Τι μαλτέζ...τι γουέστι...τι γαλλικό;;; Πολύ σωστά!!!
Και για να εξηγήσω την εξ'αρχής "ένστασή" μου...Οι απαντήσεις που δίνουμε σε ένα ερώτημα μέλους, είναι σίγουρα ορμώμενες από τις εμπειρίες μας. Πρέπει όμως, να μην σταματάνε εκεί. Το θέμα δεν είναι, να πω εγώ στον κάθε Μιχάλη, πως περνάω με τα σκυλιά μου στο σπίτι μου. Αλλες ίσως οι συνθήκες μου. Το πολιτικά ορθόν, σε μια δημόσια συζήτηση, κατά την δική μου άποψη, είναι να εκφράσεις τα "κατά", εκτός από τα προφανή "υπέρ". Και ο Μιχάλης, έχει αφήσει εξ'αρχής υποννοούμενα, για κυριαρχική φυλή. Ισως και ιδιαίτερα μεγαλόσωμη. Και ίσως και ιδιαίτερα κυριαρχική. Η Maya είναι επίσης, ένα σχετικά μεγαλόσωμο ζώο. Το ότι σήμερα είναι πρόβατο, δεν σημαίνει ότι μεγαλώνοντας και έχοντας να αντιμετωπίσει ένα άλλο θηλυκό, που θα θελήσει ίσως να της πάρει την ιεραρχία στην αγέλη, δεν θα δείξει και...τα δόντια του λύκου. Ακόμη κι αν ο "εισβολέας" μπει από μωρό στο σπίτι.
Εγώ λοιπόν, αυτό προσπαθώ να κάνω. Να σου επιστήσω την προσοχή, στις μικρότερες ίσως αν θέλεις πιθανότητες, που μπορεί όμως, να σου προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα. Το ότι θα είναι και τα δύο θηλυκά, δεν σου λύνει προβλήματα. Πρέπει να δουλέψεις πολύ πάνω σ'αυτό. Το ότι θα είναι και οι δύο σχετικά μεγαλόσωμες και δυνατές, επίσης μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, αν αποφασίσουν ότι τους αρέσει να μαλλιοτραβιούνται, για να λύνουν τις διαφορές τους.
Λέω λοιπόν απλώς, ότι δεν πρέπει να κοιμάσαι ήσυχος στην σκέψη της εύκολης και απροβλημάτιστης συμβίωσής τους, μόνο επειδή θα είναι θηλυκά