καλησπερα...Ωραια τα αρθρα σας...Εχω σκοπο να αποκτησω ενα μποξερ αρσενικο απο εκτροφεα...δουλευω 8 ωρες την ημερα...Και μενω μονος μου...Αυτο που σκεφτομαι μιας και θα το παρω σε κανα μηνα απο τωρα και θα εχει καλο καιρο ειναι να τον εχω σε crate εξω στο μπαλκονι και στην μια γωνια να ειναι το crate και στην αλλη οι πανες του ωστε να μαθει να τα κανει εκει....Εννοειται οτι το μπαλκονι θα το περιφραξω για να μην πεσει αλλα επειδη ειμαι και στον 6ο οροφο φοβαμαι μηπως μπορεσει και σκαρφαλωσει την περιφραξη και μου κανει καμμια βουτια...Απτην αλλη σκεφτομουν να εχω το crate μεσα στο σπιτι αλλα 8 ωρες δεν θα αντεξει το καημενο και το κοβω να κανει την αναγκη του μεσα στο crate...Απτην αλλη σκεφτηκα να εχω ενα <παρκο> οπου θα εχω ΚΑΙ το crate μεσα με ανοιχτη την πορτα και να εχω και τις πανες του μεσα στο παρκο...Ετσι ωστε και να μαθει να κοιμαται στο crate αλλα και να μην το εχω και συνεχεια 8 ωρες στο μπαλκονι και εχω παραπονα απο γειτονες και απο αποψη φασαριας αλλα και απο αποψη δυσοσμιας..Τι με προτεινετε??