Αναφορά προβλημάτων και θεμάτων με τις αλλαγές

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ενταξει εμενα μου πηρε κανα 10λεπτο να συνειδητοποιησω τι γινεται
και να βρω που ειναι τα νεα μηνυματα. Ποσο μαλλον ολα τα
υπολοιπα! Το χω Το χω! :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι εμένα μου αρέσει, απλά με τις φωτο που χάθηκαν (μαζί με τα όποια σχόλια) κρίμα. Δε νομίζω να κάτσω να τις ξαναβάλω μια μια. Ότι μπει καινούριο, έχει καλώς, όποτε μπει.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Παίζει να ειμαστε οι μόνοι!:ROFLMAO:
Δεν ξέρω βρε ghelly, αλλά μου φαίνεται πιο ευανάγνωστο και πιο ξεκούραστο στο μάτι! Μου αρέσουν τα χρώματα του, γενικά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να προσαρμοστώ!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι και εμενα μου φαίνεται πιο ελαφρύ, η αλήθεια ειναι....
αλλά εχω περάσει απειρες εργατοώρες σε αλλαγες server/layout/user interface οποτε εχω μάθει και προσαρμόζομαι εύκολα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
(y) Μου αρέσει πολύ η νέα εμφάνιση του φόρουμ!
Κι εμένα μου αρέσει, απλά με τις φωτο που χάθηκαν (μαζί με τα όποια σχόλια) κρίμα. Δε νομίζω να κάτσω να τις ξαναβάλω μια μια. Ότι μπει καινούριο, έχει καλώς, όποτε μπει.
Εεεε...ειμαι κι εγώ! :giggle:
Και εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο, είναι εύχρηστο! (y)

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Προσπαθησα να δω το φορουμ και μεσω smartphone. Παιδια καμια σχέση συγκριτικα με το tapatalk. Πολυ πιο δυσχρηστο. Επιπλεον με το ταπα εχουμε ολα τα φορα συγκεντρωμενα . Αγαπητέ διαχειριστή μήπως θα μπορούσατε να μας κάνετε τη χάρη να το ενσωματώσετε; Θα σας ήμασταν υπόχρεοι :)

• Like
Reactions: Thodoras

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν είχα ποτέ tapatalk οπότε δεν ξέρω πόσο σας λείπει, πάντως το παρόν το βρίσκω πολύ πιο εύκολο από κινητό απ'ότι το προηγούμενο. Εντάξ' μου βγάζει μια ευαισθησία παραπάνω στην αφή στα links, και μπαίνω στα καλά καθούμενα κάπου ενώ πήγαινα αλλού, αλλά πραγματικά το βρίσκω πολύ εύχρηστο. Θέλει λίγο συνήθεια να μάθεις τα καινούρια κατατόπια αλλά αλήθεια μ'αρέσει.

Α! Εκεί στις ειδοποιήσεις, το ότι ενημερώθηκε κάποιο θέμα μου φαίνεται ότι μπερδεύει λίγο τα πράγματα αφού σε πάει σ'εκείνο το θέμα από το συγκεκριμένο ποστάρισμα και μετά κι ίσως έχει κι άλλα πιο πριν και τα χάσεις. Οι υπόλοιπες ειδοποιήσεις (μήνυμα, like, media) μια χαρά αλλά συγκεκριμένα για την ανανέωση θεμάτων, αφού υπάρχει και το "θέματα που παρακολουθείτε" εμένα με μπερδεύει πιο πολύ παρά με βοηθάει.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.745
7.263
Γιατί βρε, μια χαρά μας αρέσει, επειδή λέμε για τα προβλήματα? Για αυτό το κάνανε το θρεντ :)
Ωραιότατο είναι και έχει φτιάξει πολλά προβλήματα του προηγούμενου φόρουμ.

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Μια πολύ ωραία επιλογή θα ήταν να επιλέγουμε το χρώμα και τι γραμματοσειρά που γράφουμε στα θέματα κλπ, απο τις Ρυθμίσεις Προφιλ και όχι να το αλλάζουμε κάθε φορά σε κάθε ποστ.:whistle:

Αν υπάρχει ήδη συγχωρείστε τη στραβομάρα μου! :cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.791
20.102
Μια πολύ ωραία επιλογή θα ήταν να επιλέγουμε το χρώμα και τι γραμματοσειρά που γράφουμε στα θέματα κλπ, απο τις Ρυθμίσεις Προφιλ και όχι να το αλλάζουμε κάθε φορά σε κάθε ποστ.:whistle:

Αν υπάρχει ήδη συγχωρείστε τη στραβομάρα μου! :cool:
Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα [και άλλωστε αντενδείκνυται από τους κανονισμούς] να χρησιμοποιούμε ο καθένας άλλα χρώματα και άλλες γραμματοσειρές. Πονοκέφαλος με πιάνει, και μόνο που το σκέφτομαι. Αλλο εκτάκτως και μεμονωμένα και άλλο συνεχώς.

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα [και άλλωστε αντενδείκνυται από τους κανονισμούς] να χρησιμοποιούμε ο καθένας άλλα χρώματα και άλλες γραμματοσειρές. Πονοκέφαλος με πιάνει, και μόνο που το σκέφτομαι. Αλλο εκτάκτως και μεμονωμένα και άλλο συνεχώς.
Δεν είναι κουλό τότε να μας δίνετε η επιλογή έστω και μεμονομένα εφ όσον αντενδείκνυται από τους κανονισμούς; :whistle:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.791
20.102
Δεν είναι κουλό τότε να μας δίνετε η επιλογή έστω και μεμονομένα εφ όσον αντενδείκνυται από τους κανονισμούς; :whistle:
Οχι. Γιατί μπορεί μια στις τόσες, να θέλεις να τονίσεις μια λέξη ή μια πρόταση. Οχι να το κάνεις σύστημα. Ετσι δεν θα ήμασταν σοβαρό φόρουμ. Παιδική χαρά θα ήμασταν. Μια χαρά επιλογή λοιπόν είναι, για συνετή χρήση.

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Οχι. Γιατί μπορεί μια στις τόσες, να θέλεις να τονίσεις μια λέξη ή μια πρόταση. Οχι να το κάνεις σύστημα. Ετσι δεν θα ήμασταν σοβαρό φόρουμ. Παιδική χαρά θα ήμασταν. Μια χαρά επιλογή λοιπόν είναι, για συνετή χρήση.
Ας μας έδινε περιορισμένα χρώματα προς χρήση...τελος παντων, δεν καίγομαι κιολας..! :D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να όπως τώρα εγώ ας πούμε!:LOL:

Incognito ρε Τάσο είμαστε!

Όχι δεν φοβόμαστε κάτι ρε 'συ, απλά δεν θα ξέρεις ποιος mod σου έκλεισε το θέμα!:p

• Like
Reactions: tasos malinoua