Αδέσποτο μωροκούταβο

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
δεν το σκεφτηκα να κοιταξω δοσολογια , για το οτι σκουντουφλαει ? ετσι θαπρεπε ? δεν λεω εχω μεγαλωσει μωρα , οχι τοσο μικρα βεβαια , αλλα δεν θυμαμαι , μπορεις να βοηθησεις ? θα το παω στον γιατρο αλλα μην τον ενοχλω για μια φαντασιωση μου ισως :eek:
εχω και βιντεο αλλα δεν ξερω ακομα πως να το ανεβασω , με τον καιρο .......μυριζει πολυ οταν περπαταει ...

reka

Active Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
35
0
Βολος
Μαρία, μην ανησυχείς για το σκουντούφλημα. Είναι φυσιολογικό. Τα ματάκια έχουν ανοίξει μεν, αλλά η όραση δεν λειτουργεί ακόμα τέλεια. Αν το παρατηρήσεις, δε μπορεί να εστιάσει ακόμη. Για την ώρα τα μάτια είναι κάπως "διακοσμητικά", περνώντας οι μέρες όμως θα δεις ραγδαίες αλλαγές. Και μεις έτσι αναρωτιόμασταν.."τί στο καλό λέγαμε, αφού τα άνοιξε τα μάτια, γιατί δε βλέπει;;"
Η όσφρηση αντίθετα λειτουργεί από την ώρα που γεννιούνται. Μ' αυτή βρίσκουν τη μάνα τους και το στήθος για να θηλάσουν. Κάπου διάβασα νομίζω ότι τα σκυλιά χρησιμοποιούν την όρασή τους τελευταία σε σχέση με την όσφρηση και την ακοή, ανίθετα με τους ανθρώπους όπου τα μάτια παίζουν τον κύριο ρόλο.
Ε, ρε αγωνίες που τραβάς και συ σκυλομανούλα....:)

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ασεεεεεε reka , τουλαχιστον βρισκω παρηγορια να τα ελω εδω μεσα , αφου να φανταστεις απο το ανχος μου την φανταζομουν τυφλη και πως να φτιαξω τα πραγματα εδω μεσα να μην σκουντουφλαει χαχαχα, παντως ενα ανχος το εχω , σημερα που εκανε κακα της εβγαλε ενα μεγαλο σκουλικι , το γραφω με αηδια , της ειχε δωσει ο γιατρος παστα και μετα απο 10 μερες ξανα , δηλαδη χθες ! να ξαναδωσω σημερα ? ειναι απογευμα και ντρεπομαι να τον παρω

reka

Active Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
35
0
Βολος
ασεεεεεε reka , τουλαχιστον βρισκω παρηγορια να τα ελω εδω μεσα , αφου να φανταστεις απο το ανχος μου την φανταζομουν τυφλη και πως να φτιαξω τα πραγματα εδω μεσα να μην σκουντουφλαει χαχαχα, παντως ενα ανχος το εχω , σημερα που εκανε κακα της εβγαλε ενα μεγαλο σκουλικι , το γραφω με αηδια , της ειχε δωσει ο γιατρος παστα και μετα απο 10 μερες ξανα , δηλαδη χθες ! να ξαναδωσω σημερα ? ειναι απογευμα και ντρεπομαι να τον παρω
Πολύ σύντομα δεν είναι να δώσεις πάλι; Eκτός και αν η δόση δεν την έπιασε, αλλά τί στο καλό, ο γιατρός δε μπορεί να έκανε λάθος στη δοσολογία..Δεν περιμένεις μέχρι να δεις και τα αυριανά της ( μήπως η πάστα θέλει το χρόνο της...) και του τηλεφωνείς μετά; Και στο Μόγλη η πάστα δόθηκε σε διάστημα 10-15 ημερών, αλλά δεν είδα σκουλίκι ποτέ στα κόπρανα. Αηδία μεγάλη πρέπει να είναι πάντως....μπλιαχ!
Πάντως, αν δε μπορείς να περιμένεις μέχρι αύριο, καλύτερα να του τηλεφωνήσεις να ξαλαφρώσεις. Γι' αυτό έχεις και το κινητό του..για κάτι τέτοια, σωστά;:p

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
την banmith της εδωσε πριν 10 μερες και μετα χθες , αν το ειδα , γιατι πρωτα δεν εβλεπα , δεν σημαινει οτι σκοτωθηκε και βγηκε ? ε ? ανατριχιασα !!!! δεν ξερω reka , νοιωθω ασχημα να τον παρω σαββατιατικα , ξερω γω ......δεν ειναι και κατι σουπερ επιγον .....δεν ξερω ειληκρηνα

reka

Active Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
35
0
Βολος
την banmith της εδωσε πριν 10 μερες και μετα χθες , αν το ειδα , γιατι πρωτα δεν εβλεπα , δεν σημαινει οτι σκοτωθηκε και βγηκε ? ε ? ανατριχιασα !!!! δεν ξερω reka , νοιωθω ασχημα να τον παρω σαββατιατικα , ξερω γω ......δεν ειναι και κατι σουπερ επιγον .....δεν ξερω ειληκρηνα
τότε προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι για σήμερα ( όσο γίνεται ) και κάνε λίγη υπομονή μέχρι αύριο να τα ελέγξεις ξανά. Μπορεί η μικρή να ξανακάνει κακά της μέχρι το βράδυ και να λάβει τέλος πιο γρήγορα η ανησυχία σου. Ίσως να έχεις δίκιο και η πάστα να το σκότωσε το άτιμο και τζάμπα να αγχώνεσαι..

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Για να πάρεις μια ιδέα πως είναι περιπου σε αυτή την ηλικια

4 εβδομάδων

[video=youtube;qF6CmtuKfb4]http://www.youtube.com/watch?v=qF6CmtuKfb4[/video]

Και εδώ είναι 33 ημερών

[video=youtube;U677qrtwBz4]http://www.youtube.com/watch?v=U677qrtwBz4[/video]

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ΚΑΠΩς ALEXIA , ετσι ειναι και η μικρουλα , οχι τοσο ομορφη βεβαια ουτε τοσο δυνατη , αλλα ετσι σκουντουφλαει ,
την πηγα στον γιατρο και μεχρι να τον ρωτησω για αποπαρασιτωση , εβαλε στο χερι του ποσοτητα παστας της ανοιξε το στομα και την εδωσε στην μικρη , ντραπηκα να ρωτησω γιατι οχι milbemax η drontal , θα του το πω στην επομενη επισκεψη 35-40 ημερων που θα ειναι για τα εμβολια
παντως αν ξαναδω αυτο το τερας στα κακα της θα την παρατησω και θα τρεχωωωωωω (πλακα κανω ) αλλα ειναι καπως
ΑΛΕΧΙΑ , στο παρκακι που τα εχεις , ετσι την εχω και εγω , πως μαθαινουν για να κανουν την αναγκη τους , που τους εχεις χωρο ?

Last edited:

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
μονο ενταξει reka ? ενταξει και .............βαλε !! χαχχαχχα:mad:
τωρα με ανχωνει πως να μαθει σε εφημεριδα και μετα εξω , μιας και θα εχω 3 μεσα στο σπιτι οποτε καταλαβενετε ......................, θα με πεταξει η οικογενεια εξω !! δεν το γλυτωνω το ξεσπιτωμα
την εχω σε παρκακι , μεσα στο παρκακι σε μια μερια εχω εφημεριδες , εκει οκ παει ! οταν την βγαζω ομως να περπατησει στο δωματιο ......τα κανει οπου βρει !!!!!!!!! την βουταω εκεινη την ωρα και την βαζω πανω στην εφημεριδα , αλλα ειναι τοσο μικρο ......που .....δεν βλεπω και αν τα κανει , δεν προλαβαινω !!
Alexia σημερα της εδωσα ενα κομματακι κιμα , εβγαλε και δοντακιααααααα !!!!ειναι ακριβως 4 εβδομαδων:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μαρία μην έχεις απαιτήσεις, είναι πάρα πολύ μωρό.
Κάθε φορά που τη βλέπεις να τα κάνει στις εφημερίδες να την επιβραβευεις πολύ.
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο σε αυτή τη φάση. Θα το πιάσει το νόημα.

reka

Active Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
35
0
Βολος
Lara, και όμως, μπορει να και να πετύχει παρά το νεαρό της ηλικίας. Ο δικός μας έμαθε από πολύ νωρίς να τα κάνει έξω, από ενός μηνός ξεκίνησα και γω και μέσα σε μια εβδομάδα είχα εντυπωσιαστεί με τα αποτελέσματα..Με την εφημερίδα δε μας πήγε καθόλου καλά, την έκανε χαρτοπόλεμο και την έβλεπε σαν ένα ωραίο θορυβώδες παιχνίδι παρά τις προσπάθειές μας να τα κάνει εκεί. Το ίδιο έγινε και με τις πάνες που δοκίμασα να χρησιμοποιήσω. Αγοράσαμε τις σταγόνες και το σπρέυ που βοηθούν στην εκπαίδευση της τουαλέτας, αλλά σε μας τουλάχιστο πήγαν άχρηστα τα λεφτά που δώσαμε. Ακόμα και με τη χρήση των δικών του ούρων πάνω στην εφημερίδα δεν έγινε τίποτα....:confused:
Έτσι ξεκίνησα μπας και τα κάνει έξω, στο μπαλκόνι. Σχεδόν μια βδομάδα το μόνο που έκανα ήταν να παραμονεύω το σκύλο για να τον προλάβω όταν του ερχόνταν να ...ξαλαφρώσει..
Είχα καταλάβει ότι καπάκι μετά το φαγητό τα κάνει, μετά το παιχνίδι και σίγουρα μόλις ξύπναγε από τον ύπνο. Τις μέρες εκείνες πόνεσε η μέση μου από το σκύψιμο, αλλά και εκείνη η φάση με τα 20 σφουγγαρίσματα τη μέρα έπρεπε κάποτε να τελειώσει...Όχι ότι δεν υπήρχαν ατυχήματα, αλλά τελικά με το να τον βγάζω έξω μόλις προέβλεπα ότι θα κατουρήσει ή θα κάνει κακά και βάζοντάς τον στο ίδιο σημείο πάντα χοροπηδώντας με ενθουσιασμό και λέγοντας μπράβο όταν τα έκανε εκεί ( είχα και μουσκεμένες κροκετες για την επιβράβευση ), μπορώ να πω ότι το έπιασε το νόημα και έτσι πέτυχα αυτό που ήθελα αρκετά νωρις.
Δε σου κρύβω ότι εκείνες τις μέρες τα ασιδέρωτα μαζεύτηκαν σε βουνα, η κόρη μου μου παραπονιόταν ότι δεν ασχολούμαι μαζί της και ότι αγαπάω πιο πολύ το σκυλί από εκείνη και πολλά πολλά άλλα...καταλαβαίνεις ότι δεν έκανα σχεδόν τίποτε άλλο από το να παρακολουθώ το Μόγλη...εξουθενωτικό!!!
Ήταν υπερβολικο; μπορεί...πάντως πέτυχε

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ηδη .....καταναλωσαμε το 4ο κουτι γαλα .........και παμε για το 5ο , ζωη ναχουμε !!!! και λεφτα !!!, γιατι ετσι οπως παει θα την στειλω πακετο στην τροικα , να την ταιζουν αυτοι ! η θα κανω μια off shore της roylal
ναι λαρα , τελειωμο δεν εχει το γαλα , της πηρα και κροκετες και το σαββατο θα της κανω τα εμβολια , ακομα το σκεπτομαι για υιοθεσια , δεν θελω να νοιωθω τυψεις και δεν ξερω σε τι χερια θα πεσει , ειναι δυσκολο η ενοτητα υιοθεσιας

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
ηδη .....καταναλωσαμε το 4ο κουτι γαλα .........και παμε για το 5ο , ζωη ναχουμε !!!! και λεφτα !!!, γιατι ετσι οπως παει θα την στειλω πακετο στην τροικα , να την ταιζουν αυτοι ! η θα κανω μια off shore της roylal
Αχαχαχχαχαχα ρε Μαρία :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn