Συμφωνώ με το ποστ σου απόλυτα αλλά................
'Εγραψα: "Επειδή είμαστε Έλληνες χωρίς ίχνος παιδείας μέσα μας, για πολλά θέματα και ιδιαίτερα στο θέμα κατοικιδίων, θα σας πω πως πάει το στόρυ!..."
Επί της ουσίας, ξέροντας πλέον την κοινωνία που ζούμε, πρέπει να αντιδράμε ανάλογα και όχι με το πως αισθανόμαστε και το βλέπουμε εμείς.
2 χρόνια τώρα που κυκλοφορώ με τον σκύλο μου, ΟΣΟΥΣ και να έχω γνωρίσει με τα σκυλιά τους, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει μπει στην διαδικασία να διαβάσει:
1. Γενικά περί σκύλου
2. Περί της ράτσας που έχει
3. Περί της εκπσης
4. Περί της νομοθεσίας
Κάποιοι μου απαντάνε: Τι μου λες; Εγώ έχω σκυλιά 20 χρόνια (εντωμεταξύ δεν ξέρουν τι σημαίνει barf)
Άλλος πάλι επέμενε ότι η μόνη περίπτωση να μην σε γράψει η αστυνομία όταν σε δει στο δρόμο με τον σκύλο σου, γιατί λερώνεις το περιβάλλον είναι να κρατάς στο ένα χέρι σακουλάκι με σκατά, ώστε να αποδείξεις ότι τα μάζεψες!!!!! (έτσι του είπε κάποιος και επέμενε)
Κάποιοι άλλοι δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν πρέπει να έχουν το σκυλί τους στο μπαλκόνι σε ακραίες θερμοκρασίες ΟΛΗ την ημέρα (ζώα είναι τι θα πάθουν)
Και πολλά άλλα τρελά!!
Και όταν τους λέω: Υπάρχει το ιντερνετ, είσαστε νέοι άνθρωποι, μπείτε, διαβάστε, ενημερωθείτε, εγώ πριν υιοθετήσω τον δικό μου διάβαζα επί 6 μήνες, στραβώθηκα μπροστά στην οθόνη να ψάχνω και είμαι 50, απλά με κοιτάνε σαν την αγελάδα που κοιτάει το τρένο!!! "ποιός έχει χρόνο για τέτοια"...
Όταν λοιπόν σε αυτούς "που δεν έχουν χρόνο για τέτοια" τους παρουσιάζεται το αδέσποτο, σαν λουτρινο, που δεν θα θέλει βόλτα, δεν θα λερώνει, δεν θα αρρωσταίνει, δεν θα γκρινιάζει και θα κ@@@@σουν, μιας και πλέον είναι must να έχεις ένα σκύλο, στο πρώτο "δεν έχω χρόνο για τέτοια" και μιας και δεν τους έχει στοιχίσει, το ζωντανό θα βρεθεί και πάλι στους δρόμους!!!
Επίσης, σε αυτούς "που δεν έχουν χρόνο για τέτοια", αλλά έχουν τα λεφτά να το παίζουν ντίβες στους γείτονες και φίλους, θα απεθυθυνθεί ο "παραγωγός" του Θριάσιου, που έχει βάλει σκύλα να γεννά σαν μηχανή για να τους πουλήσει την "ράτσα" στην μισή τιμή!
TO THE POINT!
Θα προτιμούσα τις φιλοζωικές αντί να δείχνουν σκυλάκια ντυμένα σαν τα μωρά τους, να παίρνουν πχ συνεντεύξεις απο αυτούς που υιοθέτησαν τα σκυλάκια τους και να περιγράφουν τον κόπο, τον ιδρώτα να τα μεγαλώσουν ΑΛΛΑ και την μεγάλη χαρά που μπήκε σπίτι τους, που δεν συγκρίνεται με όλα τα λεφτά και την ταλαιπωρία του κόσμου!
Υ.Γ
Έβλεπα μια ταινία με ενα λάμπραντορ (δεν θυμάμαι το όνομα) που ήταν πολύ δύσκολο σκυλί, που έφτασε την οικεγένεια στα όριά της, που κανονικά θα έλεγες "τι έκανε το κωλόσκυλο" και όμως παρά του ότι την είδαμε στο σπίτι για 3η φορά, το κλάμα και η συγκίνηση στο τέλος που πεθαίνει, σκέπασε όλα τα αρνητικά που έκανε!!!! Αυτό για μένα είναι ΜΙΑ καλή διαφήμιση!!!