εχω εναν μεγαλο ΓΠ , και δυο μικρα , εναν τσιουαουα και μια ημιαιμη 5 κιλα(τον τσιουαουα μεταξυ μας δεν τον πολυηθελα αλλα τον ειχανε τον φουκαρα 9 μηνων στην βιτρινα μαγαζιου και τον λυπηθηκα και τον πηρα μισοτιμης , τις καλες εποχες ) και εναν της γειτονισας που δεν μενει εδω και τον εχω αναλαβει εγω , εννοειται , αφου τον πηρε για να παιζει η κορη της και μετα εφυγε για αθηνα , δεν ξερω αν θα τα βγαλω περα , η μαλλον ξερω θα τα βγαλω με δυσκολια πλεον , αφου ειμαι και απο πανω τους , και θελω και τα καλυτερα , απο τροφες μεχρι λουρι βολτας ,
εννοω οτι οταν αναλαμβανω ενα σκυλι , δεν το αφηνω στην τυχη του ,οτι φαει και οτι πιει , η κορη μου πλεον μου ξεκαθαρισε οτι αλλο δεν υπαρχει περιπτωση να μπει εδω μεσα
παντως αν την δωσω μονο με προυποθεσεις , και εντος αττικης ............θα δουμε , ακομα δεν πανε τα δαχτυλα στο πληκρολογιο να γραψω , δινεται για υιοθετηση ..........
γιαυτο δεν κακιζω με μερικες φιλοζωικες που δυσκολα δινουν σκυλι για υιοθεσια , δενεσαι με αυτα τα ψυχουλια , και ολοι σου φαινονται κακοι , οτι κανεις δεν προκειται να τα φροντισει οπως εσυ ξερεις