Καλημερα.
Μετα απο συζητησεις, αναλυση βιντεο και εχοντας λαβει 3 διαφορετικες γνωμες, καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ο σκυλος ηξερε τι εκανε.Επισης ο σκυλος ειναι στρεσσαρισμενος σαν γενικοτερη διαπιστωση λαμβανοντας υποψιν το ιστορικο του.Δεν υπαρχει κανενας που να αποκλεισει το ενδεχομενο να επαναληφθει κατι παρομοιο.Σιγουρα μπορει να ''ηρεμησει, στρωσει κατα εναν τροπο ο σκυλος, ομως δεν αποκλειει τιποτα μελλοντικη ανεπιτρεπτη συμπεριφορα.
Το τιμημα ειναι δυσαναλογο και βαρυ οσο και να ψαχνω να ''γλυκανω το χαπι''.Ηδη εχει επειρεαστει η ψυχολογια μου οσο και αν προσπαθω να το παιξω ανετος.Με δεδομενη την κυριαρχικοτητα του(το πιο λογικο σεναριο ειναι οτι ο σκυλος αμφισβητισε την ιεραρχια μικροτερων μελων της αγελης μας δλδ τα παιδια, και την ανεπανορθωτη ζημια που μπορει να προκληθει, αποφασισαμε να βρουμε στον Φιντελακο ενα σπιτι χωρις παιδια , με εναν ανθρωπο που να γνωριζει και τι σκυλο θα λαβει αλλα να εχει γνωσεις για να μπορεσει να τον κουμανταρει. και να συμβιωσουν χωρις προβληματα και βεβαια χωρις να γινει μαντροσκυλο.
Εκανα οτι καλυτερο νομιζα για τον Φιντελακο, και ολοι στην οικογενεια τον θεωρησαμε αγαπητο μελος μας.Το μονο ευχαριστο ειναι οτι ο σκυλος μας θα μεινει στο νησι και μαλιστα στα χερια του εκπαιδευτη του.Θα εχω την δυνατοτητα να εχω επαφη μαζι του και θα δουλευτει ο σκυλος στα θεματα του απο εμπειρο ανθρωπο σε τετοιες φυλες.Ηταν ενα μεγαλο αγχος γιατι ναι μεν θα πρεπει να τον αποχωριστουμε, αλλα τουλαχιστον στο θεμα αποκαταστασης του αυτη η λυση ειναι οτι καλυτερο μπορουσαμε να εχουμε.
Με το εκτροφειο του Φιντελ εχουμε καθημερινη επικοινωνια και εχουν σταθει κοντα στο προβλημα μας.Θελω να τους ευχαριστησω και απο εδω για την συμπαρασταση τους.
Οταν θα ηρεμησω λιγακι και γαληνευσει το μυαλο μου, θα αναφερθω στα λαθη που εντοπισαμε κατα την συμβιωση μας , να κανω την αυτοκριτικη μου και ισως ταυτιστουν φιλοι εδω μεσα και καποιο απο αυτα και το διορθωσουν.
Θα μεινουμε με την Αντιοπη, θα εξετασουμε την συμπεριφορα της Πολυνης αν και η Αντιοπη θα βοηθησει τα μαλλα σε αυτο.Κανεις μας δεν κραταει καμμια κακια στον Φιντελακο αντιθετα θα ελεγα, ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικα με την σωστη προσεγγιση απο εμας.
Μακαρι ο Αντρεας να καταφερει να τον ''συνεφερει'' τον προεδρο.Ειναι ενας υπεροχος αρχοντικος ομορφος σκυλος.