Απεργία πείνας

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλή ερώτηση kango1….
Από ότι μας έχεις πει perla, ωμές τροφές δεν δίνεις στην μικρή. Μέχρι πρότινος έτρωγε την Orijen… :roll:

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Μου είπε ότι είναι σύνηθες να κολάνε σαλμονέλα ακόμα και στη βόλτα από το πεζοδρόμιο.
Αφήστε που αδιαθέτησε και σήμερα για πρώτη φορά και το πρωί κοιμότανε ροχαλίζοντας και ούτε που σηκώθηκε όταν σηκώθηκα εγώ.
Τα'χει παίξει :cry:

bulldy

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2006
67
0
Keyman και Perla τι ξηρά τροφή ταϊζατε;
Εχουνε και τα δικά μου πρόβλημα με διάρροιες και τα ταϊζω orijen.
Μήπως κάτι παίζει;

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
bulldy λες τόσο ακριβή τροφή και να είναι φόλα?Πλάκα κάνω,δεν θέλω να κακολογήσω την τροφή αλλά ναι orijen δίναμε....τι να πω?δεν νομίζω ρε γαμώτο να ειναι αυτό γιατί το σακί τελειωσε και σκέφτομαι να παραγγείλω
ή να μην?προσωρινά τρώει hills w/d ξηρά αλλά σε καμιά βδομάδα τι θα της δώσουμε?Πιστεύω πως την τσάκισαν τα φάρμακα :roll: και όχι η τροφή.

sofikaa

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2007
53
0
απο 1/3/07 μεχρι 17/9/07 το μαναρι μου ειχε διαροιες με αιμα και βλεννα. Καναμε παρασιτολογικες και αποτελεσμα δεν είχαμε, στο τελος ο γιατρος της μου ειπε για ψυχολογικους παράγοντες και μάλλον αυτό είναι. Ασχολούμαι περισδότερο μαζί της, την βγάζω πιο πολλές βόλτες και πάει πολύ καλά. Η πρ'ωτη διαγνωση ήταν κολίτιδα, η δεύτερη που έγινε απο εμάς ήταν ψυχογενής κολίτιδα...Η δεύτερη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να είμαστε παντρεμένοι 4 μήνες και να μην έχουμε ζήσει ούτε μια μέρα μακρυά της εκτός απο έξι μέρες γαμήλλιου ταξιδιού...Μη ψάχνετε μόνο το σώμα, αναζητήστε την ψυχή...

bulldy

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2006
67
0
Δεν ξέρω Keyman μια σκέψη έκανα. Το κακό είναι ότι δεν έχω την συσκευασία για να δω ημερομηνία λήξης. Δεν την πρόσεξα όταν μου ήρθε η τροφή πριν από 20 μέρες περίπου. Βλέπεις εμείς εδώ στην Αλεξανδρούπολη δεν την βρίσκουμε και γι'αυτό μου την στέλνει ο κτηνίατρος από την Θεσσαλονίκη.
Πάντως πριν αρχίσω να την δίνω στην Bulldy, την έβλεπα να περπατάει και μου φαινόταν ότι κούτσαινε κάπως, (αν και της έδινα Synoquin και βιταμίνες) από τότε όμως που άρχισα να της δίνω την orijen τέλειωσαν αυτά, περπατάει και τρέχει μια χαρά. Αν και λένε ότι στα Bulldog στους 6 μήνες σταματάμε την puppy εγώ της δίνω ακόμη και τώρα 17 μηνών puppy, και κανένα πρόβλημα με το βάρος της και την κίνησή της.
Sofikaa θα συμφωνούσα με αυτό που λες για την ψυχή, αλλά το θέμα είναι ότι μόλις της δίνω βρασμένο κοτόπουλο με ρύζι, σταματάει η διάρροια.

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Παιδιά και εγώ orijen δίνω.Δεν μπορεί να ευθύνεται η τροφή για τη σαλμονέλα, υποθέτω :roll: .
Η δικιά μου είναι εννιάμιση μηνών

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ πάντως έκανα μια γρήγορη έρευνα και δεν βρήκα recalls.
Τι να πω βρε παιδιά… Όσοι ταΐζετε Orijen έχετε προβλήματα με διάρροιες?
Δεν στέλνετε κανα e-mail στην champion petfoods μήπως υπάρχει πρόβλημα? :roll:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να ρωτήσω κάτι ,μήπως φταίει ότι δεν έχουν συνηθίσει την αλαγή της τροφής και κάνουν διαρροιες..,κάποιοι οργανισμοί στα σκυλια κάνουν πολύ καιρό για να συνηθίσουν μια τροφή.. :?

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Στην δικιά μου η καλλιέργεια έδειξε σαλμονέλα.Τι σχέση μπορεί να έχει η orijen με αυτό ?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
εμάς την έτρωγε για 1 μήνα και δεν είχε ούτε μια φορά διάρροια,άρχισε να παίρνει τα παυσίπονα για το πόδι της και άρχισαν οι διάρροιες με αίμα.Τώρα με το ζόρι την ταϊζουμε αυτή την αηδία την W/D της hills που δεν την γουστάρει καθόλου και με το δίκιο της αφού είναι σκέτο πίτουρο και βρομάει.....θα συνεχίσουμε με orijen...
bulldy ποια τρώει την large breed?
η τροφή δεν νομίζω να ήταν μολυσμένη με σαλμονέλα :shock: υπάρχει τέτοια περίπτωση?
Πέρλα πρέπει να προσέχετε και σεις τώρα με τα κακά της?είναι κολλητικό για τον άνθρωπο,τι σας είπε ο γιατρός?

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Ο κτηνίατρος μου είπε να προσέχω.Έχω πάρει αγκαλιά τον κουβά και κάθε μέρα που γυρνάω σπίτι σφουγγαρίζω με χλωρίνη.Όσο για την w/d όντως έχει απίστευτα βρωμερή μυρωδιά #-o .Η δικιά μου δεν την τρώει και την ταίζω με σύριγγα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
perla said:
Στην δικιά μου η καλλιέργεια έδειξε σαλμονέλα.Τι σχέση μπορεί να έχει η orijen με αυτό ?

Εγώ πιστεύω στην περίπτωση σου πέρλα, ότι μάλλον είναι αδύνατος και με τόση ταλαιπωρία που έχει τραβήξει ο οργανισμός της μικρής, κόλλησε από την βόλτα τον ιο..
Τωρα απο την orijen..δεν ειναι τραβιγμενο ρε παιδια..? :roll: :?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
η Μάγια λοιπόν(καιρό έχω να σας πρήξω με την φιλάσθενη σκύλα μου.... :roll: )εκεί που πηγαινε καλύτερα πάλι μου άρχισε τις διάρροιες,μια έχει καλά κακά και μια το γυρνάει σε διάρροια,άσε που με την w/d μας έχει καταχέσει.... :evil: δεν προλαβαίνω να μαζεύω σκατά.... :( Οπότε περνάμε στην αντιβίωση flagyl σιροπάκι,άντε να δούμε.Ο γιατρός είπε πως πιάνει όλα τα αερόβια και αναερόβια μικρόβια οπότε η εξέταση κοπράνων είναι περιττή,εάν δεν περάσει και με το flagyl τότε θα κάνουμε εξέταση για παράσιτα....

perla το flagyl σου είπε ο γιατρός δεν σκοτώνει την σαλμονέλα ε?
αλήθεια πως πάει η μικρή?