Εγώ έχω ντομπερμαν άμα είναι αυτό το πρόβλημα σου. Έχει η αδερφή μου, κομμένο, 10 χρονών. Αγορασμένο λόγο άγνοιας από πετ-σοπ κομμένο έτοιμο, και πλέον με καλαζάρ. Αν μπορούσε να αλλάξει κάτι από τα 3 ξέρεις ποιο είναι; Τα κομμένα αυτιά και ουρά!
Η μόδα είναι το ποζεριλίκι που λέμε εμείς. Οοοοο , κοίτα το πως είναι , αλητεία, σκληρό , κακό, και επειδή μου λείπει λίγη σκληράδα , θα πάρω και εγώ ένα. ΤΙ? Απαγορεύεται να του κόψω τα αυτιά??? Και πως θα δείχνω σκληρός εγώ τώρα??
Καλά, τώρα αυτό ανάθεμα και αν σημαίνει κάτι... Δηλαδή γιατί έχουμε Γερμανικά ή bullmastif αυτοί που έχουν; Για τα Γερμανικά που μπορώ να ξέρω κιόλας, βλέπεις καμιά σκληρή σκύλα να έχω εγώ, που την βλέπεις και ψαρώνεις λόγο εμφάνισης; Ούτε τις έξτρα κοτσίδες που έχει δεν κόβω με το ψαλίδι που την κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο soft από ότι είναι. Το επόμενο μου σκυλί που ξέρεις τι θα είναι και από που, θα ψαρώνεις λόγο εμφάνισης ή επειδή θα σε ψαρώνει το μάτι του; Ένα κακάσχημο εργασιακό Γερμανικό θα είναι - και θα του κόψω τα νύχια!
Την αποψάρα μας φυσικά και θα την έχουμε και επειδή είναι μια συζήτηση που εμείς οι δύο την έχουμε ξανακάνει σου ξαναλέω ότι ένα κομμένο Ντομπ δεν έχει καμία σχέση σε ευκινησία και κατευθυντηκότητα, και είναι ολοφάνερο αφού τα κομμένα τρέχουν σαν να τα έχουν "παλουκώσει", με ένα άκοπο! Τα περί φιλοζωίας και δεν ξέρω γω . . καλά.. φασόλια.
..αύριο μεθαύριο που όσοι δεν έχουμε παιδιά θα κάνουμε, τρεχάτε στο Φουστάνο άμα δεν βγει όπως το ονειρευόσασταν!
Πάρτε και το super εργασιακό και άκοπο , και γαμάτο Ντομπ που υπεργουστάρω, και βάζει τα γυαλάκια σε όοοοοοοοοοοοοοοοποιο μορφολογικό, κομμένο και κακό Ντομπ υπάρχει τουλάχιστον στην Ελλάδα. Το φαίνεσθαι μας έφαγε! ..αλλά ο καθένας , μέχρι εκεί που μπορεί, τι να κάνουμε...