Αναφορά προβλημάτων και θεμάτων με τις αλλαγές

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ξαναλέω: πάντα όταν κάνεις κλικ σε ένα θέμα, αν έχεις αδιάβαστα μηνύματα, θα σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο αυτόματα.

Μπαίνοντας σε ένα θέμα και βέβαια μπορείς να διαλέξεις σε ποια σελίδα θέλεις να πας, δε μπορώ να φανταστώ γιατί νομίζεις ότι δε μπορείς. Απλά επιλέγεις τον αριθμό της σελίδας!

Οι υπογραφές φάινονται μόνο σε όσους είναι logged in, σωστά.

Για το άρθρο με τον γερμανικό ποιμενικό ας το δει ο @admin , εγώ δεν έχω ιδέαν.
Πολυ ωραιο!!!

Με τη διαφορα οτι ολα τα θεματα προ αναβαθμισης μου τα βγαζει σαν καινουρια.... μικρο το κακο

• Like
Reactions: Orilis

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Thoκαθενost: 755877 said:
εμένα σε nexus 4 , 4.4.2 δείχνει κανονικά...παρόλα αυτά πρέπει να μας δώσει το tapatalk πισω :p
Χαχαχα ο καθενας με τον πονο του σε αυτο το φορουμ

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Από απλή περιέργεια (δεν πρόσεξα αν απαντήθηκε) εκεί που δείχνει πόσοι είναι on-line το members το' χω το guests επίσης,,,, τι είναι τα robots????

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Από απλή περιέργεια (δεν πρόσεξα αν απαντήθηκε) εκεί που δείχνει πόσοι είναι on-line το members το' χω το guests επίσης,,,, τι είναι τα robots????
Ε να μην εχουμε και bots????
Να μην ψάχνονται τα στατιστικά του φορουμ???
Δεν ελέγχεται αυτό ωστε να μην εχουν προσβαση.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ε να μην εχουμε και bots????
Να μην ψάχνονται τα στατιστικά του φορουμ???
Δεν ελέγχεται αυτό ωστε να μην εχουν προσβαση.
Ευχαριστώ φιλενάδα αλλά δεν κατάλαβα τίποτα! :whistle:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αν και η αλλαγη με βρηκε μακρυά απο υπολογιστή και ως εκ τουτου βλεπω το νεο φορουμ απο κινητό μου αρεσει πολυ η νέα εμφανιση! (y) Μεχρι στιγμης δεν εχω εντοπισει κάτι που να με προβληματιζει!
Καλη Ανασταση να έχουμε και καλη εξοικείωση σε ολους εύχομαι! :)

• Like
Reactions: ghelly

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Πριν, ο τίτλος του κάθε θέματος, ήταν απευθείας και link. Και μπορούσες να το πάρεις, να το κάνεις πχ απλή αντιγραφή και επικόλληση, σε όποια σελίδα και να ήσουν. Δεν μπορεί να ξαναγίνει έτσι;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τα quote, θα μου άρεσαν, κάπως πιο ξεκάθαρα, από το υπόλοιπο μύνημα. Να κάνουν πιο αισθητή, την παρουσία τους :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα quote, θα μου άρεσαν, κάπως πιο ξεκάθαρα, από το υπόλοιπο μύνημα. Να κάνουν πιο αισθητή, την παρουσία τους :rolleyes:
εμενα μου αρεσε που αν κάνεις παράθεση σεντόνι, δεν το βάζει όλο, αλλά σου εχει να κάνεις επέκταση σε πληρες κείμενο.

• Like
Reactions: Katiariko

Defkalion

Administrator
23 Ιουνίου 2008
161
10
Melbourne
www.defkalion.com
Πριν, ο τίτλος του κάθε θέματος, ήταν απευθείας και link. Και μπορούσες να το πάρεις, να το κάνεις πχ απλή αντιγραφή και επικόλληση, σε όποια σελίδα και να ήσουν. Δεν μπορεί να ξαναγίνει έτσι;
Sorry δε καταλαβαίνω εδώ τι θες να πεις.

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Πριν στα νεα μηνυματα σου εμφανιζε σε καθε θεμα και απο πια κατηγορια του φορουμ ηταν τα thread (π.χ.νεο μελος,υγεια,εκπαιδευση κτλ) αυτο γιατι βγηκε??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Sorry δε καταλαβαίνω εδώ τι θες να πεις.
Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο πω.
Οταν πέρναγες τον κέρσορα πάνω από τον τίτλο, σου έδειχνε ότι αυτός [ο τίτλος του θέματος] είναι απευθείας και link. Και μπορούσες άμεσα να τον κάνεις copy και να τον παραθέσεις όπου ήθελες. Σε άλλο θέμα, σε άλλο ποστ, σε πμ. Τώρα εγώ προσωπικά όσο το έχω ψάξει, τον τίτλο του θέματος ως link, τον βλέπω μόνο στην διπλανή δεξιά στήλη, με τα "τελευταία μηνύματα". Αν τύχει δηλαδή, το θέμα που σε ενδιαφέρει, να είναι στα "τελευταία...". Αν δεν είναι, πως μπορείς να βρεις το link του;

Επίσης, δεν βλέπω το tab, για την αξιολόγηση ενός θέματος και την εκτυπώσιμη μορφή του και...δεν θυμάμαι τι άλλο είχε μέσα εκεί.

Επίσης, στα "τελευταία μηνήματα" η αναφορά της ώρας του τελευταίου ποστ, δεν μπορεί και να σε βγάζει με link, στο τελευταίο αυτό μήνημα;

Αυτά προς το παρόν :rolleyes: