Πιο σωστά: όταν είσαι ήδη μέσα στο θέμα και το διαβάζεις, μπορείς κάπως, να πάρεις το link του;Αν δεν είναι, πως μπορείς να βρεις το link του;
Πιο σωστά: όταν είσαι ήδη μέσα στο θέμα και το διαβάζεις, μπορείς κάπως, να πάρεις το link του;Αν δεν είναι, πως μπορείς να βρεις το link του;
Τέλεια! ΘενκςΑυτο ειναι ο αριθμος των media που δεν εχεις δει. Πατα την επιλογη "σημειωση ολων ως διαβασμενων " ή καπως ετσι, δε θυμαμαι ακριβως πως λεγεται και ησυχασες απο το μπαμπλ ;-)
Δε ξέρω πού αναφέρεσαι. ΚΑι τώρα αν κάνεις κλικ στο κουμπί νέα μηνύματα, σου δείχνει από ποιο φόρουμ είναι το κάθε τόπικ.Πριν στα νεα μηνυματα σου εμφανιζε σε καθε θεμα και απο πια κατηγορια του φορουμ ηταν τα thread (π.χ.νεο μελος,υγεια,εκπαιδευση κτλ) αυτο γιατι βγηκε??
Για κάθε θέμα, όταν είσαι μέσα, το λινκ του είναι προφανώς στην μπάρα διευθύνσεων του browser σου και μπορείς να το κοπιάρεις από εκεί - αν έχω καταλάβει τι ζητάς.Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο πω.
Οταν πέρναγες τον κέρσορα πάνω από τον τίτλο, σου έδειχνε ότι αυτός [ο τίτλος του θέματος] είναι απευθείας και link. Και μπορούσες άμεσα να τον κάνεις copy και να τον παραθέσεις όπου ήθελες. Σε άλλο θέμα, σε άλλο ποστ, σε πμ. Τώρα εγώ προσωπικά όσο το έχω ψάξει, τον τίτλο του θέματος ως link, τον βλέπω μόνο στην διπλανή δεξιά στήλη, με τα "τελευταία μηνύματα". Αν τύχει δηλαδή, το θέμα που σε ενδιαφέρει, να είναι στα "τελευταία...". Αν δεν είναι, πως μπορείς να βρεις το link του;
Επίσης, δεν βλέπω το tab, για την αξιολόγηση ενός θέματος και την εκτυπώσιμη μορφή του και...δεν θυμάμαι τι άλλο είχε μέσα εκεί.
Επίσης, στα "τελευταία μηνήματα" η αναφορά της ώρας του τελευταίου ποστ, δεν μπορεί και να σε βγάζει με link, στο τελευταίο αυτό μήνημα;
Αυτά προς το παρόν
Βλέπε παραπάνω.Πιο σωστά: όταν είσαι ήδη μέσα στο θέμα και το διαβάζεις, μπορείς κάπως, να πάρεις το link του;
?Στα media πως αλλάζουμε τις ρυθμίσεις απο ενα άλμπουμ που έχουμε δημιουργήσει ήδη;
Δεν έχω ασχοληθεί με τη gallery, δεν το ξέρω, θα πρέπει να το δει o @admin και να σας πει.Στα media πως αλλάζουμε τις ρυθμίσεις απο ενα άλμπουμ που έχουμε δημιουργήσει ήδη;
Επανέφερα την ημερομηνία εγγραφής. (αν και εμένα μου φαίνεται εντελώς άχρηστη αυτή η πληροφορία, δε μπορώ να φανταστώ πού μπορεί να χρησιμεύσει)Στο παλαιό, κάτω από το avatar,τον αριθμό μηνυμάτωνκαι την τοποθεσία,υπήρχε και η ημερομηνία εγγραφής στο forum. Χρήσιμο, μπορεί να επανέλθει?
Στο κάτω μέρος του μηνύματος, αυτός που γράφει το ποστ και η ώρα, είναι με πολύ αχνά
γράμματα. Λίγο πιό έντονα,για τους γηραιότερους!!
Γιατί είναι πιο εύκολο το tapatalk? δοκίμασες να μπεις στο φόρουμ μετά τις αλλαγές να δεις πώς λειτουργεί με το responsive layout;Να ξαναπαταπώ για το tapatalk? Βολεύει γιατί είναι πιο εύκολο να απαντήσεις. πιο εύκολο να πατάς σε ποια σελίδα θες να πάς .πιο εύκολο να ανεβάσεις κάτι....
Edit στα post υπάρχει για 15' μετά τη συγγραφή του κάθε ποστ, όπως και πριν τις αλλαγές.ααα και δεν υπάρχει edit στα Post και delete στις φωτογραφίες στο media
Αυτό γίνεται μεν, αλλά γίνεται συνολικά με αλλαγή του τρόπου με τον οποίο φαίνονται γενικά οι φωτογραφίες. Δηλαδή αν το αλλάξω, θα γίνει για όλους τους χρήστες και όλα τα θέματα. Οπότε αν εγώ μετά είμαι σε ένα ποστ ενός θέματος που έχει 1 φωτογραφία και πατήσω να τη δω, θα μου εμφανίσει όλες τις φωτογραφίες από όλο το θέμα (το οποίο trust me ειναι μπέρδεμα).Καλημέρα,
υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο, να εμφανίζονται ως "album" (ή με όποιο τρόπο) οι φωτογραφίες ενός thread χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις όλες τις σελίδες?
ειδικά σε κάποια threads με παρουσίαση σκύλων πριν από πολύ καιρό, και τη σταδιακή τους ανάπτυξη, θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Με αφορμή αυτό να ξεκαθαρίσω κάτι μιας και δεν ποστάρω τακτικά - ο ρόλος μου εδώ είναι βοηθητικός στο πέρασμα του Dogforum στη νέα του πλατφόρμα, αποφάσεις για το site εξακολουθεί και παίρνει ο @admin , όπως και οτιδήποτε αφορά το περιεχόμενο. Επομένως για άρθρα κλπ θα πρέπει να απευθύνεστε σε εκείνον.στο αρθρο για το κουρεμα του bedlington terrier, η φυλη αναφερεται λανθασμενα στον τιτλο, στο αρθρο και στο tag ως bendlington . ας το διορθωσει καποιος.
θα ηθελα επισης να μαθω ποιος εγραψε το εν λογω αρθρο αν ειναι δυνατον.
ειναι μελος ο συγγραφεας;
ειναι admin;
εχει γνωσεις για τη φυλη;
απο που προερχονται αυτα τα οποια γραφει;
αρκετα απο αυτα ειναι λανθασμενα.
Σε ευχαριστώ! Εμένα προσωπικά με εξυπηρετεί,σε χρήστες λιγότερο γνωστούς, να ξέρω την εμπειρία τους στο Forum, σε σχέση με αυτά που γράφει και αυτά που απαντώ.Επανέφερα την ημερομηνία εγγραφής. (αν και εμένα μου φαίνεται εντελώς άχρηστη αυτή η πληροφορία, δε μπορώ να φανταστώ πού μπορεί να χρησιμεύσει)
Μπηκα εγω και συμφωνω με τον Thodoras, εμενα προσωπικα δεν με βολεψε καθολου, καμια σχεση με το tapatalk, ειδικα αν εχεις ενα λιγο πιο αρχαιο κινητο κι αργει να φορτωσει τις σελιδες, εχει μικρη οθονη κλπ. Ειναι πολυ δυσκολο να ξαναμπει?Γιατί είναι πιο εύκολο το tapatalk? δοκίμασες να μπεις στο φόρουμ μετά τις αλλαγές να δεις πώς λειτουργεί με το responsive layout
Αυτό πράγματι, είναι θέμα του admin. Στείλτου ένα πμ με τις ενστάσεις σου.