Αγορά Γερμανικού Ποιμενικού

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
κιρκη δε με βοηθας με το να λες πραγματα τα οποια ουτε ξερεις την εκβαση τους ουτε ξερεις εμενα ουτε κ το σκυλι. δε με βοηθας λοιπον μιλωντας μου υποθετικα! εγω ζητησα βοηθεια για εκτροφειο καλο κ οικονομικο. εσυ προσπαθεις να βγαλεις το ψυχολογικο μου προφιλ (γιατι ετσι με εχεις κανει να νιωθω) ειμαι σωας τα φρενας νασαι σιγουρος!
Αυτα που σου λεω τα λεω με γνωμονα αυτα που μου λες εσυ για εσενα και το σκυλι σου. Ουτε υποθεσεις κανω, ουτε προσπαθω να σε ψυχολογησω.

Το θεμα καλου και οικονομικου εκτροφειου ειναι πολυ απλο και ευκολο - θα το λυσεις ειμαι σιγουρος. Ενα τηλεφωνο στον ΚΟΕ, τα εκτροφεια ΓΠ, θα στα δωσουν, θα παρεις τηλ. θα το βρεις , τελος.
Το θεμα της αναπαραγωγης και της εκπαιδευσης (με το 2ο να με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο) ειναι πολυ σημαντικο και γιαυτο σου κανω αυτη την κουβεντα.

Αν θελεις να μαθεις κατι και να προλαβεις καποιες κακες καταστασεις, οπως και να μη συμβαλεις στη διαιωνηση προβληματων, ανοιγεις μυαλο και αυτια και ακους. Αν δεν θες, τι να κανουμε .. τον κοσμο ολο και τα σκυλια ολα, δεν μπορουμε να τα σωσουμε.
Το εχουμε αποδεχτει απο καιρο αυτο.

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
καλα κανεις αλλα κ παλι προτρεχεις! ποιος σου ειπε οτι δεν ακουω αυτα που λες? το οτι αντιδρω δε σημαινει οτι δεν ακουω! επειδη δε συμφωνω με καποιες αποψεις δε σημαινει οτι δεν ειναι κ σωστες. ειναι η αποψη του καθε ανθρωπου. τα θελω μας κ οι αναγκες μας ειναι διαφορετικες.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ωραια. Δεν συνεχιζω απο την τελευταια σου απαντηση γιατι ισως αντιδρασεις παλι, και δεν θα οδηγησει πουθενα. Θες να το παμε αλλιως;

Σκεφτεσαι για γερμανικο ποιμενικο. Θα το παρεις καποια στιγμη. Αρσενικο ή θυληκο;

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
θηλυκο. γιατι ειμαστε ηδη 3 θηλυκα στο σπιτι :) το ενα ειναι μωρο κ ενα αγορι 15 ετων ο γιος. κ με εκτροφεις που μιλησα αυτο μου συνεστησαν.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
γιαυτο το λογο δε πρεπει να γινει μανα? ωραια αποψη!
Τελικά πρέπει να είμαι χαζή...

Κάθομαι και αναλύω pedigree, επισκέπτομαι εκθέσεις, στέλνω e-mail για να βρω το σωστό επιβήτορα, επί ένα χρόνο ασχολούμαι ενώ κυκλοφορούν τόσα westie ακόμα και με στραβά ποδιά

20100829133548(1)..jpg

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
γιαυτο προσεχε αλεξια ο επιβητορας που θα διαλεξεις μην ειναι απογονος της ζηνας μου! αν το μαθεις αφου ζευγαρωσει τοτε θελω το κουταβι τους κ πληρωνω οσα θες! να βγαλεις τουλαχιστον τα σπασμενα! :)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
θηλυκο. γιατι ειμαστε ηδη 3 θηλυκα στο σπιτι :) το ενα ειναι μωρο κ ενα αγορι 15 ετων ο γιος. κ με εκτροφεις που μιλησα αυτο μου συνεστησαν.
Πολυ ωραια. Να τα χαιρεσαι κιολλας τα παιδακια - αν καταλαβα σωστα 2 κορες και ενας γιος. Πρεπει πραγματικα να εισαι πολυ ευτυχισμενη.
Σου συνεστησαν θυληκο με καποια αιτιολογια;
Σκεφτεσαι να το ζευγαρωσεις;

για εξηγησε μου τον λογο που θεωρεις σημαντικη την εκπαιδευση του.
Θες να το συζητησουμε λιγο αργοτερα αυτο για να μην μπερδευομαστε; Θυμησε το μου σε παρακαλω.

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
με την αιτιολογια οτι ειναι πιο προστατευτικα προς τα παιδια λογω οτι τους βγαινει το μητρικο ενστικτο. δε σκεφτομαι να το ζευγαρωσω κατα συρροη! θα τη ζευγαρωσω στη σωστη ηλικια μετα τους 24 μηνες για να μην σταματησει η αναπτυξη της φυσικα με την ιδια ρατσα κ τα κουταβια θα τα χαρισω.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
με την αιτιολογια οτι ειναι πιο προστατευτικα προς τα παιδια λογω οτι τους βγαινει το μητρικο ενστικτο. δε σκεφτομαι να το ζευγαρωσω κατα συρροη! θα τη ζευγαρωσω στη σωστη ηλικια μετα τους 24 μηνες για να μην σταματησει η αναπτυξη της φυσικα με την ιδια ρατσα κ τα κουταβια θα τα χαρισω.
:(:(:(
Δηλ. αν τη στειρωσεις 12 μηνων σταματαει η αναπτυξη?

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Μητρικο ενστικτο η σκυλα θα εκδηλωσει μονο προς τα κουταβια της, μετα τη γεννα και για 2-3 μηνες το πολυ.. Να σου πω μονο, οτι η δικια μου οταν συναντηθηκε με τη μανα της μετα απο 2-3 μηνες αφου την ειχε αποχωριστει, δεχτηκε επιθεση. Ηπια, αλλα επιθεση..

Σκεφτεσαι λοιπον να τη ζευγαρωσεις.. Πανω σε αυτο εχω να σου πω . . :

Το σκυλι ομως δεν ειναι παιδι. Ειναι σκυλι, και παραβιαζεις τη φυση του ζευγαρωνοντας το ανεξελεγκτα. Επισης το πιθανοτερο ειναι να φερεις στη ζωη κουταβια με λιγα ή πολλα προβληματα - ενω αν δεν κανεις κατι τετοιο το σκυλι σου δεν θα στεναχωρεθει διολου!

Αν εισαι διατεθημενη να λαβεις μερος σε εξετασεις μορφολογιας και εργασιας ωστε να παρεις κριση απο ειδικους για το σκυλο σου, και να δωσεις και ενα σωρο λεφτα για γονιδιακες εξετασεις ωστε να αποκλεισεις (οσο το δυνατον, γιατι ακομα και ετσι παντα υπαρχει ενα ενδεχομενο) κληρονομικες παθησεις οπως δυσπλασιες, καρδιακα και αλλα πολλα. . .. Τοτε με τις ευλογιες μας, να βρεις και ενα καλο επιβητορα με τους αντιστοιχους ελεγχους και να κανεις αυτο που νομιζεις.

Στη συνεχεια σου ευχομαι καλο ξενυχτι και αγχος (δεν ξερω αν εχεις ιδεα τι σημαινει να εχεις μια σκυλα και 6-7-8-9... νεογεννητα κουταβια). Και προς θεου, μη τυχει και η μανα δεν θηλαζει, αρρωστησει ή οτιδηποτε αλλο ανεπιθυμητο....

Και μετα φυσικα, συνεντευξεις επι συνεντευξεων στους νεους ιδιωκτητες.. Σε τρια μηνακια θα εχεις ξεμπερδεψει. Δεν ειναι τιποτα...

Skylakos, δεν τη γλυτωσα απ'οτι βλεπεις...

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Παναγιώτη μετά από 7 σελίδες μηνυμάτων αυτό που μένει είναι ότι θέλει το μελλοντικό σκυλί που θα αποκτήσει να γνωρίσει την χαρά του έρωτα και την μητρότητα.

](*,)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Να υποθεσω και καποιο ρομαντικο γευμα σε γραφικο ταβερνακι στην ακροθαλασσια; Ρε Μητσαρα, πλακα με κανεις...;;! :D

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τα κουταβια θα τα χαρισω
δεν έχεις ιδέα τι έχεις να πάθεις εαν βάλεις αγγελία "χαρίζονται κουτάβια καθαρόαιμα",
καθε καρυδιάς καρύδι θα σου τηλεφωνήσει, και άντε να τους ξεδιαλέξεις ποιος είναι σωστός, ποιος θα το ζευγαρώσει στον πρώτο οίστρο 7 μηνών, και ποιος θα το παρατήσει στις πρώτες διακοπές.

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Εγώ σου κάνω πλάκα?
Έκατσες έγραψες με ποιες προϋπόθεσης μπορεί να γίνει ένα σωστό ζευγάρωμα και το αποτέλεσμα ήταν το παραπάνω μήνυμα

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
θα το ξαναματαπω...δεν θελω να γινω εκτροφεας! τοτε ολοι οι εκτροφεις 4 στον αριθμο μου ειπαν μπουρδες για το οτι τα θηλυκα ειναι πιο προστατευτικα? να το θεσω ως εξης...τα γερμανικα ποιμενικα ειναι σκυλια αγελης? τα χαρακτηριστικα της φυλης που εχω διαβασει: Το γερμανικο ποιμενικο διακρινεται για την εξυπναδα και τη τολμη που το διακατεχει. Ειναι ενας θαραλλεος σκυλος ετοιμος να θυσιαστει για τη φυλαξη της ιδιοκτησιας του και τη προστασια της οικογενειας του. δεν ισχυουν αυτα?