υπαρχει επιλογη να σε δειχνει ofline? που ειναι?
επιλογες περι απορρήτουυπαρχει επιλογη να σε δειχνει ofline? που ειναι?
και εσυ νεουδι;;υπαρχει επιλογη να σε δειχνει ofline? που ειναι?
Σε παει στο τελευταίο διαβασμένο και μετα βλέπεις και οσα επομενα δεν εχεις δει. Προσωπικά με βολεψε αυτο, γιατι οταν παταγα και πηγαινα στο τελευταίο ποστ, ξεκιναγα και πηγαινα αναποδα μετά να διαβάσω όσα δεν ειχα δει.Μεγάλο μείον σε σχέση με την προηγούμενη μορφή, δεν υπάρχει η επιλογή να πας στο τελευταίο μήνυμα ενός θέματος αν δεν είναι στα τελευταία μηνύματα.
Μάλλον δεν είχες δει στο προηγούμενο το "πήγαινε στο πρώτο μη διαβασμένο"Σε παει στο τελευταίο διαβασμένο και μετα βλέπεις και οσα επομενα δεν εχεις δει. Προσωπικά με βολεψε αυτο, γιατι οταν παταγα και πηγαινα στο τελευταίο ποστ, ξεκιναγα και πηγαινα αναποδα μετά να διαβάσω όσα δεν ειχα δει.
Ωραία. Μ'αρέσει που το ψαχνα και διακαώς στο προηγούμενο και εγκατέλειψα προσπάθειες απλά και έκανα ότι και η Γκέλυ... Χαζή/γκαβή εντελώς! Ευτυχώς σ'αυτό το είδα.Μάλλον δεν είχες δει στο προηγούμενο το "πήγαινε στο πρώτο μη διαβασμένο"
Υπήρχε αλλά τώρα πια δεν έχει νόημα να σου πω που ήταν. Δε ρώταγες καλέ από κοντά;ναι δεν θυμάμαι κατι σχετικό
ε καλα, δεν καιγόμουν και τόσο ωστε να το θυμάμαι βρε!Υπήρχε αλλά τώρα πια δεν έχει νόημα να σου πω που ήταν. Δε ρώταγες καλέ από κοντά;
Εξακολουθεί το βελάκι που στέλνει στο πάνω μέρος της οθόνης να κρύβει κείμενο την ώρα που το γράφεις, στο κινητό μου τουλάχιστον..
Δεν έχει να κάνει με το φόρουμ αυτό, ρύθμιση/λειτουργία στο κινητό σου είναι. Δοκίμασες να πατήσεις στο σημείο που θες παρατεταμένα;ε καλα, δεν καιγόμουν και τόσο ωστε να το θυμάμαι βρε!
Εμενα ευτυχως στο κινητό δειχνει μια χαρα, αλλά αν κάνω λάθος στο κειμενο και θέλω να το διορθωσω, πρεπει να σβήσω όλα όσα εγραψα ωσπου να φτάσω στο σημείο του λάθους, δεν "πατιεται" η οθόνη να παει εκει ο κερσορας
Εεεεε με ξεχασατε!!!!Και εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο, είναι εύχρηστο!
Μισό...να κάνουμε τεστΔεν αλλάζει το νουμερο των ποστ και των like.