Αδέσποτο μωροκούταβο

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ευχαριστω , οτι αλλο θελω να σας ρωταω ετσι ? εχω ανχωθει , μεχρι χθες ολα καλα , απο την στιγμη που βγηκα απο τον γιατρο και μετα .............., επιτηδες το κανει ?
τοσο μωρο , μπορω να της βαλω λαδακι ? και τρεχω να παρω ζυγαρια

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωρό!

Και εγώ milbemax άρχισα στη beagleιτσα..

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
λοιπον , πηρα ζυγαρια και την ζυγισα ....ειναι μολις ....450 γραμμαρια , πολυ μου ακουγεται για τοσο μωρο !!!παντως ηταν σωστα !! συμφωνα με τους υπολογισμους θα πρεπει να της δινω 56 γραμμαρια την ημερα ? λιγα δεν ειναι ?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Ναι λίγα μου φαίνονται. Φτιάξε περισσότερο και άφησε το να φάει όσο θέλει.

Ανάλογα το τελικό του βάρος θα πρέπει να χρειαζεται 70 με 125ml την ημερα σε 8 γεύματα, ένα την νύχτα και 7 την ημερα.
Σε μερικές μέρες μπορείς να κάνεις 6, μόνο την ημέρα. Αυτό το πρόγραμμα θα κρατήσεις μεχρι περιπου 3 εβδομάδες.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
τωρα ...που το ξανακοιταω ALEXIA , ναι μωρο σκυλι ειναι, και οχι αρκουδακι !! χαχχαχα
ανεξαρτητως ηλικιας , τι ηλιικιας δηλαδη , ημερων μην πω και ωρων , μολις πατησει τα 500 + γραμμαρια του δινω milbemax ?

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
σημερα εκανε κακακια , μονο δυο φορες , εχω την εντυπωση οτι δυσκολευεται , μπορω να του δωσω κατι για να το βοηθησει ?καπου διαβασα για το duphalac

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
KALHMERA , ναι το γαλα το φτιαχνω με 12 γραμ γαλα σε 50 ml νερο , της το δινω φρεσκο καθε φορα θελω να ειμαι τυπικη να μην κανω κανενα λαθος , πολυ ανχος μεχρι να μεγαλωσει και να τα παει καλα !! σημερα το πρωι την ξυπνησα στις 7 τπ πρωι ( με πηρε ο υπνος ) το τελευταιο της το εδωσα στις 12 την νυχτα , και το εφαγε σχεδον ολο , σχεδον γιατι με το ζορι της το πηρα απο το στομα , ειναι πολυ φαγανη !! σχεδον 30 γρ γαλα και .... σημερα της το εφτιαξα με χαμομηλι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Μπράβο βρε Μαρία για ότι κάνεις για το μωράκι.
Δεν έχω μεγαλώσει σκυλάκι έτσι, μόνο γατάκι αλλά αυτά είναι πιο ανθεκτικά, αφού να φανταστείς άρπαζε το μπιμπερό με τα μπροστινά πόδια κι έτρωγε μέχρι τελικής πτώσεως!
Αλλά έχεις την πολύτιμη βοήθεια της αλέξιας και της κουκλάρας οπότε τουλάχιστον από απορίες είσαι καλυμένη!
Καλή τύχη στο μικράκι!!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
σε ευχαριστω Κυβελη , εχω κατανχωθει , μετα την περιπετεια της ζινας του μαλινουα που ειχα βρει και ειχε ασχημη καταληξη λογω προβληματων υγειας , ειπα δεν ξεναμπαινει αλλο στο σπιτι που να θελει φροντιδα τοσο πολυ , αλλα δεν λενε οτι ο θεος εχει αλλα σχεδια ? αν παθει κατι θα απογοητευτω παρα παρα πολυ !!
μεχρι να παει 1.5 μηνων θα σας βγαλω το λαδι!!! το ξερω :D, αλλα τους εχω απολυτη εμπιστοσυνη και της Λαρας και της Αλεξιας , παντως τα γραμμαρια δεν μπορουμε να τα τηρησουμε , τρωει πολυ πολυ , με το ζορι την βαζω στο κλουβακι που της εχω και ακομα γκρινιαζει !!!! δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι σκυλακι , ακομα .......η ...αρκουδακι !! θα περιμενουμε !!!!!;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
mariaa, έχεις δει αν κάποιο από τα σκυλιά σου έχει τάσεις να το προσέξει και να αναλάβει το ρόλο της νταντάς? Θα σου κάνει τη ζωή πιό εύκολη και το κουτάβι θα νιώθει πιο "φυσιολογικά"... Και ίσως να λυθεί και το θέμα της τουαλέτας του..

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
μια θυληκια που εχω το κοιταζει και φευγει
ποσες φορες την ημερα πρεπει να ενεργηται ? σημερα και μεχρι τωρα εχει ενεργηθει μονο μια φοτα , ποτε θα πρεπει να αρχισω να ανησυχω ?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τα δικά μου τα κάνανε κάθε φορά που τρώγανε και μερικές φορές στο ενδιάμεσο.
Δεν ξέρω πότε πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς, βασικά εγώ δεν έχω γνώσεις, απλά το έκανα μια φορά πρόσφατα. Η Αλεξία ξέρει.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
αυτο κανω ! συνεχεια , αφου φοβαμαι οτι θα κοκινησει στο τελος ! και ειναι μια χαρα και τρωει και τσσα κανει , και κοιμαται απλωμενη , δειχνει χορτατη και υγιης , παντως εστω και δυο φορες καλα ειναι ? να της δωσω λαδακι ? την ξυπανω κιολλας και της κανω μασαζ , ετσι μουρχεται να της δωσω ποιο νωρις το αντιπαρασητικο η οχι ε?

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
θα βαλω , αλλα οχι ακομη , ασε να σιγουρευτω ....οτι θα βγαζει και αργοτερα , μην μου κοπει η χαρα στην μεση !! Α ρε τι επαθα παλι !! λες και παω γυρευοντας !! χαχχαχαχα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn