Ανυπόστατοι εκπαιδευτές...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τότε το ρεζουμέ είναι αυτό:

1) ΠΑΝΤΟΤΕ συμβουλευόμαστε τον εκτροφέα για προβλήματα των σκύλων. Εφόσον είναι καλός εκτροφέας, ξέρει να μας κατευθύνει. Ακόμα κι εγώ που πήρα το Μουφ από καταφύγιο, πάντοτε προσφεύγω στο σωστικό όμιλο για συμβουλές, ελλείψει εκτροφέα, και πάντοτε με βοηθάνε οι άνθρωποι. Ακόμα κι αν ο εκτροφέας είναι Αμερικάνος και της πέφτει μακρυά, θα μπορέσει να βοηθήσει την Κίρα αποτελεσματικά.

2) Εφόσον χρησιμοποίησε τον Ed Frawley, θα μπορέσει σίγουρα να τον συμβουλευτεί.

3) Τα άλλα δυο σκυλιά σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν τα πράγματα με το τρίτο.

Τα παραπάνω φυσικά εφόσον δεν υπάρχει πραγματικά Έλληνας εκπαιδευτής που να της ταιριάζει που προσωπικά με παραξενεύει.

Kira Blanco

Active Member
27 Νοεμβρίου 2009
29
0
Υποθέτω ότι δεν είμαι εκτός θέματος αν ρωτήσω το εξής: η Κίρα έγραψε ότι ο Ed Frowley εκπαίδευσε τα σκυλιά που έφερε από την Αμερική. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι γιατί αφού πήγαν σε ικανό και φημισμένο εκπαιδευτή χρειάστηκαν και περαιτέρω εκπαίδευση στην Ελλάδα. Ή εννοείς ότι ο Εντ δουλεύει με το εκτροφείο από το οποίο προέρχονται αλλά δεν έχει εκπαιδεύσει τα δικά σου? Και πάλι δεν κατάλαβα.

Αν τώρα ο Εντ εκπαίδευσε τα σκυλιά, αυτό που θα έκανα είναι να του γράψω ένα ωραίο email, να του εξηγησω την όποια κατάσταση και να ζητήσω τη γνώμη και βοήθειά του. Είμαι σίγουρη ότι θα απαντήσει, συνήθως σε κάτι τέτοια οι Αμερικάνοι είναι εξυπηρετικοί. :)
Παμε παλι Για ενα σκυλι μιλαμε που δεν εχει εκπαιδευτη ποτε. Τα αλλα 2 δεν εχουν καμια σχεση. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι απω γενα φιλακσης. αν θες δες το απ την αρχει. Μονο για το A.B μηλαμε που και παλη λεω δεν εχιε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ουτε εδω αλλα και ουτε συην αμερικιη απο εκει που τον πυρα μου τα εχουν πει. Και ο εκπαιδευτης που μου προτινε αυτο το kennel. τον ανευερα λιγω πριν. Απ το K 9 dogs academy.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Kira, αν θες απάτησέ μας σε αυτά που σε ρωτάει o djdoctor και στο 109 post!
Για να δούμε μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε!:)

Kira Blanco

Active Member
27 Νοεμβρίου 2009
29
0
Good morning everybody!

I'm just going to paste again my questions here and hope for some answers.

...and some more useless info:

There is no 'ctrl' button on Chuck Norris's computer. Chuck Norris is always in control.

:D
Oxi δεν ολοκλειροσα με κανεναν.
ο ενας πηρε τον σκυλο 1 φορα και την 2 οταν μου τον εφερε πισω ειχε μια τριπα στο αυτι του μου ειπε οτι χτιπισε σε ενα δεντρο πυρα τον doc. τηλ. να ερθει να τον δει και μου ειπε οτι το κανουν μερικη εκπαιδευτεσ για να κοπσουν το τσαμπουκα του σκυλου.Αν ειμουν στην αμερικη θα του εκανα μια μινιση....... o αλος προσπαθουσε με τροφη μολισ πυγενε κοντα το χερι του αγριευε μεχρη που τον δανγκοσε και ειπε να του κανο εφθανασια. Ενας αλλος με το που μπικε στο σπιτι μολης ειρθε κοντα το σκυλι τον χτιπισε στο προσοπο τον εστιλα κατευθιαν.
Απ που τους βρηκα απο διαφορα pet shop και κανενα 2 απο ανθροπους στο παρκο που παω.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Kira, μολις μας ειπες για 3 εκπαιδευτες.
Οι αλλοι 7 τι κανανε?
10 ειπες συνολο και καπου 2.500 ευρω.

Kira Blanco

Active Member
27 Νοεμβρίου 2009
29
0
Kira, μολις μας ειπες για 3 εκπαιδευτες.
Οι αλλοι 7 τι κανανε?
10 ειπες συνολο και καπου 2.500 ευρω.
Ναι ενας αλλος στο τριτο μαθημα με πηρε μαζι του για να μου δειξη πως να τον χιριζομε.Κατσε εκατσε μαζι μαζι ο μικρος εδω λεω ειμαστε μια χαρα τα παιε ξαπλοσε τιποτα και τον τραβιξε στο εδαφος με τον πνιχτη ο μικρος τον δανγκοσε στο ποδι και επιτα τον κρεμασε απ τον πνιχτη μεχρι που λιποθιμισε ο σκυλος. ξερω δεν λεω οχι στο πνιχτη αλλα οχι ετσι τουλαστιον απο αυτα που εχω δει. ολοι θελουν τα μισα λεφτα μπροστα και τα υπολιπα στην μεση τησ εκπαιδευσης που δεν εφτασα ποτε. Κανενα 2 που ειρθαν ηταν με Ηλ.κολαρο που ειμαι εναντιον καλοσ η κακος. και μερικη παλη με τροφη που το ειχε δοκιμασει ειδη και δεν ξεκινισα

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ακούγεται πραγματικα πολύ θλιβερο όπως το περιγραφεις.

Ας ελπισουμε οι εκπαιδευτες του φορουμ και καποια εμπειρα μελη να μπορεσουν να σου δωσουν καποιες κατευθυνσεις.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καταρχήν πιστεύω ότι έχεις διαβάσει το θέμα που αναφέρεται στο ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ!

Πάντως, θεωρώ λάθος που απέρριψες κατευθέιαν τους εκπαιδευτές που είπες ότι χρησιμοποιούσαν την ίδια τεχνική με κάποιον αλλο που απέτυχε, γιατί μπορεί αυτοί να ταίριαζαν με τον σκύλο και να προχωρούσε η εκπαίδευσή του, εκτός βέβαια κι αν διέκρινες ότι υπήρχαν κι άλλα προβλήματα!

Kira Blanco

Active Member
27 Νοεμβρίου 2009
29
0
Ακούγεται πραγματικα πολύ θλιβερο όπως το περιγραφεις.

Ας ελπισουμε οι εκπαιδευτες του φορουμ και καποια εμπειρα μελη να μπορεσουν να σου δωσουν καποιες κατευθυνσεις.
Aυτο ζιτησα ΗΑRRY τιποτα παραπανω. Κατι ασχετο αν ξερεται και τα τρια τους δινω orijen ο ενας μου αρχισε την διαρια ο doc μου ειπαι να αλλαξο την τροφι να δουμε πωσ θα παιε δεν βρηκε κατι με την υγεια του

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τωρα συγνωμη που θα το πω, αλλά ξερω πως καποιοι φιλοι εδω μεσα εχουν πολυ καλους εκπαιδευτες. Δεν θελω να πω ονοματα φυσικα.
Αποδεδειγμενα αυτοι οι εκπαιδευτες ειναι ηθικοι ανθρωποι, φερνουν αποτελεσμα και δεν ασκουν βία. Διορθωσεις κανουν βεβαια.

Και δεν αφηνεις τον σκυλο εκει και φευγεις αλλά εκπαιδευεσαι κι εσυ μαζι. Για την ακριβεια σε εκπαιδευουν στο πώς να εκπαιδευσεις τον σκυλο σου.

Στειλτε ρε παιδια ενα ΠΜ στην Kira να παει να τους βρει και να σωθει!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τωρα συγνωμη που θα το πω, αλλά ξερω πως καποιοι φιλοι εδω μεσα εχουν πολυ καλους εκπαιδευτες. Δεν θελω να πω ονοματα φυσικα.
Αποδεδειγμενα αυτοι οι εκπαιδευτες ειναι ηθικοι ανθρωποι, φερνουν αποτελεσμα και δεν ασκουν βία. Διορθωσεις κανουν βεβαια.

Και δεν αφηνεις τον σκυλο εκει και φευγεις αλλά εκπαιδευεσαι κι εσυ μαζι. Για την ακριβεια σε εκπαιδευουν στο πώς να εκπαιδευσεις τον σκυλο σου.

Στειλτε ρε παιδια ενα ΠΜ στην Kira να παει να τους βρει και να σωθει!!
Εγώ το έκανα ήδη...και της έστειλα έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι απόλυτα και τον ξέρω πολλά χρόνια...ελπίζω να τη βρει την άκρη/..

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αρη δεν σωζετε με τιποτα,οπως λενε μερικοι εκπαιδευτες ευθανασια,ετσι λεω εγω για την Κιρα,αν δεν εμαθε με τοσα σκυλια τιποτα,δεν πρεπει να εχει σκυλια,αν τα περιμενουμε ολα απο την εκπαιδευση του σκυλου και μονο καθαρισαμε,δεν ειναι μηχανη ο σκυλος ουτε υπολογιστης,που και αυτα χαλανε.
Δεν μπορω να πιστεψω πως ενας ανθρωπος με τοσα σκυλια(ποσα ηταν τελικα,και ποτε προλαβες?)δεν μπορει να κανει καλα εναν σκυλο,και με παρελθον στην ρατσα,ολα τα γνωριζει,απο αμερικη,απο χαρτια,απο απο απο,αλλα να κανει καλα ενα σκυλι δεν μπορει,και λεμε τωρα να μαθει ο σκυλος?δεν μπορω να το πιστεψω,να εχεις σκυλια που σημαινει τα ταιζεις τα ποτιζεις τα πας βολτα μαθαινεις τα παντα γιατι ζης μαζι τους,ολη μερα επι χρονια(με τοσα σκυλια)και να βρισκεις προβλημα στους εκπαιδευτες,Κιρα κοιτα στον καθρεφτη,και πες δεν εχω ιδεα απο σκυλια,και ενα σκυλι και πολυ μου ειναι,αντε που θες και φυλακες.:mad::mad::mad:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Απο τους 10 σωματοφυλακες?
που ηταν 3 και γιναν 4,μετα εγιναν 10,τωρα δεν μπορουμε να τους κανουμε καλα,και παμε για εκπαιδευση,θελω σκληρο σκυλι,αλλα μαυρα μεσανυχτα απο σκυλια.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
δεν ξερω απο σκυλια φυλακες, δεν ξερω απο τις ρατσες αυτες και χαρακτηρες κλπ κλπ!
αλλα ξερω οτι το σκυλι μαλλον εσενα επρεπε να δαγκωσει!
ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να εχεις παει το σκυλι απο τον ενα τρελο στον αλλο?
ειχε το σκυλι κρεμασμενο στον πνιχτη μεχρι να λιποθυμησει και το αφησες ? εσυ που εισαι το αφεντικο του και επρεπε να το προστατεψεις και να βαλεις τον πνιχτη στον εκπαιδευτη?
τι περιμενεις να κανει ο σκυλος μετα απο τους ανωμαλους που το πηγες?να γινει αρνι?εσυ δεν θα αγριευες μετα απο αυτη την κακομεταχειριση?
τι να πω?
τι να πω?
μετα σου λενε αγρια και κακα σκυλια και@@@
δεν κοιτανε τον ανευθυνο ιδιοκτητη πισω απο ολα αυτα!
προτεινω να αλλαχθει ο τιτλος του ποστ και να γινει
"ανυποστατοι ιδιοκτητες":mad:

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Εμενα το πριγουμενο μου μποξερ αν του αγριομηλαγες εκαναι κατα πανο σου ακομα και στο κετεβα απο το κρεβατι:DΑν του μηλαγες σοστα κατεβεναι σαν γατακι.Τα ζωα δεν θελουν ουτε ξηλο ουτε πνηκτες ενα τετιο ζωο οσο κοντρα του πας τοσο κοντρα παει δεν σπαει ουτε ο τσαμπουκας του ουτε τηποτα.Με αγαπη και φροντηδα θα ειναι αρνακι και οταν δεθει μαζη σου θα εινα ιτο καλητερο σκυλι που ειχες ποται αγεροχο και παντα δηπλα σου στην στραβη σαν τον καλητερο σοματοφηλακα.Εμενα το μποξερ μου δεν καθεται κατο οταν δεν θελει δεν μπα να φερω την γη αναποδα ομος και σταματαει στην στραβη και ειναι σαν ανθροπος στο σπιτι και αλα πολα.Ακομα ποται δεν θα αφηνα κανενας να αγκηξει τα ζωα μου δεν πα να ειναι και ο θεος αλο να μου δοσει σηνβουλες στο τη να κανω και αλο να μου κρεμασει το ζωο απο τον πνηκτη τον οπιο δεν τον δεχομαι σε τετια ζωα που αψηφαναι τον πονο!!!!Θα τον ειχα τρελανι στα κλοτσηδια και δεν θα επερναι φραγκο ο μαγκας :mad:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
εχεις σκεφτει οτι το σκυλι ειναι προβληματικο?
γιατι το σκυλι δαγκωνει ανευ λογου και αιτιας

would mind telling me the parents ?
in addition i want to clarify that is was the breeder that spoke about blue blood and 10 generations of guardian dogs

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
οπως λενε μερικοι εκπαιδευτες ευθανασια,ετσι λεω εγω για την Κιρα,
omaroc κάποια ποστ σου είναι τουλάχιστον προσβλητικά, προσπάθησε να χρησιμοποιείς ηπιότερες εκφράσεις, ειδικά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
omaroc κάποια ποστ σου είναι τουλάχιστον προσβλητικά, προσπάθησε να χρησιμοποιείς ηπιότερες εκφράσεις, ειδικά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Γενικοτερα ρε παιδια, χαλαρωστε λιγο! Αν ηταν live η συζητηση δλδ, θα την δερνατε; Το γιατι και το πως, δεν το ξερω, αλλα ολοι εχουν δικαιωμα λαθους. Ακομα και πολλαπλου! Απο τη στιγμη που δεν τις εδειξε καποιος το σωστο.... Τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα, οτι εχει γινει - εγινε - και δεν αλλαζει με μπινελικια στην Kira! Πρεπει να απευθυνθεις αμεσα σε ειδικο, σε καποιον απο αυτους που σου προτεινουν τα παιδια απο το forum, που οπως ολα δειχνουν ειναι πολυ καλα ενημερωμενοι! Ζητα και τηλεφωνα αν καποιος απο εδω σου εμπνει περισσοτερη εμπιστοσυνη να τον ρωτησεις κατυθειαν τι να κανεις και σε ποιον! Δεν χωραει αναβολες, και ερασιτεχνισμους πλεον η περιπτωση σου. Σου στελνω ΠΜ και τα στοιχεια του δικου μου (το εκανα και νωριτερα σε post, μην ξεροντας οτι δεν ειναι σωστο. :oops: )

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα εσεις μαλλον δεν καταλαβατε περι τινος προκειτε,αν θελεις φεραρι(αγριο σκυλο φυλακα,απο 10 γενιες) πρεπει να ξερεις και να την οδηγεις,και οχι καθε φορα να κινδυνευει ο κοσμος στον δρομο,η ακομα και ο δασκαλος της σχολης οδηγων(βλεπε εκπαιδευτης),αλλα και καταστρεφεις το αυτοκινητο(και αντε αυτο ειναι αψυχο,εδω εχουμε να κανουμε με ζωη)μετα κατηγορουμε τους Γερμανους που βαζουν τον κοσμο να βγαλει σκυλοδιπλωμα για ορισμενες ρατσες?και πληρωνεις και 50 ευρω για να αποδειξης μονο οτι ξερεις απο σκυλια?
Ποινικο μητρωο.
Εφορια απο 400-800 ευρω,το χρονο.
Ασφαλεια ζημιων.
Τεστ χαρακτηρα,για φιμωτρο η οχι.
Και τεστ(γραπτο και προφορικο) απο ειδικο εκπαιδευτη οτι εισαι σε θεση να κουμανταρεις τον συγκεκριμενο σκυλο(Σαρα,αυτα οι Αμερικανοι δεν τα ανακαλυψαν ακομα?)
Η Κιρα αν ηταν στην Γερμανια θα της ειχαν παρει τον συγκεκριμενο σκυλο,και δεν θα της επιτρεπαν σκυλο ρατσας η οποια θεωρειτε επικινδυνη.
Αν ηταν ο σκυλος αυτοκινητο δηλαδη δεν θα ειχε διπλωμα,θα της το ειχαν παρει.

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
μενω θεσσαλονικη(τριλοφο)
. και μερικη παλη με τροφη που το ειχε δοκιμασει ειδη και δεν ξεκινισα
πανε σε εναν εκπαιαδευτη με τροφη..να εκπαιδευσει εσενα..και οχι τον σκυλο..να σου μαθει την τεχνικη και να την εφαρμωσεις μονη σου στον σκυλο..εγω αυτο κανω..μπορει να δαγκωσε τους αλλους γιατι φοβοταν..και δεν ηθελε να χασει και την τροφη..με εσενα θα ειναι πιο χαλαρος..

εαν παλι φοβασε..στην εκπαιδευση φορα του φιμοτρο ειναι μερικα τα οπια διαθετουν μεγαλο καινο αναμεσα στα σιδερακια και μπορει να περασει λουκανικο η οτι αλλο θελεισ για την εκπαιδευση..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul