Διάβαζα το θέμα απο την αρχή αυτές τις μέρες και είχα στεναχωρηθεί αφάνταστα για όλους τους εμπλέκόμενους,τους γονείς,το παιδί αλλά και τον σκύλο.Τι παλιοκατάσταση!!
Και κάτι παρόμοιο σηνέβηκε και σε μένα μόλις χθές.Μπήκα που λένε στα παπούτσια του ιδιοκτήτη.Δεν περιγράφετε αυτό που νιώθεις.
Έμεινε για μόλις 5 λεπτά μόνη η σκύλα μου με τον δεκάχρονο γιό μου,αφού εγώ σε άλλο δωμάτιο ήμουνα με τον κουμπάρο μου και η γυναίκα μου πήγε στην τουαλέτα.Τον ενόχλησε στο διάβασμά του,του τραβούσε τα ρούχα κτλ,και όταν αυτός την έπιασε απο το κολάρο να την απομακρύνει και λέγοντάς μη συνέχεια,γυρνόντας του πάτησε μια στο μπούτι,όχι με όλη της δύναμη,αλλά σε σημείο να τον ψιλομελανιάσει λίγο.Ο μικρός τσίρηξε και τρέξαμε όλοι.Αυτή κατασκοτώθηκε να τρέξει να κρυφτεί,πράγμα που σημαίνει οτι κατάλαβε οτι ξεπέρασε τα όρια.Οταν την πλησίασα μενόμενος έμεινα έκπληκτος απο το τρομαχτικό άνχος που είχε,η ανάσα της ήτανε απίστευτα γρήγορη και πραγματικά είδα τον τρόμο στα μάτια και στην στάση του σώματός της.Ο μικρός να κλάιει,όχι γιατί απλά τρόμαξε ή φοβήθηκε,αλλά γιατί δεν θέλει να πειράξουμε το σκυλί το οποίο και υπεραγαπάει.Η δικιά μας η κατάσταση άστα να πάνε,δεν μπορώ να σας μεταφέρω πόσο έχουμε στεναχωρηθεί.Μιλάω με τον εκπαιδευτή μας τώρα απο χθές το βράδυ.
Καταλαβάινω απόλυτα τον ιδιοκτήτη του Fintel,απόλυτα.