Κι εγώ... μιά από τα ίδια... Με έβγαλε "addicted" γιατί ξεπέρασα τα 1.000 κλπ...Πωωωωω...έχασα την μπάλα ...α..πα..πα...πως θα το συνηθίσω?
New member και εγώ.....πότε πρόλαβα 4.195 μην ??
Κι εγώ... μιά από τα ίδια... Με έβγαλε "addicted" γιατί ξεπέρασα τα 1.000 κλπ...Πωωωωω...έχασα την μπάλα ...α..πα..πα...πως θα το συνηθίσω?
New member και εγώ.....πότε πρόλαβα 4.195 μην ??
φορουμ> νεα μηνυματαΣαν lurker το νέο template μου αρέσει περισσότερο απ το παλιό. Μου φαίνεται πιο ελαφρύ.
Τα latest started threads δεν βλέπω πουθενά... δεν ήταν χρήσιμα;
ωσπου να αλλάξει παλι, θα εχουμε προσαρμοστεί!Να δούμε (παιδάκι μου) πότε θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε πλήρως...
Χμ κάτσε να το δω αυτό.Παρεμπιπτόντως, Δευκαλίωνα, αυτό με το βελάκι που κρύβει μέρος του κειμένου που γράφουμε, διορθώνεται; (Σε chrome από App Store)
Δεν υπάρχει ξεχωριστό κουμπάκι γι'αυτό πια. Όταν κάνεις κλικ σε ένα τόπικ, σε πάει πάντα στο πρώτο μη διαβασμένο αν έχεις τέτοιο.Επισης δε βρισκω το κουμπακι για να πας στο πρωτο μη διαβασμενο
To δοκίμασα από 2 διαφορετικά κινητά και δε βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε στο φόρουμ ούτε στην αρχική.Οπου υπαρχουν φωνηεντα με τονο δειχνει τετραγωνακια. Ειμαι απο android κινητο
Ωραία προσέγγιση!Όχι, έτσι είναι το layout - πιο minimal, με λιγότερα κουμπιά, με μικρότερα γράμματα ότι έχει μικρότερη σημασία (όπως η ώρα του κάθε ποστ), και περισσότερο focus στο περιεχόμενο.
- Δε ξέρω αν αναφερόμαστε στο ίδιο αλλά στα πρόσφατα θέματα δεν έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε είτε όλο το θέμα από την αρχή είτε κατευθείαν το τελευταίο σχόλιο –όπως είχαμε παλιά από το what’s new.Χμ κάτσε να το δω αυτό.
Δεν υπάρχει ξεχωριστό κουμπάκι γι'αυτό πια. Όταν κάνεις κλικ σε ένα τόπικ, σε πάει πάντα στο πρώτο μη διαβασμένο αν έχεις τέτοιο.
Και εμένα στο κινητό συμβαίνει αυτό που αναφέρει η Serge.Οπου υπαρχουν φωνηεντα με τονο δειχνει τετραγωνακια. Ειμαι απο android κινητο
Σε αυτό το σχόλιο θα ήθελα να κάνω ένα like!Ωραία πλατφόρμα. Περιττό το like, τι να το κάνουμε, να ευλογούμε τα γένια μας; Κατά τα άλλα καλό είναι.
Ξαναλέω: πάντα όταν κάνεις κλικ σε ένα θέμα, αν έχεις αδιάβαστα μηνύματα, θα σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο αυτόματα.Ωραία προσέγγιση!
- Δε ξέρω αν αναφερόμαστε στο ίδιο αλλά στα πρόσφατα θέματα δεν έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε είτε όλο το θέμα από την αρχή είτε κατευθείαν το τελευταίο σχόλιο –όπως είχαμε παλιά από το what’s new.
Αν πάμε forum> recent posts/νέα μηνύματα μπορούμε να επιλέξουμε να δούμε όλο το θέμα από την αρχή και μετά από εκεί να πάμε στο πρώτο αδιάβαστο ποστ που όμως μπορεί να μην είναι το τελευταίο.
Αν πάμε forum> μέλη > δραστηριότητα και πατήσουμε πάνω στο θέμα μας βγάζει στο τελευταίο σχόλιο.
- Μπαίνοντας σε ένα θέμα δε μπορούμε να διαλέξουμε σε ποια συγκεκριμένη σελίδα θέλουμε να πάμε.
- Οι υπογραφές φαίνονται μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι;
- Στην αρχική σελίδα, στο άρθρο για τον γερμανικό ποιμενικό αναφέρεται λάθος κατηγορία: "αγγλικά μικρόσωμα σπάνιελ".
Επίσης, κατά τη γνώμη μου άκυρη η επιλογή της φωτογραφίας με την αμερικάνικη σημαία αμέσως μόλις μπεις στο φόρουμ/σελίδα, μοιάζει με subforum γερμανικού ποιμενικού στη σελίδα του AKC.
Και εμένα στο κινητό συμβαίνει αυτό που αναφέρει η Serge.
Εύχρηστη η σελίδα και από το κινητό!
Σε αυτό το σχόλιο θα ήθελα να κάνω ένα like!
Παλιότερα υπήρχε ένα αναδυόμενο παραθυράκι που έλεγε "πήγαινε στη σελίδα ...." και συμπλήρωνες. Πρακτική χρησιμότητα είχε κυρίως σε μεγάλα, πολυσέλιδα, θέματα όπως αυτό της barf.Μπαίνοντας σε ένα θέμα και βέβαια μπορείς να διαλέξεις σε ποια σελίδα θέλεις να πας, δε μπορώ να φανταστώ γιατί νομίζεις ότι δε μπορείς. Απλά επιλέγεις τον αριθμό της σελίδας!