Αποκτώντας τον δικό μου σκύλο...

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
kathy B πριν καταληξεις οπουδηποτε σκεψου οτι ωντας φοιτητρια και αν εισαι μακρια απο τον μονιμο τοπο κατοικιας σου, ενδεχομενως ενα μικροσωμο σκυλακι να βολευε καλυτερα απο αποψη μεταφορας μεΚΤΕΛ η ακομα και αεροπλάνου (η παραπανω σημειωση ισχυει και για διακοπες σε καποιο προορισμο που πρεπεινα πας αεροπορικως και θες να παρεις μαζι τον σκυλο σου. Επισεις επειδη ειπες οτι η τριχα δεν σε ενδιαφερει, να χεις κατα νου οτι αν θελεις να εχεις ενα σπιτι στο οποιο θα καλεσεις κι ενα φιλο να κατσει, να κανετε καποια εργασια παρεα η να ετοιμασετε καποιο προτζεκτ,κτλπ εκτος του οτι η σκουπα θα γινει προεκταση του χεριου σου σε καθημερινη βαση ωστε το σπιιτ να ειναι οσο το δυνατον στην πενα (καθοτι ο αλλος μπορεινα μην αρεκσεται σε τριχες0 αφετερου τα κοντοτριχα σκυλακια που μαδανε η τριχα κολαει σαν καρφιτσα στα ρουχα οποιου τριφτουνε, ενω τα μακρυτριχα, ακομα και με το χερι την αφερεις. Επισεις σκεψου οτι τωρα εισαι φοιτητρια και εχεις χρονο,αργοτερα μπορει να βρεθεις σε καποια εργασια με απαιτητικο περιβαλλον που να σου αποροφα πολλες ωρες την ημερα. Επισεις καποιες φυλες εχουν ταση εκ γενετης σε καποια κληρονομικα θεματα..οπως προβληματα καρδιας,προβληματα δυσπλασιας, προβληματα εντερου κτλπ πρεπεινα σκεφτεις αν θα εχεις την οικονομικη ευχερεια να ανταπεξελθεις στα εοδα αυτα αν σου προκυψουν εν καιρω. Γενικα,αφου τα σκεφτεις ολα αυτα και οσα σου ειπαν και τα υπολοιπα μελη,νομιζω οτι θα καταληξεις σε 2-3-4 φυλες της ομαδας 5 και απο κει μιλωντας με τους εκτροφεις κιολας θα χεις μια πιο εμπεριστατομενη εικονα και θελω να πιστευω θα βρεις προς τα που κλεινεις. Ευχομαι καλη τυχη στην αναζητηση σου και οταν με το καλο παρεις το νεο σου τετραποδο συντροφο,αναμενουμε φωτογραφιες και εντυπωσεις.

• Like
Reactions: CathyB

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
Θα ήθελα να αποκτήσω καθαρόαιμο αυτή τη φορά, ενώ το πρόβλημα των αδέσποτων δεν μου είναι αδιάφορο κι έχω προσφέρει πάαααααρα πολύ χρόνο και χρήμα στο θέμα. Ήθελα πρώτα να ζητήσω τις απόψεις μερικών και μετά να εκθέσω εκτενέστερα την όλη φάση. Δεν με ενδιαφέρει να είναι φύλακας ( είναι δεν είναι το ίδιο μου κάνει), θέλω ένα ζώο τρυφερό, ικανό να δεχτεί και να δώσει αγάπη. Ένα ζώο να μου προσφέρει μια ψυχική ηρεμία (
Kαλησπέρα
Μέχρι εδώ καλά το πήγαινες και θα σου έλεγα μποξερ!
Μόλις διάβασα για ψυχική ηρεμία έμεινα στο ''θα σου έλεγα''.χαχαχα

Χιούμορ!Όσο για το τι θα πάρεις,δεν μπορώ να σου απαντήσω!Σκύλος είναι όχι αυτοκίνητο να ψάχνεις τεχνικά χαρακτηριστικά :)
Φιλικά έτσι?Εννοώ ότι όλα τα σκυλιά θα σου προσφέρουν αγάπη και πολύ περισσότερη από αυτή που θα προσφέρεις εσυ :)
Nα είσαι καλά ..!!!

CathyB

Active Member
14 Μαϊου 2014
43
59
Giannis_Rottie ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις. Δουλεύω ήδη και διαθέτω και αυτοκίνητο. Βασικά θέλω έναν σκύλο να συμμετέχει στα ταξίδια, τις εκδρομές και τις δραστηριότητες μας. Το ιδανικό θα ήταν.

Th4nos μπόξερ no no no! :p Aυτοκίνητο δεν είναι, αλλά αυτή την έννοια έχει το καθαρόαιμο. Από μια αξιόλογη έκτροφη, έχεις να περιμένεις κάτι στάνταρ. Το οποίο ξέρω ποιο θα ήθελα να είναι και με μερικές προτιμήσεις στο εξωτερικό του σκύλου θα μπορέσω να καταλήξω κάπου. Αυτά τα στάνταρ χαρακτηριστικά είναι που θέλω βοήθεια να εντοπίσω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ότι κάποιοι άλλοι ξέρουν αυτό που δεν ξέρουμε εμείς.
Αυτό ναι, όντως προκύπτει, αλλά είναι πολύ γελοίο, για να του έδινα περισσότερη σημασία.

Αλλά να μην μάθουμε τελικά, με τι σκύλο και με ποιόν τρόπο, κατέληξε η αναζήτηση της Cathy; Κάπως αγενές το βρίσκω, από την στιγμή που άνοιξε θέμα επί τούτου και επειδή δεν της το 'χω της κοπέλλας, απλώς αναμένω με αγωνία την ενημέρωση :)

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Αυτό ναι, όντως προκύπτει, αλλά είναι πολύ γελοίο, για να του έδινα περισσότερη σημασία.

Αλλά να μην μάθουμε τελικά, με τι σκύλο και με ποιόν τρόπο, κατέληξε η αναζήτηση της Cathy; Κάπως αγενές το βρίσκω, από την στιγμή που άνοιξε θέμα επί τούτου και επειδή δεν της το 'χω της κοπέλλας, απλώς αναμένω με αγωνία την ενημέρωση :)
Άουτς άουτς άουτς!!! Ωι Ωι μάναμ!!!

Αυτό πόνεσε!

Καθαρά σημειολογικά, και για όποιον ενδιαφέρεται, το "χεχεχε" μπήκε εν αναμονή των περαιτέρω εξηγήσεων από την CathyB πριν από οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Συγγνώμη και μετά συγχωρήσεως και μπαρδόν δηλαδή που λένε στο χωριό μου αν κάποιοι γνωρίζονται και εκτός forum και έχουν πει και δυο κουβέντες φιλικές και τολμούν (χαριεντιζόμενοι) να υπονοήσουν τη χαρά τους ότι κάτι γνωρίζουν!!! Η επιπλέον πληροφόρηση ως είθισται και ως οφείλει θα έλθει από την CathyB. Η οποία φυσικά και ευγενική είναι και επίπεδο έχει χεχεχε (πάλι).

Αυτό δεν σηματοδοτεί την αμφισβήτηση της πρωτοκαθεδρίας, ω τρισμέγιστη(οι)!!!

Στα 50 μας και γελοίοι... μάλιστα.... (διότι το γελοίον μιας συμπεριφοράς απορρέει από το αντίστοιχα γελοίο άτομο που επέδειξε την εν λόγω συμπεριφορά - σε περίπτωση που πας να το μαζέψεις εκ των υστέρων)

Έγραψα προ ημερών για το φίλο Sirko -> "keep writing"

Αντίστοιχα τώρα έχω μια περίεργη και σφοδρή επιθυμία να γράψω -> "keep chewing!"

CathyB

Active Member
14 Μαϊου 2014
43
59
Ο κύριος scalpel είναι ένας άνθρωπος που μου προσέφερε απλόχερα τον χρόνο και την πολύτιμη βοήθεια του, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση και τον χιλιοευχαριστώ γι'αυτό! Η σύνδεσή μου είναι πολύ κακή τις τελευταίες μέρες (έως ανύπαρκτη μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα) και δεν μπόρεσα να ενημερώσω νωρίτερα. Αποκτήσαμε ένα μάλαμουτ από το Ioannina Wolves. Ενήλικο. Καθώς το εκτροφείο έκλεισε για προσωπικούς λόγους. Μπορεί να πήγαμε για κουτάβι, αλλά η χαρά που μας έδωσε η μικρή αυτή κυρία δεν περιγράφεται. Είναι ένας άγγελος. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Φαινεται τόσο μα τόσο ομορφη !!!! Και τι φανταστικο χαμογελο που εχει ! ευχομαι πολλα χρονια υγιους και ευτυχισμενης συμβίωσης !

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Καλώς τη δεχτηκες! Τα 2 "κουραδακια" από πισω τι ειναι?
Εχω την αίσθηση οτι ειναι παιχνίδι tug rope. Χωρις να ειμαι σίγουρη!

Να την χαίρεσαι την κούκλα σου! Μεγάλη αδυναμία τα αρκουδοσκυλάκια..

• Like

CathyB

Active Member
14 Μαϊου 2014
43
59
Ναι παιχνιδάκι είναι! Μισό να σας ανεβάσω κι άλλες!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλως τον δεχτηκες η την δεχτηκες (αναμενουμε να μας πεις αν ειναι αρσενικο η θυληκο) και ευχομαι να χετε μια ομορφη συμβιωση και καθημερινοτητα! Φαινεται κουκλι στην φωτο!

• Like