Την έδωσες την απάντηση μόνος σου. Θα μπορούσες απλά να γράψεις αυτό που έγραψες παραπάνω, ότι κατεβαίνεις για ιατρικούς λόγους. Αυτό αρκούσε, ή μήπως όχι;Μπορώ ν' απαντήσω εγώ ο δακτυλοδεικτούμενος; Δεν μου αρέσει κάποιος να επικαλείται ιατρικούς λόγους για ν' αποφύγει να πάρει θέση σε κάτι.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ .... ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ? ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ 24 25 26 27 ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΜΟΥ .... ΚΑΙ ΠΕΤΙΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ " ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΜΟΥ ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ? .... ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .... ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ .... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ? ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ .... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ? ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ....
ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ... ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ .... ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ....Την έδωσες την απάντηση μόνος σου. Θα μπορούσες απλά να γράψεις αυτό που έγραψες παραπάνω, ότι κατεβαίνεις για ιατρικούς λόγους. Αυτό αρκούσε, ή μήπως όχι;
γνώσεις μπορείς να αποκτήσεις και συζητώντας με τον εκτροφέα σου ή παρακολουθώντας σεμινάρια εκτροφής, αφού είτε το θες να λέγεσαι εκτροφέας είτε όχι, αυτό θα είσαι εαν κάνεις γέννα με την σκύλα σου.ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ .... ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ... ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ... ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΥΡΑ !!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!!!
Φίλε, sea-mol,@grifos
Προφανώς....εγώ αρχίζω να αποκτάω και καινούργιο....είσαι ο τρίτος εδώ μέσα που με περνάει για γυναίκα.....
Εχεις δίκιο. Αυτά παθαίνει όποιος βιάζεται.be my guest ανεύθυνη καταστροφέα των αγγλικών!
Ανοιξε τα ματια σου τοτε και δες τι σου γραφουν! Ολοι μας εχουμε διαφορετικο τροπο να εκφραζομαστε, ποσο μαλλον οταν ο τροπος επικοινωνιας ειναι ο γραπτος λογος που δεν μπορεις να εκφραστεις οπως ακριβως θελεις. Παρεκαμψε τις ειρωνιες και τις κακιες (αυτα που θεωρεις εσυ δλδ ειρωνιες και κακιες) και δες την ουσια αυτου που σου λενε. Θα μπορουσε ανετα να μην σου απαντησει κανεις...δες το σαν ευκαιρια για γνωση, αφου αυτο ζητας, εστω κ με εναν λιγο πιο ανορθοδοξο τροπο.ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ .... ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ... ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ... ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΥΡΑ !!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!!!
ναι άλλα εγώ θέλω να την κάνω σωστά ... αυτό δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι .... το λάθος μου είναι ότι δεν μίλησα εκτενέστερα με τον εκτροφέα μου ....εγώ φταίω !!!Εχει σκεφτει κανει πως η Mareco και ο Grifos γραφουν με αυτον τον τροπο γιατι ειναι πλεον αγανακτισμενοι με επαναλαμβανομενες παρομοιες καταστασεις; Παρτε το χαμπαρι και η γεννα θα γινει και θα μεινουν και ολοι ευχαριστημενοι. Αυτα που γραφονται απλα δε στεκουν δεν το βλεπετε;
μήπως να ξαναδιάβαζες όλο το θέμα και όλες τις απαντήσεις που έχουν δοθεί απ' την αρχή να δεις τις διαφορές και αναφέρεσαι σε αυτό το θέμα http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?14331-BYB-...-back-yard-breeder ;πριν καιρο ειχα ανοιξει ενα τοπικ ακριβως με αυτο το θεμα αν δηλαδη δεχομαστε την αναπαραγωγη δυο εκτροφικων σκυλων με την συγκαταθεση του εκτροφεα τους και ολοι ειχατε πει πως ναι και αν αγαπαει τη φυλη και αν εχουν κανει τις εξετασεις κλπ κλπ ειμαστε συμφωνοι!!τωρα τι εγινε;ξαφνικα δεν συμφωνουμε να φανταστω για ποιο λογο; αρχιζουμε σαν δεδομενο οτι εχουμε δυο εκτροφικα σκυλια και την συγκαταθεση του εκτροφεα και αρχιζουμε τις ειρωνιες και τις ιστοριες..τελικα φορουμ για να μαθαινουμε 5 πραγματα ειναι ειναι για να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη;