγακι και γαληνευσει το μυαλο μου, θα αναφερθω στα λαθη που εντοπισαμε κατα την συμβιωση μας , να κανω την αυτοκριτικη μου και ισως ταυτιστουν φιλοι εδω μεσα και καποιο απο αυτα και το διορθωσουν.
Αυτή είναι η αξία του φόρουμ. Η ουσιαστική συμβουλευτική υποστήριξη μέσα από τις εμπειρίες του άλλου.

Δύσκολη απόφαση, όπως όποια και αν έπαιρνες. Κάθε εμπόδιο όμως είναι για καλό.

Έυχομαι τα καλύτερα για τον σκύλο και για εσάς.

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
:(Λυπάμαι, αλλά είμαι σίγουρος ότι εσύ ξέρεις καλύτερα! Εύχομαι τα καλύτερα από δω και μπρος. Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!

ΥΓ. Θέλω πολύ να μάθω για... τη νέα προσπάθεια

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καταλαβαινω ποσο δυσκολη ειναι η αποφαση για ολη την οικογενεια. Κατα την ταπεινη μου γνωμη πιστευω οτι θα παει σε καλα χερια ο Φοντελακος και θα εχετε κι εσεις την ευκαιρια να τον βλεπετε!
Ενα ακομη μπραβο για την ψυχραιμια και την ωριμοτητα που δειξατε στην ολη κατασταση!
Περιμενουμε να μαθουμε οτι αλλο θελησεις να μοιραστεις μαζι μας για τα λαθη που λες οτι εγιναν.

Καλη ζωη στον ''μικρο'' και καλη συνεχεια σε εσας!

Status
Κλειδωμένο θέμα