dislike υπαρχει? η κανουμε like και το παιρνουμε πισω?
Φτιάχτηκαν και τα δύο. Ισως είχαν μικρή χρονοκαθυστέρηση.Για τα ποστ έχεις δίκιο. Για τσέκαρε τα like σου
Να βάλουμε. Και μιας που βάζουμε κουμπιά συναισθηματικής εκδήλωσης, να βάλουμε και τα: hate, kick, ignore, pffff, λαβ, μπιζ, κλπ.dislike υπαρχει? η κανουμε like και το παιρνουμε πισω?
Αυτές σου οι απορίες όμως, δεν αφορούν το παρόν νήμα, το οποίο φορτώνουμε έτσι με off topic.αλλη μια απορια... οταν αναφερετε ενα ποστ αν το αναφερω εγω πχ. ....αυτος που το εγραψε βλεπει οτι το ανεφερα εγω ας πουμε? η ειναι ανωνυμο? και ποσες αναφορες πρεπει να γινουν ωστε να φαει ban? με συγχωρειτε για της πολλες αποριες!
Παγωτάκι αυτή τη στιγμή, από τις επισημες αναβαθμίσεις ειναι στην τελευταία του ήδη. Το xperia με παλαιότερο λογισμικό δεν εχει θέμα.Στο δικό μου πετιέται, οπότε μπορεί να είναι θέμα λογισμικού. Μήπως θέλει αναβάθμιση το android σου;
ο τιτλος λεει αναφορα προβληματων και θεματα με της αλλαγες....δεν μπορω να καταλαβω που βγαινω of-topic....αν θυμαμαι καλα στο παλιο φορουμ δεν ειχε ουτε like ουτε αναφορα... τελος παντων... ας μην το αναλυσουμε!!!Αυτές σου οι απορίες όμως, δεν αφορούν το παρόν νήμα, το οποίο φορτώνουμε έτσι με off topic.
Η διαχείρηση εννοείται, ότι μπορεί να δει, ποιός κάνει αναφορά ένα ποστ. Ο δημιουργός του, όχι. Ban μπορεί να γίνει και χωρίς να γίνει αναφορά ένα ποστ. Επίσης, μπορεί να μην γίνει ban, ακόμη κι αν έχει πολλές αναφορές.
Διάβασε τους κανονισμούς και για τέτοιες απορίες, στείλε πμ στον admin.
Γιατί πρέπει να κλείνετε όλες τις παιδικές χαρές ?Για παράδειγμα, 2 μήνες "ξεκούραση" στα μέλη με off topic spam στο συγκεκριμένο θέμα.
Eγινε ban σε καποιον? Δεν δειχνει κανεναν ''BANNED''!Για παράδειγμα, 2 μήνες "ξεκούραση" στα μέλη με off topic spam στο συγκεκριμένο θέμα.
Λοιπόν το 'χω κάψει όπως πιθανώς κατάλαβες!! Νόμιζα ότι μετράει τα like που κάνω εγώ σε άλλους (τι ακριβώς θα χρησίμευε μη με ρωτάς )Μισό...να κάνουμε τεστ