Απεργία πείνας

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Άλλος ;
Πείτε τώρα που γυρίζει.
Όσο για τον κτηνίατρο λέω να του προτείνω να πάρω ετήσια συνδρομή μπας και σωθώ.
Θα τον πάρω σήμερα τηλέφωνο να ρωτήσω

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
(φρέσκια κουτσομούρα-35 ευρώ το κιλό).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Perla, σου είχα πεί ... ΜΗΝ αλλάζεις ΤΩΡΑ τροφές ... τώρα έχεις ένα σκυλί που είναι άρρωστο και χειάζεται δυνάμεις, και για Χ λόγους δέν τρώει μία βδομάδα ... το μπουκωτό το ξέρεις?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
διαφωνώ.

όταν ένα σκυλί δεν τρώει ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο.

ΔΕΝ το ταίζουμε με το ζόρι ΔΕΝ το καλοπιάνουμε.

και πες ωραία έφαγε.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ?

Ψάχνουμε το πρόβλημα ΔΕΝ το καλύβουμε.

εγώ θα αρκεστώ στο κρέας.

μου φτάνει δεν θέλω κάτι άλλο

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
τώρα έχεις ένα σκυλί που είναι άρρωστο και χειάζεται δυνάμεις, και για Χ λόγους δέν τρώει μία βδομάδα
Δεν είπα ότι δεν ψάχνουμε τον λόγο ... το σκυλί είναι εγχειρησμένο και προφανώς παίρνει και φάρμακα ίσως και με βάση το βάρος του που είναι σίγουρα αλλαγμένο ... τώρα θα κάνουμε εκπαίδευση 20 λεπτά και άμα δε φάει το βράδυ και άμα δεν ξαναφάει κιμά, και αν ούτε κιμά, με το χέρι να τσιμπήσει? ... Η perla άλλαξε την ξηρά τροφή που έτρωγε ο σκύλος της, πάνω στις μέρες της εγχείρησης ... μετά έδινε με το χέρι, άλλαζε μαγειρευτά ... κλπ κλπ οι λόγοι είναι Χ, για μένα αυτήν την στιγμή, εννοείται ότι το ψάχνει οργανικά το θέμα αλλά εγώ εντωμεταξύ θα το μπούκωνα ...

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Λοιπόν, το τερατάκι έχει κολίτιδα και αρχίσαμε flagyl και w/d κονσέρβα.Φυσικά δεν την τρώει, οπότε άρχισε επιχείρηση 'τάισμα με σύριγγα'.
Ωραιότατα :oops:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
όχι ρε γαμώτο,δεν μπορώ να ακούω τέτοια,και εγχείριση και κολίτιδα :( η καημενούλα.....περαστικά :) πώς έκανε την διάγνωση ο γιατρός αλήθεια?για να μαθαίνουμε και τίποτα :wink:

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Ανορεξία, διάρροια με αίμα και αέρια είναι το πιθανότερο κολίτιδα.
Σήμερα θα πάω και κόπρανα για καλλιέργεια μήπως υπάρχει κάποιο μικρόβιο.Η κακομοίρα τα έχει παίξει :oops: και εγώ την κυνηγάω με σύριγγα να την ταίσω.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εκτός από ανορεξία είχε και διάρροια με αίμα? Δεν μας το είπες αυτό βρε perla και η συζήτηση αποπροσανατολίστηκε τελείως…
Εύχομαι περαστικά στη μικρή σου! Γράψε μας τα νεώτερα…

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Γιατί, εγώ το ήξερα ; :?
Το απόγευμα έγινε αυτό όταν γύρισα σπίτι. :cry:

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Απ'οτι έχω καταλάβει αν της δώσω σουβλάκι πχ θα το φάει αλλά από περιέργεια και όχι από πείνα και όχι με την ίδια όρεξη όπως παλιά που με έβλεπε να τρώω και χοροπήδαγε.Τώρα ξαπλώνει μπροστά μου και απλώς περιεργάζεται :roll:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
:? Μικρά κομμάτια κρέας ή κονσέρβα, τα βάζεις βαθιά στο στόμα, σ (πίσω από τη γλώσσα) σαν να δίνεις χάπι, κλείνεις το στόμα και σηκώνεις λίγο το κεφάλι προς τα πάνω. Κάνεις ''μασάζ στον λαιμό από πάνω προς τα κάτω, μέχρι να καταπιεί ... καλύτερα κάντο με κάποιον που να ξέρει ... :?

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Φαντάζομαι πως θα τα καταφέρω γιατί με την κονσέρβα δύσκολο να πνιγεί.
Με τη σύριγγα πάντως δεν γινεται δουλειά :oops:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
ρε παιδια τι να πω κολλητικές είναι οι ασθένειες μέσω φόρουμ?και η Μάγια μας μάλλον κολίτιδα,απόψε είδα διάρροια με αίμα :( αλλά παίρνει και τα παυσίπονα οπότε δεν ξέρουμε τι μπορεί να φταίει......αυριο έχει πάλι κτηνίατρο :roll:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι να πω βρε παιδιά…
Ενός κακού, μύρια έπονται! :(
Εύχομαι περαστικά στη μικρή σου Keyman!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
περαστικά στα άρρωστα σκυλάκια...όπως είπε και ο μάκης...
φαί και παιχνίδι... αν λείψουν και τα δύο.. άμεσα σε γιατρό.. αν λείπει το ένα από τα δύο... πιθανά να μπορείς να κάνεισ λίγο υπομονή και δοκιμέσ...