Απεργία πείνας

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Παιδιά μάλλον τα φάρμακα φταίνε και στα δύο σκυλάκια ... υπομονή ...
και εγώ έχω 4 σκυλιά με διάρροια 3 μέρες τώρα, σήμερα συνήλθαν λίγο ...
τί να πώ ... :roll:

hlias77

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2007
53
0
Περαστικα σε ολα τα σκυλακι!
Ντενη,δεν θα ηθελα με τιποτα να ειμαι στην θεση σου!!! :lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
εμάς ευτυχώς έχει και όρεξη για φαγητό και για παιχνίδι(αν έλειπαν θα είχα....)αλλά τι να της δώσω να φάει?όλα τα βγάζει σε διάρροια..... :( και ξηρά τροφή και ρύζι με γαλοπούλα.....αλλά μόλις είδα χθες το αίμα τα χρειάστηκα :oops: αν δεν είχαμε κάνει την συζήτηση για το σκυλάκι της πέρλα θα την έτρεχα βραδιάτικα στους γιατρούς :roll:

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Περαστικά και βοήθειά μας :oops:
Στην δικιά μου για να περάσει η διάρροια άρχισε να τρώει κονσέρβα w/d και από την πρώτη μέρα η διάρροια σταμάτησε.Ο κτηνίατρος μου είχε πει να της δίνω κονσέρβα για 5-6 μέρες

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Χωρίς να θέλω να αντικαταστήσω τον κτηνίατρο που σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητος, εγώ θα σου έλεγα να την αφήσεις όσες περισσότερες ώρες μπορείς χωρίς τροφή (ένα 24ωρο αν γίνετε) νερό άφθονο και μετά για 2-3 μέρες ρύζι με κοτόπουλο χωρίς αλάτι χωρίς λίπος. ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ.

Περαστικά σε όλα τα σκυλάκια!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
από χθες το βράδυ δεν της έχω ξαναδώσει τροφή,μόνο νερό,το απόγευμα έχω ραντεβού με τον κτηνίατρο,θα δούμε τι θα πει κι αυτός :roll: στο μεταξύ μάς έχει τρελάνει στο κλ@#$#%μο :lol: :lol: :lol: πολλή βρόμα..... 8)

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Εγώ πάντως δεν βγάζω άκρη.
Η διάρροια σταμάτησε, εχθές έφαγε ξηρά τροφή και σήμερα δεν είχε όρεξη για τίποτα παρά μόνο χασμουριόταν συνέχεια

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Μήπως λέω μήπως... την καταπιέζεις λιγάκι; Δώσε της την ευκαιρία να βρει τις ισσοροπίες της... Είσαι συνέχεια μέσα στην αγωνία και αυτό το καταλαβαίνει και η μικρή... Μίλα με τον κτηνιάτρό σου και δώσε της τον χρόνο να γίνει καλά... :)

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Μπορεί να έχεις και δίκιο και να είμαι υπερβολική.Απλά, επειδή δεν γνωρίζω προσπαθώ να βγάλω άκρη.
Εχθές είχε έρθει ένας φίλος μου σπίτι με το μαλτεζάκι του το οποίο δεν έκατσε στιγμή.Πήδαγε σαν ελατήριο, προκαλούσε τη δικιά μου να παίξει και ήταν σαν σίφουνας.Η δικιά μου ήταν την περισσότερη ώρα ξαπλωμένη στο πάτωμα και το μόνο που έκανε ήταν να γαυγίζει σαν να λέει στο άλλο "Παράτα με"

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
σε καμια ώρα έχουμε ραντεβού με τον κτηνίατρο.Το μεσημέρι έκανε κακά σφιχτά αλλά έβγαλε και βλέννες με αίμα :( +2 μάτια πλαστικά ενός αρκούδου που είχε ξεριζώσει και καταπιεί :roll: χωρίς να την προλάβουμε....βέβαια ήταν πολύ μικρά.....τα είχε καταπιεί προχθές και τα έβγαλε σήμερα.Λέτε να έπαιξε αυτό κάποιο ρόλο :roll: στην διάρροια?

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο.Η καλλιέργεια έδειξε σαλμονέλλα :cry: :cry:
10 μέρες augmentin, 5 μέρες παύση και ξανά καλλιέργεια.Φυσικά η επέμβαση για το άλλο ποδαράκι πάει περίπατο προς το παρόν.Keyman καλά αποτελέσματα

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
και μεις μόλις γυρίσαμε,μας είπε πως το πιο πιθανό είναι να οφείλεται η διάρροια και το αίμα στα παυσίπονα,τα κόβουμε φυσικά,και της έκανε μια ένεση αντιβιωτική+ειδική διατροφή w/d hills+κάτι σταγόνες για 4 μέρες για να σταματήσει η αιμορραγία και εαν έχει ακόμα αίμα θα αρχίσει FLAGYL.Πάντως είπε πως μπορεί να οφείλεται και στα πλαστικά κομματάκια που κατάπιε :( πρέπει να την προσέχουμε πιο πολύ από δω και πέρα :shock: ουφ!καλό κουράγιο σε όλους τους αρρώστους και στους ''νοσοκόμους'' :wink:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
perla said:
Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο.Η καλλιέργεια έδειξε σαλμονέλλα :cry: :cry:
10 μέρες augmentin, 5 μέρες παύση και ξανά καλλιέργεια.Φυσικά η επέμβαση για το άλλο ποδαράκι πάει περίπατο προς το παρόν.Keyman καλά αποτελέσματα
σου είπε πώς το πήρε το μικρόβιο?από τροφή?καλά δεν λέγαμε όταν μιλούσαμε για ωμή διατροφή πως τα σκυλιά δεν μπορούν να κολλήσουν γι'αυτό και άφοβα τους δίνουμε ωμό κοτόπουλο?

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Και εμείς flagyl+w/d είχαμε ξεκινήσει αλλά ο κτηνίατρος πρότεινε και εξέταση κοπράνων.Νομίζω πως καλό θα είναι να πάτε και εσείς κόπρανα για καλλιέργεια, έτσι για να είστε σίγουροι πως το αίμα δεν οφείλεται σε μόλυνση.Περαστικά στις ψυχούλες

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
τώρα που το είπες εαν δεν σταματήσει το αίμα εννοείται πως θα του το πω,κόπρανα του πήγα για να δει το αίμα αλλά δεν έκανε λόγο για καλλιέργεια..... :roll:

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Από ότι μου είπε ο κτηνίατρος, το flagyl κουκουλώνει το πρόβλημα.Όπως και στη δικιά μου το αίμα σταμάτησε με το flagyl αλλά η σαλμονέλα...σαλμονέλα.Κάντε το για καλό και για κακό