Που το ξερεις βρε proxy ? Στο εχουν πει οτι θελουν κουταβακια?Κρίμα είναι τα σκυλάκια να μην κάνουν δικά τους κουταβάκια...
Που το ξερεις βρε proxy ? Στο εχουν πει οτι θελουν κουταβακια?Κρίμα είναι τα σκυλάκια να μην κάνουν δικά τους κουταβάκια...
Έλα βρε , κρίμα είναι.... Να τα προσέχουν , να τα γλύφουν ...Γουτσου γουτσου...Που το ξερεις βρε proxy ? Στο εχουν πει οτι θελουν κουταβακια?
Αυτα που σου λεω τα λεω με γνωμονα αυτα που μου λες εσυ για εσενα και το σκυλι σου. Ουτε υποθεσεις κανω, ουτε προσπαθω να σε ψυχολογησω.κιρκη δε με βοηθας με το να λες πραγματα τα οποια ουτε ξερεις την εκβαση τους ουτε ξερεις εμενα ουτε κ το σκυλι. δε με βοηθας λοιπον μιλωντας μου υποθετικα! εγω ζητησα βοηθεια για εκτροφειο καλο κ οικονομικο. εσυ προσπαθεις να βγαλεις το ψυχολογικο μου προφιλ (γιατι ετσι με εχεις κανει να νιωθω) ειμαι σωας τα φρενας νασαι σιγουρος!
Πολυ ωραια. Να τα χαιρεσαι κιολλας τα παιδακια - αν καταλαβα σωστα 2 κορες και ενας γιος. Πρεπει πραγματικα να εισαι πολυ ευτυχισμενη.θηλυκο. γιατι ειμαστε ηδη 3 θηλυκα στο σπιτι το ενα ειναι μωρο κ ενα αγορι 15 ετων ο γιος. κ με εκτροφεις που μιλησα αυτο μου συνεστησαν.
Θες να το συζητησουμε λιγο αργοτερα αυτο για να μην μπερδευομαστε; Θυμησε το μου σε παρακαλω.για εξηγησε μου τον λογο που θεωρεις σημαντικη την εκπαιδευση του.
με την αιτιολογια οτι ειναι πιο προστατευτικα προς τα παιδια λογω οτι τους βγαινει το μητρικο ενστικτο. δε σκεφτομαι να το ζευγαρωσω κατα συρροη! θα τη ζευγαρωσω στη σωστη ηλικια μετα τους 24 μηνες για να μην σταματησει η αναπτυξη της φυσικα με την ιδια ρατσα κ τα κουταβια θα τα χαρισω.
Το σκυλι ομως δεν ειναι παιδι. Ειναι σκυλι, και παραβιαζεις τη φυση του ζευγαρωνοντας το ανεξελεγκτα. Επισης το πιθανοτερο ειναι να φερεις στη ζωη κουταβια με λιγα ή πολλα προβληματα - ενω αν δεν κανεις κατι τετοιο το σκυλι σου δεν θα στεναχωρεθει διολου!
Αν εισαι διατεθημενη να λαβεις μερος σε εξετασεις μορφολογιας και εργασιας ωστε να παρεις κριση απο ειδικους για το σκυλο σου, και να δωσεις και ενα σωρο λεφτα για γονιδιακες εξετασεις ωστε να αποκλεισεις (οσο το δυνατον, γιατι ακομα και ετσι παντα υπαρχει ενα ενδεχομενο) κληρονομικες παθησεις οπως δυσπλασιες, καρδιακα και αλλα πολλα. . .. Τοτε με τις ευλογιες μας, να βρεις και ενα καλο επιβητορα με τους αντιστοιχους ελεγχους και να κανεις αυτο που νομιζεις.
Στη συνεχεια σου ευχομαι καλο ξενυχτι και αγχος (δεν ξερω αν εχεις ιδεα τι σημαινει να εχεις μια σκυλα και 6-7-8-9... νεογεννητα κουταβια). Και προς θεου, μη τυχει και η μανα δεν θηλαζει, αρρωστησει ή οτιδηποτε αλλο ανεπιθυμητο....
Και μετα φυσικα, συνεντευξεις επι συνεντευξεων στους νεους ιδιωκτητες.. Σε τρια μηνακια θα εχεις ξεμπερδεψει. Δεν ειναι τιποτα...
Skylakos, δεν τη γλυτωσα απ'οτι βλεπεις...
δεν έχεις ιδέα τι έχεις να πάθεις εαν βάλεις αγγελία "χαρίζονται κουτάβια καθαρόαιμα",τα κουταβια θα τα χαρισω
Εγώ σου κάνω πλάκα?με την αιτιολογια οτι ειναι πιο προστατευτικα προς τα παιδια λογω οτι τους βγαινει το μητρικο ενστικτο. δε σκεφτομαι να το ζευγαρωσω κατα συρροη! θα τη ζευγαρωσω στη σωστη ηλικια μετα τους 24 μηνες για να μην σταματησει η αναπτυξη της φυσικα με την ιδια ρατσα κ τα κουταβια θα τα χαρισω.