Αποκτώντας τον δικό μου σκύλο...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν είναι έτοιμη παρ'όλα αυτά. Δεν έχει ζήσει ποτέ σε εσωτερικό χώρο. Εδώ είναι μετά το μπάνιο. Πάει το χαμόγελο. :p
Υποψιάζομαι ότι θα σε εκπλήξουν η συμπεριφορά και οι "καλοί τρόποι" της

• Like
Reactions: CathyB

CathyB

Active Member
14 Μαϊου 2014
43
59
takisft αυτό ακριβώς! Έχουμε μείνει ... άφωνοι, να μην πω το άλλο. :p Απίστευτο πλάσμα. Ευγενική, ευαίσθητη και μας δίνει αυτό ακριβώς αυτό που ψάχναμε, γαλήνη και συνεννόηση.

CathyB

Active Member
14 Μαϊου 2014
43
59
takisft αυτό ακριβώς! Έχουμε μείνει ... άφωνοι, να μην πω το άλλο. :p Ευγενική, ευαίσθητη και γαλήνια. Είναι ένα μικρό ανθρωπάκι. Μόνο να μιλήσει δε μπορεί.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
να την χαιρεσαι την νέα συγκάτοικο. ειναι μαγευτική. κατι μου λέει οτι με την κάλι ταιριάζετε πολύ περισσότερο απ ότι με ένα ''οποιοδήποτε'' κουτάβι. (y)
πες μας πως τα πάτε με την συμβίωση? της χρειάστηκε καθόλου χρόνος προσαρμογής?
πολύ πολύ όμορφη και πάλι!

• Like

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
@ntoulis khaleesi λέγεται μα δεν μιλάτε καθόλου ντοθρακικά πιά?:p
εμενα μου φαινεται σαν κάτι των ινουίτ το κάλι αλλα δεν βρήκα κάτι έγκυρο....
http://www.hlntv.com/slideshow/2013/03/20/polar-bear-orphaned-rescue-kali-hunter
''The people of Point Lay were charmed by the little animal, and named him "Kali," pronounced "cully," which means "Point Lay" in the local dialect.''

• Like
Reactions: CathyB and ntoulis

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Δεν είναι έτοιμη παρ'όλα αυτά. Δεν έχει ζήσει ποτέ σε εσωτερικό χώρο. Εδώ είναι μετά το μπάνιο. Πάει το χαμόγελο. :p
Το τζάμι είναι χάλια από το τίναγμα που έριξε μετά το μπάνιο και δεν είχα καμία δύναμη να το καθαρίσω μετά από 1 ώρα τρίψιμο το σκυλί. :sleep: Και ξεράθηκα στον ύπνο. Είναι και μικρές οι εκτάσεις της. :whistle:
[/QUOTE]

Αχαχαχαχα, αυτή η φωτο ειναι ολα τα λεφτά!!
"Τώρα θα δεις τι θα πάθει το τζάμι σου που ήθελες να με μπανιαρίσεις κιόλας.."

• Like
Reactions: CathyB and Scalpel

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Να την χαίρεστε την Καλλιόπη! Απο τα λιγα που ξερω για αυτα τα σκυλια, τους αρεσει να τραγουδανε πολυ.

Πλακα πλακα εχω ακουσει περισσοτερα εδω στο φορουμ για αυτο το εκτροφειο απο τοτε που εκανε fold in, παρα απ όταν ήταν ενεργο! :)

• Like

CathyB

Active Member
14 Μαϊου 2014
43
59
Το εκτροφείο αυτό έκανε καλή δουλειά πάντως όσο ήταν δυναμικά ενεργό. Τώρα ατυχίες συμβαίνουν γιατί πάνω απ'ολα είμαστε άνθρωποι και το χρήμα κινεί τον κόσμο (μας). :p

ioanna a θα ρωτήσω τον εκτροφέα της και θα σου πω! Η συμβίωση μαζί της είναι πανεύκολη και ευχάριστη. Δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Κινείται από τη δεύτερη μέρα στο χώρο λες κι ήταν από... πάντα εδώ! Και της αρέσουν και οι βόλτες. Τρελαίνομαι όταν αρχίζει τα αου αουυυ! Χαχαχαχαχα! :ROFLMAO: Μιλάει η κυρία και τα λέει και ωραία!

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Να την χαίρεσαι την κούκλα σου.

Ειναι εντυπωσιακό που αποφάσισες να βουτίξεις στα βαθιά
με ενα ενήλικο εκτροφικό. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν οτι
ολα θα πάνε καλά.

• Like

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
@ISKENDER τωρα που ειπες Ελληνικα..
τα σκυλια σε διαφορες χωρες κανουν γαβ-γαβ,μπαο-μπαο,γουφ-γουφ.. οπως και οι γατουλες.. νιαου-νιαου,μιαου-μιαου..

στην Τουρκια που πας η σε αλλη χωρα προς τα εκει αν εχεις παει.. πως λενε οτι κανουν ?

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
@ISKENDER τωρα που ειπες Ελληνικα..
τα σκυλια σε διαφορες χωρες κανουν γαβ-γαβ,μπαο-μπαο,γουφ-γουφ.. οπως και οι γατουλες.. νιαου-νιαου,μιαου-μιαου..

στην Τουρκια που πας η σε αλλη χωρα προς τα εκει αν εχεις παει.. πως λενε οτι κανουν ?

Αφου έχουμε πρόσφατο θεμα με βίντεο απο την Τουρκία δεν είδες πως κάνουν; Το πρωί μαλωμένοι το βράδυ αγαπημένοι.

• Like
Reactions: ntoulis

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ναι αλλα αλλο το πως κανουν και ακουω εγω απο την ταδε χωρα και αλλο πως κανουν και ακουει αυτος απο την δικη του χωρα ! εγω ακουω γαβ-γαβ ο αλλος ακουει η νομιζει,η μπορει και εγω να νομιζω,:barefoot: μπαο-μπαο !

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Να την χαίρεσαι την κούκλα σου.

Ειναι εντυπωσιακό που αποφάσισες να βουτίξεις στα βαθιά
με ενα ενήλικο εκτροφικό. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν οτι
ολα θα πάνε καλά.
Ποια βαθιά ? αυτα δεν ειναι βαθιά, είναι ρηχότατα :)

• Like
Reactions: ISKENDER