Γιατι ειναι στη φύση του να αναπαραχθει!Αφου λοιπον δεν θελεις να γινεις εκτροφεας, γιατι θελεις να κανει γεννα η σκυλα σου; Η καταλαβα λαθος και δεν θελεις;
.....να και οι λαδιες.......Γιατι ειναι στη φύση του να αναπαραχθει!
Πανάκριβο!!!!!!!!!με δημητριουλαντ κ κλεβερ κανιν πηρα τηλ αλλα δε μιλησα με τους ιδιοκτητες γιατι ελειπαν στη γερμανια για το παγκοσμιο κυπελλο κ δε μου ειπαν τιμες. μιλησα με δυο αλλους το ενα λεγοταν ντι μαρτζιο,καπως ετσι, κ το αλλο δε το θυμαμαι κ μου ειπαν τοσα. 1400 το ντι μαρτζιο κ το αλλο 1200.
βρε παιδια εγω δε θελω να ανοιξω εκτροφειο! εξαλλου το σκυλι πρωτον δε το εχω πλεον κ δευτερον δε ξερουμε καν αν ηταν ελατωμμα εκ γεννετης. γιατι προδικαζεται? επισης δε μπορεις να στερησεις την αναπαραγωγη ενος ζωου οποιουδηποτε ζωου με βαση αυτο! συγνωμη αλλα εγω βλεπω τον σκυλο σα μελος της οικογενειας μου κ οπως θελω τα παιδια μου να κανουν παιδια το ιδιο θα θελω κ για εκεινη. ζουζουνε εχω καταληξει στο γερμανικο. δεν την αλλαζω τη ρατσα.
Εγω ξερω τι διαβαζω. Εσυ ξερεις τι λες; Βεβαιως και να τα χαρισεις, και αν κανεις ολα αυτα που σου ειπα, να μου χαρισεις και εμενα ενα!καταλαβες λαθος. ανετρεξε πιο πανω να δεις! ειπα οτι τωρα θαναι 11 ετων η ζινα μου κ θα εχει γινει μανουλα! ειπα εγω πουθενα σε ολη τη συζητηση οτι εχω τη ζινα στη κατοχη μου κ θελω να κανει κουταβια? αν την ειχα ναι θα την εβαζα να κανει κουταβια με της ιδιας ρατσας. κ δε θα τα πουλουσα κιρκη. θα τα χαριζα! εσυ εκρινες το σκυλι μου (που δε το εχω κ με ποναει κιολας που δε τοχω) οτι επειδη ειχε στραβο πελμα (που δε ξερουμε καν αν ειναι ελατωμμα εκ γεννετης)να μη γεννησει!!!!!!! πραγματα που ισως να εγιναν αν θα γινουν κ χωρις ναμαι κ ο κατοχος!
Αγνο Παρθενο Ελαιολαδο.... Εγω να σε βοηθησω προσπαθω.....να και οι λαδιες.......
Η φωτογραφια μου ομως δηλωνει 1.92 τυπο, σχετικα ασχημο και με μουσι. (πλακα κανω, δεν παρεξηγηθηκα, απλα στο ειπα να το ξερεις οτι ειμαι αγορακι..)κιρκη συγνωμη!αλλα το ονομα δηλωνει θηλυκο!
Το ξερω, αυτο εννοω και εγω - πετας λαδακια να γλυστρησουν. .Αγνο Παρθενο Ελαιολαδο.... Εγω να σε βοηθησω προσπαθω
Πρέπει να βρείς καλύτερο τρόπο για να προσεγγίζεις μία γυναίκα.. Να είσαι πιο ευγενικός..Η φωτογραφια μου ομως δηλωνει 1.92 τυπο, σχετικα ασχημο και με μουσι. (πλακα κανω, δεν παρεξηγηθηκα, απλα στο ειπα να το ξερεις οτι ειμαι αγορακι..)
Ναταλι βαλε και μια φωτο του Bruno καλε!Πρέπει να βρείς καλύτερο τρόπο για να προσεγγίζεις μία γυναίκα.. Να είσαι πιο ευγενικός..
Κρίμα είναι τα σκυλάκια να μην κάνουν δικά τους κουταβάκια...Ναταλι βαλε και μια φωτο του Bruno καλε!
Η αληθεια ειναι οτι πολλοι ανθρωποι πιστευουν οτι οπως εμεις θα κανουμε απογονους πρεπει κ τα σκυλακια μας! Δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα ομως και αρκει να ριξεις μια ματια στο δρομο....