Αγορά Γερμανικού Ποιμενικού

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
ο κτηνιατρος μου το ειχε πει. το πελμα του μπροστινου ποδιου ειχε στραβωσει. δεν ηταν δυσπλασια. σιγουρα το καθε σκυλι ειναι μοναδικο ομως υπαρχει κ συγκεκριμενος χαρακτηρας κ αυτο δεν αλλαζει. οπως κ ναχει μπορει το νεο σκυλακι να μην ειναι τοσο υπακουο μπορει ομως να βγαλει αλλα καλα που να μη τα ειχε η ζηνα.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Συγκεκριμενος χαρακτηρας δεν υπαρχει, αλλα δεν εχει μεγαλη σημασια αυτο τωρα. Απλα οταν με το καλο παρεις το σκυλακι σου, να μην εχεις την απαιτηση να ειναι οπως το προηγουμενο. Πως θα προχωρησεις θα το δεις στη συνεχεια.

Εξηγησε μου σε παρακαλω, τι εννοεις ειχε στραβωσει το πελμα; Και τι συνεβει; - ποναγε; κουτσαινε; πηρε φαρμακα; και σου ειπε οτι φταιει το διαμερισμα; Sorry κιολλας για την ανακριση, αλλα μου εχει κινησει την περιεργεια.

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
το πελμα του μπροστινου της ποδιου οταν το πατουσε γυριζε προς τα εξω.δε πονουσε, δε κουτσαινε, δε πηρε φαρμακα. γενικα δε φαινοταν να την ενοχλει. ουτε εμενα με ενοχλουσε απλα οταν μου ειπε ο κτηνιατρος οτι φταει το διαμερισμα, δηλ επειδη δεν ειχε χωρο, εκει τρελαθηκα κ ειπα οτι θα το καταστρεψω το σκυλι κ ετσι τη χαρισα. εμαθα πολυ αργοτερα οτι φυσικα δεν εφταιγε το διαμερισμα απλα ειχε γεννηθει με αυτο το ''ελατωμμα''

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Επρεπε να παρεις και μια δευτερη γνωμη. Καποια ακτινογραφια ισως.. Απο τη στιγμη που ο σκυλος εκανε τις βολτες του και γυμναζοταν και εκτονωνοταν κανονικα, επρεπε να εχεις προβληματιστει λιγο περισσοτερο. Σε τι ηλικια τη δωσατε;

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
εχεις δικιο. εκεινη τη στιγμη ομως λειτουργησα παρορμητικα. δε σκεφτηκα. ουτε καν πονηρευτηκα! σαστισα εντελως! 13 μηνων ηταν. τωρα ειναι 11 ετων. θα εχει γινει κ αυτη μανουλα!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Καλα, αν εχει γινει και αυτη μανουλα - δεν ειναι και οτι καλυτερο στον κοσμο - αλλα και αυτο ειναι αλλο θεμα.. 13 μηνων ηταν πολυ μικρη για να εχεις αποψη για το σκυλο. Ειχες μιση ας πουμε αποψη, αφου τον χαρακτηρα της ολοκληρομενο θα τον εδειχνε μετα τους 20 μηνες. Κριμα παντως, την επομενη φορα πονηρεψου! Τωρα που εισαι και στο forum μπορεις να μοιραζεσαι με πολυ κοσμο τους προβληματισμους σου και να παιρνεις πολυ ευκολα και αλλες γνωμες.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Καλα, αν εχει γινει και αυτη μανουλα - δεν ειναι και οτι καλυτερο στον κοσμο - αλλα και αυτο ειναι αλλο θεμα..
Ελα τώρα... γιατί να μην βγάλουμε και μερικά με στραβά πόδια; :rolleyes: ](*,)](*,)

Last edited:

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Δηλαδη θεορεις ποιο ωραια αποψη να ζευγαρωσει ενα σκυλι με καποιο ανεπηθυμητο χαρακτηριστικο, το οποιο θα μεταδοθει και στα κουταβια; Σκεψου οτι τα υγειη και χιλιοεξετασμενα σκυλια που μπαινουν στη δαδικασια της αναπαραγωγης, εχουν και αυτα πολλες πιθανοτητες να βγαλουν προβληματικα κουταβια. Ενας εκτροφεας θα στα εξηγησει καλυτερα, μη σε κουραζω. Ρωτα καποιον και θα δεις. Υπαρχουν και αρκετοι εδω μεσα που θα στα πουν. Υπαρχουν και οι σχετικες συζητησεις..

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ενας εκτροφεας θα στα εξηγησει καλυτερα, μη σε κουραζω. Ρωτα καποιον και θα δεις. Υπαρχουν και αρκετοι εδω μεσα που θα στα πουν. Υπαρχουν και οι σχετικες συζητησεις..
Μμμμ....καποιος κουραστηκε να εξηγει;;;:p

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Δεν ειναι το πεδιο μου.. Και επειδη το copy-paste ειναι λιγο ηλίθιο κατα τη γνωμη μου, το αφηνω για τους ειδικούς.

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
βρε παιδια εγω δε θελω να ανοιξω εκτροφειο! εξαλλου το σκυλι πρωτον δε το εχω πλεον κ δευτερον δε ξερουμε καν αν ηταν ελατωμμα εκ γεννετης. γιατι προδικαζεται? επισης δε μπορεις να στερησεις την αναπαραγωγη ενος ζωου οποιουδηποτε ζωου με βαση αυτο! συγνωμη αλλα εγω βλεπω τον σκυλο σα μελος της οικογενειας μου κ οπως θελω τα παιδια μου να κανουν παιδια το ιδιο θα θελω κ για εκεινη. ζουζουνε εχω καταληξει στο γερμανικο. δεν την αλλαζω τη ρατσα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Δεν ειναι το πεδιο μου.. Και επειδη το copy-paste ειναι λιγο ηλίθιο κατα τη γνωμη μου, το αφηνω για τους ειδικούς.
Ειδικούς ---> στο copy-paste ---> στην ηλιθιότητα; --> άρα ηλίθιους;
Sorry αλλά εμένα αυτός ο συνειρμός μου βγήκε.
Πάντως έτσι για την ιστορία, δεν θα ήταν άσχημο να βοηθούσαν κι άλλοι, εμάς τους ηλίθιους, στην ηλιθιότητά μας...;

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Το σκυλι ομως δεν ειναι παιδι. Ειναι σκυλι, και παραβιαζεις τη φυση του ζευγαρωνοντας το ανεξελεγκτα. Επισης το πιθανοτερο ειναι να φερεις στη ζωη κουταβια με λιγα ή πολλα προβληματα - ενω αν δεν κανεις κατι τετοιο το σκυλι σου δεν θα στεναχωρεθει διολου!

Αν εισαι διατεθημενη να λαβεις μερος σε εξετασεις μορφολογιας και εργασιας ωστε να παρεις κριση απο ειδικους για το σκυλο σου, και να δωσεις και ενα σωρο λεφτα για γονιδιακες εξετασεις ωστε να αποκλεισεις (οσο το δυνατον, γιατι ακομα και ετσι παντα υπαρχει ενα ενδεχομενο) κληρονομικες παθησεις οπως δυσπλασιες, καρδιακα και αλλα πολλα. . .. Τοτε με τις ευλογιες μας, να βρεις και ενα καλο επιβητορα με τους αντιστοιχους ελεγχους και να κανεις αυτο που νομιζεις.

Στη συνεχεια σου ευχομαι καλο ξενυχτι και αγχος (δεν ξερω αν εχεις ιδεα τι σημαινει να εχεις μια σκυλα και 6-7-8-9... νεογεννητα κουταβια). Και προς θεου, μη τυχει και η μανα δεν θηλαζει, αρρωστησει ή οτιδηποτε αλλο ανεπιθυμητο....

Και μετα φυσικα, συνεντευξεις επι συνεντευξεων στους νεους ιδιωκτητες.. Σε τρια μηνακια θα εχεις ξεμπερδεψει. Δεν ειναι τιποτα...

Skylakos, δεν τη γλυτωσα απ'οτι βλεπεις...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ειδικούς ---> στο copy-paste ---> στην ηλιθιότητα; --> άρα ηλίθιους;
Sorry αλλά εμένα αυτός ο συνειρμός μου βγήκε.
Πάντως έτσι για την ιστορία, δεν θα ήταν άσχημο να βοηθούσαν κι άλλοι, εμάς τους ηλίθιους, στην ηλιθιότητά μας...;
Καποιος τρωγεται και ψαχνεται χωρις λογο....