Αγορά Γερμανικού Ποιμενικού

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
το θεμα δεν ειναι αν ειμαστε ηλιθιοι η οχι! το θεμα ειναι απο ποια οπτικη γωνια βλεπει ο καθενας τις αποριες μας κ το προβλημα μας. κανεις δε τα ξερει ολα! κ αυτος που λεει οτι τα ξερει ειναι αυτος που δε ξερει τιποτα!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Στο συγκεκριμενο θεμα μια οπτικη γωνια υπαρχει μονο. Αυτη που περιεχει το καλο των σκυλων και οχι τη δικη μας ευχαριστηση να δουμε το σκυλο μας μπαμπακα ή μαμακα.

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
κιρκη θα το ξαναπω αλλη μια φορα γιατι μαλλον δε θα το διατυπωσα σωστα!!!! ΔΕΝ θελω να γινω εκτροφεας! ποσο κατανοητο ειναι αυτο? απο που συμπερανες κατι τετοιο κ μου δινεις συμβουλες? θελω το σκυλι σαν μελος της οικογενειας μου! θα ειναι το τεταρτο μου παιδι! ειμαι ξεκαθαρη?
οσο απο ξενυχτια κ γεννες κατι μας ειπες!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Αφου λοιπον δεν θελεις να γινεις εκτροφεας, γιατι θελεις να κανει γεννα η σκυλα σου; Η καταλαβα λαθος και δεν θελεις;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αφου λοιπον δεν θελεις να γινεις εκτροφεας, γιατι θελεις να κανει γεννα η σκυλα σου; Η καταλαβα λαθος και δεν θελεις;
Γιατι ειναι στη φύση του να αναπαραχθει!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ειμαι απιστευτος μαλλον, με τετοιο μουσι.. Η σιωπη σου δεν μου λεει κατι - σου μιλαω πολυ ομορφα και σπαταλαω και το χρονο μου προσπαθοντας να σε βοηθησω . Μια απαντηση τη δικαιουμαι.

Skylakos εσυ τα φταις!

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
καταλαβες λαθος. ανετρεξε πιο πανω να δεις! ειπα οτι τωρα θαναι 11 ετων η ζινα μου κ θα εχει γινει μανουλα! ειπα εγω πουθενα σε ολη τη συζητηση οτι εχω τη ζινα στη κατοχη μου κ θελω να κανει κουταβια? αν την ειχα ναι θα την εβαζα να κανει κουταβια με της ιδιας ρατσας. κ δε θα τα πουλουσα κιρκη. θα τα χαριζα! εσυ εκρινες το σκυλι μου (που δε το εχω κ με ποναει κιολας που δε τοχω) οτι επειδη ειχε στραβο πελμα (που δε ξερουμε καν αν ειναι ελατωμμα εκ γεννετης)να μη γεννησει!!!!!!! πραγματα που ισως να εγιναν αν θα γινουν κ χωρις ναμαι κ ο κατοχος!

proxypuppy

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2010
36
0
με δημητριουλαντ κ κλεβερ κανιν πηρα τηλ αλλα δε μιλησα με τους ιδιοκτητες γιατι ελειπαν στη γερμανια για το παγκοσμιο κυπελλο κ δε μου ειπαν τιμες. μιλησα με δυο αλλους το ενα λεγοταν ντι μαρτζιο,καπως ετσι, κ το αλλο δε το θυμαμαι κ μου ειπαν τοσα. 1400 το ντι μαρτζιο κ το αλλο 1200.
Πανάκριβο!!!!!!!!!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
βρε παιδια εγω δε θελω να ανοιξω εκτροφειο! εξαλλου το σκυλι πρωτον δε το εχω πλεον κ δευτερον δε ξερουμε καν αν ηταν ελατωμμα εκ γεννετης. γιατι προδικαζεται? επισης δε μπορεις να στερησεις την αναπαραγωγη ενος ζωου οποιουδηποτε ζωου με βαση αυτο! συγνωμη αλλα εγω βλεπω τον σκυλο σα μελος της οικογενειας μου κ οπως θελω τα παιδια μου να κανουν παιδια το ιδιο θα θελω κ για εκεινη. ζουζουνε εχω καταληξει στο γερμανικο. δεν την αλλαζω τη ρατσα.
καταλαβες λαθος. ανετρεξε πιο πανω να δεις! ειπα οτι τωρα θαναι 11 ετων η ζινα μου κ θα εχει γινει μανουλα! ειπα εγω πουθενα σε ολη τη συζητηση οτι εχω τη ζινα στη κατοχη μου κ θελω να κανει κουταβια? αν την ειχα ναι θα την εβαζα να κανει κουταβια με της ιδιας ρατσας. κ δε θα τα πουλουσα κιρκη. θα τα χαριζα! εσυ εκρινες το σκυλι μου (που δε το εχω κ με ποναει κιολας που δε τοχω) οτι επειδη ειχε στραβο πελμα (που δε ξερουμε καν αν ειναι ελατωμμα εκ γεννετης)να μη γεννησει!!!!!!! πραγματα που ισως να εγιναν αν θα γινουν κ χωρις ναμαι κ ο κατοχος!
Εγω ξερω τι διαβαζω. Εσυ ξερεις τι λες; Βεβαιως και να τα χαρισεις, και αν κανεις ολα αυτα που σου ειπα, να μου χαρισεις και εμενα ενα!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
κιρκη συγνωμη!αλλα το ονομα δηλωνει θηλυκο!
Η φωτογραφια μου ομως δηλωνει 1.92 τυπο, σχετικα ασχημο και με μουσι. (πλακα κανω, δεν παρεξηγηθηκα, απλα στο ειπα να το ξερεις οτι ειμαι αγορακι..)

proxypuppy

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2010
36
0
Η φωτογραφια μου ομως δηλωνει 1.92 τυπο, σχετικα ασχημο και με μουσι. (πλακα κανω, δεν παρεξηγηθηκα, απλα στο ειπα να το ξερεις οτι ειμαι αγορακι..)
Πρέπει να βρείς καλύτερο τρόπο για να προσεγγίζεις μία γυναίκα.. Να είσαι πιο ευγενικός..

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
κιρκη δε με βοηθας με το να λες πραγματα τα οποια ουτε ξερεις την εκβαση τους ουτε ξερεις εμενα ουτε κ το σκυλι. δε με βοηθας λοιπον μιλωντας μου υποθετικα! εγω ζητησα βοηθεια για εκτροφειο καλο κ οικονομικο. εσυ προσπαθεις να βγαλεις το ψυχολογικο μου προφιλ (γιατι ετσι με εχεις κανει να νιωθω) ειμαι σωας τα φρενας νασαι σιγουρος!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πρέπει να βρείς καλύτερο τρόπο για να προσεγγίζεις μία γυναίκα.. Να είσαι πιο ευγενικός..
Ναταλι βαλε και μια φωτο του Bruno καλε!

Η αληθεια ειναι οτι πολλοι ανθρωποι πιστευουν οτι οπως εμεις θα κανουμε απογονους πρεπει κ τα σκυλακια μας! Δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα ομως και αρκει να ριξεις μια ματια στο δρομο....

proxypuppy

Banned
Banned
3 Σεπτεμβρίου 2010
36
0
Ναταλι βαλε και μια φωτο του Bruno καλε!

Η αληθεια ειναι οτι πολλοι ανθρωποι πιστευουν οτι οπως εμεις θα κανουμε απογονους πρεπει κ τα σκυλακια μας! Δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα ομως και αρκει να ριξεις μια ματια στο δρομο....
Κρίμα είναι τα σκυλάκια να μην κάνουν δικά τους κουταβάκια...