Αρκει να μην το αλλαξεις παλι admin..Οσο το συνηθιζω τοσο περισσοτερο μου αρεσει
Παίζει να ειμαστε οι μόνοι!Μου αρέσει πολύ η νέα εμφάνιση του φόρουμ!
Δεν ξέρω βρε ghelly, αλλά μου φαίνεται πιο ευανάγνωστο και πιο ξεκούραστο στο μάτι! Μου αρέσουν τα χρώματα του, γενικά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να προσαρμοστώ!Παίζει να ειμαστε οι μόνοι!
Μου αρέσει πολύ η νέα εμφάνιση του φόρουμ!
Κι εμένα μου αρέσει, απλά με τις φωτο που χάθηκαν (μαζί με τα όποια σχόλια) κρίμα. Δε νομίζω να κάτσω να τις ξαναβάλω μια μια. Ότι μπει καινούριο, έχει καλώς, όποτε μπει.
Και εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο, είναι εύχρηστο!Εεεε...ειμαι κι εγώ!
Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα [και άλλωστε αντενδείκνυται από τους κανονισμούς] να χρησιμοποιούμε ο καθένας άλλα χρώματα και άλλες γραμματοσειρές. Πονοκέφαλος με πιάνει, και μόνο που το σκέφτομαι. Αλλο εκτάκτως και μεμονωμένα και άλλο συνεχώς.Μια πολύ ωραία επιλογή θα ήταν να επιλέγουμε το χρώμα και τι γραμματοσειρά που γράφουμε στα θέματα κλπ, απο τις Ρυθμίσεις Προφιλ και όχι να το αλλάζουμε κάθε φορά σε κάθε ποστ.
Αν υπάρχει ήδη συγχωρείστε τη στραβομάρα μου!
Δεν είναι κουλό τότε να μας δίνετε η επιλογή έστω και μεμονομένα εφ όσον αντενδείκνυται από τους κανονισμούς;Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα [και άλλωστε αντενδείκνυται από τους κανονισμούς] να χρησιμοποιούμε ο καθένας άλλα χρώματα και άλλες γραμματοσειρές. Πονοκέφαλος με πιάνει, και μόνο που το σκέφτομαι. Αλλο εκτάκτως και μεμονωμένα και άλλο συνεχώς.
Οχι. Γιατί μπορεί μια στις τόσες, να θέλεις να τονίσεις μια λέξη ή μια πρόταση. Οχι να το κάνεις σύστημα. Ετσι δεν θα ήμασταν σοβαρό φόρουμ. Παιδική χαρά θα ήμασταν. Μια χαρά επιλογή λοιπόν είναι, για συνετή χρήση.Δεν είναι κουλό τότε να μας δίνετε η επιλογή έστω και μεμονομένα εφ όσον αντενδείκνυται από τους κανονισμούς;
Ας μας έδινε περιορισμένα χρώματα προς χρήση...τελος παντων, δεν καίγομαι κιολας..!Οχι. Γιατί μπορεί μια στις τόσες, να θέλεις να τονίσεις μια λέξη ή μια πρόταση. Οχι να το κάνεις σύστημα. Ετσι δεν θα ήμασταν σοβαρό φόρουμ. Παιδική χαρά θα ήμασταν. Μια χαρά επιλογή λοιπόν είναι, για συνετή χρήση.