Αποκτώντας τον δικό μου σκύλο...

CathyB

Active Member
14 Μαϊου 2014
43
59
l.Kyveli αυτή ακριβώς η λέξη τη χαρακτηρίζει, ισορροπημένη. Ευχαριστώ κα mareco.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Περα απο τις ευχες, γιατι οντως ειναι πανεμορφη, οποτε μενει να σου πω με την σειρα μου να περασετε πολλα κ ευτυχισμενα χρονια μαζι,
εχω την απορια (με καλη προθεση, εντελως εγκυκλοπαιδικα) πηρες μια ενηλικη εκτροφικη σκυλα. Ποσο κοστισε?? Υπηρχε καμια δεσμευση απο μερους σου για εκτροφικα-αναπαραγωγικα δικαιωματα κλπ????
Ειναι καθαρη περιεργεια η ερωτηση, δεν υπονοω τπτ περισσοτερο απο αυτο που ρωταω, για να μην παρεξηγηθουμε.....

• Like
Reactions: stamatia and CathyB

CathyB

Active Member
14 Μαϊου 2014
43
59
east49 δεν μου ζητήθηκε κάποιο ποσό αν και θα ήθελα πολύ να καταβάλω κάποιο όπως είναι το σωστό. Ο κύριος Σπύρος την αποχωρίστηκε και στενοχωρήθηκε. Ήθελε μόνο να πάει κάπου καλά μιας και δε μπορεί να συντηρήσει πλέον το εκτροφείο του. Φυσικά τα χρήματα δεν ήταν θέμα για εμάς, μιας και όταν επικοινωνήσαμε, ήταν για κουτάβι. Πραγματικά όμως δεν μετανιώνω ούτε λίγο για την τελική επιλογή μου. Είναι ΤΕΛΕΙΑ. Η αναπαραγωγή είναι ένα κομμάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου οπότε δεν το συζητήσαμε καν. Για τα "γραφειοκρατικά" θα βρεθούμε μέσα στη βδομάδα. :)

ghelly νομίζω πως ναι. Όλο θέλω να ρωτήσω τον κο Σπύρο και κάθε φορά ξεχνάω!

• Like
Reactions: ioanna a

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Περα απο τις ευχες, γιατι οντως ειναι πανεμορφη, οποτε μενει να σου πω με την σειρα μου να περασετε πολλα κ ευτυχισμενα χρονια μαζι,
εχω την απορια (με καλη προθεση, εντελως εγκυκλοπαιδικα) πηρες μια ενηλικη εκτροφικη σκυλα. Ποσο κοστισε?? Υπηρχε καμια δεσμευση απο μερους σου για εκτροφικα-αναπαραγωγικα δικαιωματα κλπ????
Ειναι καθαρη περιεργεια η ερωτηση, δεν υπονοω τπτ περισσοτερο απο αυτο που ρωταω, για να μην παρεξηγηθουμε.....
Με όλο το θάρρος παρεμβαίνω στην ερώτηση αυτή.

Φυσικά η CathyB θα μας πει την αλληλουχία γεγονότων.

Εγώ απλά ήθελα να τονίσω - και έχει συζητηθεί διεξοδικά και σε άλλο νήμα - ότι ο κ. Σπύρος, ο εκτροφέας, προχώρησε σε εθελούσιο fold in της εκτροφικής του δραστηριότητας για προσωπικούς λόγους.

Τα υπόλοιπα από την τυχερή μαμά της Kali!

• Like
Reactions: CathyB

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Δεν το σώζεις δυστυχώς.

Τα έχουμε "ξαναπεί" και θα έπρεπε να έχεις αντιληφθεί ότι κάποιοι άνθρωποι απλά δεν ανέχονται την αγένεια. Σκέψου το την επόμενη φορά που θα (με) προσβάλλεις.
Μέχρι τότε...

Keep chewing
Εχεις πολύ μεγάλη πλάκα, απεριόριστη φαντασία και τεράστια ιδέα για τον εαυτό σου :rolleyes:
Αν έχεις πραγματικά πιστέψει, ότι επηρρεάζομαι στο ελάχιστο ή ότι...μασάω από απειλές, θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς, γιατί ειλικρινά, με κάνεις και γελάω πάρα πολύ.

Το μόνο μου ειλικρινές ζόρι, είναι ότι δεν μου αρέσει να spamάρω θέματα. Μέχρι τώρα, σου έχω απαντήσει, όσο με έχεις quotάρει. Στο εξής, αν συνεχίζεις να έχεις την επιθυμία να με...συμμορφώνεις, και να χαλάς το θέμα, θα πρέπει να το κάνεις πριβέ, γιατί θα αναγκαστώ να μην σου απαντήσω, και θα νομίσεις ότι...μάσησα ;):LOL:

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Έναρξις: "γελοίο" από συγκεκριμένο μέλος

Τα υπόλοιπα σε κοινή θέα

Δεν συμμορφώνω κανέναν (δεν είμαι παιδαγωγός, και έχω τα δικά μου παιδιά να διαπαιδαγωγήσω) αλλά και δεν ανέχομαι αυτόκλητους αγενείς σερίφηδες στην πλάτη μου.

Απόλυτη συμφωνία στην αποφυγή σπαμαρίσματος και κορνμπιφίσματος - εξίσου σημαντική και η βασική ευγένεια ή τουλάχιστον η απουσία αγένειας...

Η Kali συνδυάζει το επιβλητικό της εμφάνισης των malamutes με μια απίστευτα παιχνιδιάρικη προσωπικότητα - από το λίγο που την γνώρισα.
Η CathyB μπορεί να μας πει περισσότερα - αλλά θέλουμε και φωτογραφίες!!!!!

Για τα λοιπά ... "τσομπ τσομπ τσομπ" (για όσους είναι νέοι και δεν ξέρουν είναι ο ήχος του μασήματος/καταβροχθίσματος στο Ποπάυ και τα μίκυ μάους που διαβάζαμε μικροί)

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
θα πρέπει να το κάνεις πριβέ, γιατί θα αναγκαστώ να μην σου απαντήσω, και θα νομίσεις ότι...μάσησα ;):LOL:
γνωστη τακτικη να απαξιωνεις τον αλλον...αλλα επειδη λες πολλα και δεν κανεις τιποτα να σου θυμησω οτι 2 ατομα ακομα περιμενουν πριβε απαντηση σου που εσυ ξεκινησες διαλογο αλλα μολις στριμωχτηκες ειπες ακριβως τα ιδια...

τσιχλιτσα;;

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
CathyB καλώς το δέχτηκες το νέο μέλος.
Εκπέμπει μια ηρεμία το βλέμμα της.
Είναι αξιολάτρευτη. :love:
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου προκάλεσε μια συγκίνηση η εξέλιξη του θέματος.
Μπράβο σου για την κίνησή σου, να χαίρεστε η μία την άλλη!

• Like
Reactions: Scalpel and CathyB

CathyB

Active Member
14 Μαϊου 2014
43
59
Το τζάμι είναι χάλια από το τίναγμα που έριξε μετά το μπάνιο και δεν είχα καμία δύναμη να το καθαρίσω μετά από 1 ώρα τρίψιμο το σκυλί. :sleep: Και ξεράθηκα στον ύπνο. Είναι και μικρές οι εκτάσεις της. :whistle:

Attachments

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Το τζάμι είναι χάλια από το τίναγμα που έριξε μετά το μπάνιο και δεν είχα καμία δύναμη να το καθαρίσω μετά από 1 ώρα τρίψιμο το σκυλί. :sleep: Και ξεράθηκα στον ύπνο. Είναι και μικρές οι εκτάσεις της. :whistle:
Αρχόντισσα !

• Like
Reactions: ioanna a and CathyB

CathyB

Active Member
14 Μαϊου 2014
43
59
PXM-DANBULL αααα! η αγάπη που θα πάρει είναι δεδομένη έτσι κι αλλιώς! :LOL:

Katiariko ήταν όντως συγκινητική η όλη εξέλιξη ... :love: