Αναφορά προβλημάτων και θεμάτων με τις αλλαγές

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πωωωωω...έχασα την μπάλα ...α..πα..πα...πως θα το συνηθίσω?
New member και εγώ.....πότε πρόλαβα 4.195 μην ?? :p
Κι εγώ... μιά από τα ίδια... Με έβγαλε "addicted" γιατί ξεπέρασα τα 1.000 κλπ...:)

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Οπου υπαρχουν φωνηεντα με τονο δειχνει τετραγωνακια. Ειμαι απο android κινητο

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Serge πάρε άει, δείχνει κανονικά τόνους κι ωραία γραμματοσειρά.

Vasgial κι όμως, το like, τουλάχιστον εμένα μου έλειπε. Πιστεύω θα με γλιτώσει από κάμποσα "συμφωνώ"

Παρεμπιπτόντως, Δευκαλίωνα, αυτό με το βελάκι που κρύβει μέρος του κειμένου που γράφουμε, διορθώνεται; (Σε chrome από App Store)

Attachments

• Like
Reactions: Katiariko

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Επισης δε βρισκω το κουμπακι για να πας στο πρωτο μη διαβασμενο

Στην αρχικη σελιδα ακομα χειροτερα τα πραγματα με τη γραμματοσειρα ( Orillis ευχαριστω θα δεχτω το δωρο σου!!!)

(η αμπαλη στην προηγουμενη πλατφορμα δεν ειχα δει οτι δειχνει ποια μελη ειναι ον λαιν)

Last edited:

Defkalion

Administrator
23 Ιουνίου 2008
161
10
Melbourne
www.defkalion.com
Παρεμπιπτόντως, Δευκαλίωνα, αυτό με το βελάκι που κρύβει μέρος του κειμένου που γράφουμε, διορθώνεται; (Σε chrome από App Store)
Χμ κάτσε να το δω αυτό.

Επισης δε βρισκω το κουμπακι για να πας στο πρωτο μη διαβασμενο
Δεν υπάρχει ξεχωριστό κουμπάκι γι'αυτό πια. Όταν κάνεις κλικ σε ένα τόπικ, σε πάει πάντα στο πρώτο μη διαβασμένο αν έχεις τέτοιο.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Όχι, έτσι είναι το layout - πιο minimal, με λιγότερα κουμπιά, με μικρότερα γράμματα ότι έχει μικρότερη σημασία (όπως η ώρα του κάθε ποστ), και περισσότερο focus στο περιεχόμενο.
Ωραία προσέγγιση! :)

Χμ κάτσε να το δω αυτό.
Δεν υπάρχει ξεχωριστό κουμπάκι γι'αυτό πια. Όταν κάνεις κλικ σε ένα τόπικ, σε πάει πάντα στο πρώτο μη διαβασμένο αν έχεις τέτοιο.
- Δε ξέρω αν αναφερόμαστε στο ίδιο αλλά στα πρόσφατα θέματα δεν έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε είτε όλο το θέμα από την αρχή είτε κατευθείαν το τελευταίο σχόλιο –όπως είχαμε παλιά από το what’s new.

Αν πάμε forum> recent posts/νέα μηνύματα μπορούμε να επιλέξουμε να δούμε όλο το θέμα από την αρχή και μετά από εκεί να πάμε στο πρώτο αδιάβαστο ποστ που όμως μπορεί να μην είναι το τελευταίο.
Αν πάμε forum> μέλη > δραστηριότητα και πατήσουμε πάνω στο θέμα μας βγάζει στο τελευταίο σχόλιο.

- Μπαίνοντας σε ένα θέμα δε μπορούμε να διαλέξουμε σε ποια συγκεκριμένη σελίδα θέλουμε να πάμε.

- Οι υπογραφές φαίνονται μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι;

- Στην αρχική σελίδα, στο άρθρο για τον γερμανικό ποιμενικό αναφέρεται λάθος κατηγορία: "αγγλικά μικρόσωμα σπάνιελ".
Επίσης, κατά τη γνώμη μου άκυρη η επιλογή της φωτογραφίας με την αμερικάνικη σημαία αμέσως μόλις μπεις στο φόρουμ/σελίδα, μοιάζει με subforum γερμανικού ποιμενικού στη σελίδα του AKC.

Οπου υπαρχουν φωνηεντα με τονο δειχνει τετραγωνακια. Ειμαι απο android κινητο
Και εμένα στο κινητό συμβαίνει αυτό που αναφέρει η Serge.
Εύχρηστη η σελίδα και από το κινητό!

Ωραία πλατφόρμα. Περιττό το like, τι να το κάνουμε, να ευλογούμε τα γένια μας; Κατά τα άλλα καλό είναι.
Σε αυτό το σχόλιο θα ήθελα να κάνω ένα like! :)

Defkalion

Administrator
23 Ιουνίου 2008
161
10
Melbourne
www.defkalion.com
Ωραία προσέγγιση! :)

- Δε ξέρω αν αναφερόμαστε στο ίδιο αλλά στα πρόσφατα θέματα δεν έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε είτε όλο το θέμα από την αρχή είτε κατευθείαν το τελευταίο σχόλιο –όπως είχαμε παλιά από το what’s new.

Αν πάμε forum> recent posts/νέα μηνύματα μπορούμε να επιλέξουμε να δούμε όλο το θέμα από την αρχή και μετά από εκεί να πάμε στο πρώτο αδιάβαστο ποστ που όμως μπορεί να μην είναι το τελευταίο.
Αν πάμε forum> μέλη > δραστηριότητα και πατήσουμε πάνω στο θέμα μας βγάζει στο τελευταίο σχόλιο.

- Μπαίνοντας σε ένα θέμα δε μπορούμε να διαλέξουμε σε ποια συγκεκριμένη σελίδα θέλουμε να πάμε.

- Οι υπογραφές φαίνονται μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι;

- Στην αρχική σελίδα, στο άρθρο για τον γερμανικό ποιμενικό αναφέρεται λάθος κατηγορία: "αγγλικά μικρόσωμα σπάνιελ".
Επίσης, κατά τη γνώμη μου άκυρη η επιλογή της φωτογραφίας με την αμερικάνικη σημαία αμέσως μόλις μπεις στο φόρουμ/σελίδα, μοιάζει με subforum γερμανικού ποιμενικού στη σελίδα του AKC.

Και εμένα στο κινητό συμβαίνει αυτό που αναφέρει η Serge.
Εύχρηστη η σελίδα και από το κινητό!

Σε αυτό το σχόλιο θα ήθελα να κάνω ένα like! :)
Ξαναλέω: πάντα όταν κάνεις κλικ σε ένα θέμα, αν έχεις αδιάβαστα μηνύματα, θα σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο αυτόματα.

Μπαίνοντας σε ένα θέμα και βέβαια μπορείς να διαλέξεις σε ποια σελίδα θέλεις να πας, δε μπορώ να φανταστώ γιατί νομίζεις ότι δε μπορείς. Απλά επιλέγεις τον αριθμό της σελίδας!

Οι υπογραφές φάινονται μόνο σε όσους είναι logged in, σωστά.

Για το άρθρο με τον γερμανικό ποιμενικό ας το δει ο @admin , εγώ δεν έχω ιδέαν.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Μπαίνοντας σε ένα θέμα και βέβαια μπορείς να διαλέξεις σε ποια σελίδα θέλεις να πας, δε μπορώ να φανταστώ γιατί νομίζεις ότι δε μπορείς. Απλά επιλέγεις τον αριθμό της σελίδας!
Παλιότερα υπήρχε ένα αναδυόμενο παραθυράκι που έλεγε "πήγαινε στη σελίδα ...." και συμπλήρωνες. Πρακτική χρησιμότητα είχε κυρίως σε μεγάλα, πολυσέλιδα, θέματα όπως αυτό της barf.

Τις αλλαγές τις σημειώνω κυρίως ως διαφορές που παρατήρησα.
Σύντομα θα προσαρμοστούμε.:)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Στα προσωπικά μηνύματα μπορούμε να στείλουμε φωτογραφία μόνο μέσω url? δεν θα βόλευε κι εκεί να μπορούμε να επιλέξουμε αν θα κάνουμε αποστολή αρχείου (από τη συσκευή μας) ή από νετ;