ΜΑΚΗΣ said:
Ερώτημα πρώτο :
Τι είναι αγάπη??
Ορισμός
Ερώτημα δεύτερο :
είσαστε σίγουροι ότι για ότι βλέπετε Ή το ερμηνεύετε ανθρώπινα???
kango1
παντως εμενα ο σκυλος μου ειχε ερωτευτει και ειχε κανει και ερωτα
kango1
το λεω γιατι πριν πολλα χρονια το μαλτεζακι μου το βαλαμε να ζευγαρωσει..το εκαναν με την μια στο ασανσερ..και οταν εφυγε η γκομενα ειχε ξεχασει το λουρακι της ..ο ρουντι απο κατω απο το τραπεζι που ηταν το λουρι της εκλαιγε για 2 μερες..σαν λυκος..
εμένα κλαίει τους τελευταίους 8 μήνες.
είναι αυτό που λέμε.
το ζευγάρωμα ΜΠΟΡΕΙ να επηρεάσει τον χαρακτήρα του σκύλου.
πολλοί κυνηγοί :wink: :wink: :wink: :wink: ΔΕΝ ζευγαρώνουν τα καλά αρσενικά ή ακόμα και τα στειρώνουν φοβούμενοι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό.
την αλλαγή του χαρακτήρα.
μετα απο 2 χρονια φεραμε αλλη γκομενα ε..δεν την ηθελε με τιποτα ..πηγενε στα αρκουδια του...
τωρα τον λογο δεν τον ξερω...αλλα ειχαμε σκασει απο τα γελια γιατι ηταν πολυ γελιο..
υποψιν τοτε ειμουν τριτη γυμνασιου και η μητερα μου δεν ειχε ιδαια για τα ζευγαροματα..
εφόσον δεν ξέρατε όπως λές είσαι σίγουρη ότι η θυληκιά ήταν σε περίοδο ζευγαρώματος :?: :?: :?: :?:
δεν ξερω τι να πω ..,η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει πολυ πιο πολυ να παιζει η πιο ρομαντικη εκδοση
Στα λόγια μου έρχεσε :!: :!: :!: :!:
και για να τελειώνω
ROTTIE
Τα σκυλιά δίπλα στον άνθρωπο έμαθαν να ερμηνεύουν την συμπεριφορά του και να προσαρμόζονται ανάλογα, προς όφελός τους.
εκτός από να τα ντύνουμε με γελοία ρούχα και να τα ζητάμε όλο και μικρότερα για να μπορούμε να τα κουβαλάμε ως άλλη τσάντα μην αφήνοντας τα να κάνουν ΤΙ???
να περπατανε :!: :!: :!: :!: :!: :!:
έχουμε καταφέρει να τα εξανθρωπιήσουμε τόσο πολύ που ακούμε για σκυλιά τα οποία δεν κάθοντε για τουαλέτα όταν τα βλέπουμε (ντρέποντε)
δεν πατάνε στα νερά (φοβόντε μην βραχούν)
κ.ο.κ.
φυσικά δεν λέω ότι δεν έχουν αισθήματα και ότι δεν καταλαβαίνουν
αλλά να ΑΓΑΠΟΥΝ :?: :?: :?: :?: :-k :-k :-k :-k :-k
αυτο που ειπα οτι δεν ειχε ιδαια για τα ζευγαροματα το ειπα για να μην παρεξηγιθω οτι ειμαι υπερ στο να ζευγαρομουμε ελευθερα...
αλλα οχι οτι νομιζαμε οτι μπορει να ζευγαρωσει οταν η θυλικια δεν εχει περιοδο..(εννοητε ειχε..) :wink:
επισης ναι εδειξε ξεκαθαρη προτιμηση ..δεν ξερω γιατι.., αλλα τα αρκουδια τι οσμη παραγουν..
δεν αλαξε ο χαρακτηρας του παραμονο εκλαιγε μεχρι να φυγει το λουρι που ειχε ξεχασει η θυλικια..
εχω δει σκυλι να ειναι πολυ ευτυχισμενο με μια οικογενεια αλλα να εχει τεραστια αδυναμια στο παιδι της οικογενειας, οταν εκεινος πηγε στρατο εκεινο το εσκασε να παει να τον βρει ..,αλλα δυστηχως το πατησε το αυτοκινητο..
εχω ακουσει και εγω απο φιλους, περιστατικα πολλα..
εγω ειμαι με τον amangos..σκεφτομαι με αυτην την λογικη..
γιατι να μην ειναι οι συμπεριφορες αυτες στα σκυλια..το να δεινεις χωρις να παρεις ..αγαπη?
δεν νομιζω οτι εχει βγει τετοια επιστημονικη ερευνα..
εδω εχουν μιλησει οτι τα σκυλια βαριουνται..,κανουν παρα πολλα απο μονα τους χωρις να μιμουνται τον ανθρωπο ,γιατι να μην ειναι και η αγαπη τους υπαρκτη..
οκ μπορει εγω να θελω να ειναι ετσι και να μην σκεφτομαι ορθολογιστηκα..που και ποιος μπορει να αποδειξει οτι εγω ειμαι λαθος..
ναι δεν λεω θελω να ειναι ετσι..δεν μπορω να πιστεψω οτι πισω απο την αδυναμια που μου εχει ,πισω απο αυτα τα ματακια ,ειναι απλα ενστικτα επιβοωσεις..Ναι το λεω ..εχω ρομαντικη αποψη...,αλλα δεν νομιζω οτι προς το παρον μπορει καποιος να πει οτι τα σκυλια δεν αγαπανε..,οτι ολοι αυτοι που ζησανε πραξεις αγαπης δεν το ζησανε..η το ερμηνευσανε απλα ανθρωπινα..,αλλα γιατι τα σκυλια να βαριουντε ,να χασμουριουντε σαν εκτονωση που το κανουν και οι ανθρωποι..και εκει π.χ να μην ισχυει ..
ειναι πολυ μεγαλο το θεμα...εδω δεν εχουμε βρει πως καλα καλα αγαπανε οι ανθρωποι θα πουμε για τα σκυλια...
εγω σας το ειπα να μπει θεμα-Κυπριακο στην επομενη συναντηση..
για εμενα τα σκυλια κανουν φιλους, αντιπαθουν,ερωτευονται,χασμουριουντε,πινανε,κοιμουντε,παιζουν,φιλανε,
,τσαμπουκαλαευονται,αγαπανε και ζουνε διπλα μας σαν τον καλυτερο μας φιλο..ειναι ωραιος ο κοσμος μου...
ε
:wink: