Αν ο κάθε Δήμος στήνει μια απαγορευτική ταμπέλα προεξοφλώντας πως αυτός που θα μπει στο πάρκο με το σκυλί του δεν θα καθαρίσει και τον απειλεί με πρόστιμο, γιατί επιτρέπει την είσοδο σε όλους τους άλλους που στη τελική είναι αυτοί που ρυπαίνουν το χώρο;
Τα σκυλιά αφήνουν πίσω τους χαρτιά, μπουκάλια, αποφάγια, γόπες και ένα σωρό σκουπίδια;
Δεν είδα πουθενά να υπάρχει ταμπέλα με προειδοποίηση για επιβολή προστίμου για όλους αυτούς!!
Αυτή μεταξύ πολλών άλλων θα είναι η ερώτηση που θα θέσουμε στον Δήμαρχο Π. Φαλήρου στο γραφείο του την επόμενη εβδομάδα.
Ας φροντίσει να μας δώσει μια ικανοποιητική απάντηση γιατί μας έχει εξοργίσει όσο δεν φαντάζεται!!
Ελπίζω να μην ξεχάσατε να προσθέσετε όλους τους ανώμαλους-παιδεραστές-επιδειξίες κλπ που συχνάζουν σε πάρκα-άλση-παιδικές χαρές... Γι αυτούς έχει κάποια ευθύνη ο δήμαρχος? Έχει ποτέ κάνει κάτι για τον εντοπισμό τέτοιων τύπων που δρουν ανενόχλητοι?
I am back, ότι χρειαστείτε, μην διστάσετε!!! Τώρα έχω ξεκινήσει άλλη φασαρία, θα κάνω τις εγγλεζάρες να ακούνε mango και να αλλάζουν χώρα!!! Όποιος δεν βαριέται, ας διαβάσει τα προεόρτια εδώ:
http://www.sitesap.gr/forum/topic.php?tid=26
Την τρίτη το απόγευμα, ήμουνα στην περιοχή κοντά στο γήπεδο των Τραχώνων, δεν ξέρω τι Δήμος είναι εκεί, και είδα με τα μάτια μου 2 τύπους της Δημοτικής αστυνομίας να τσαμπουκαλεύονται για ένα παράνομα παρκαρισμενο αυτοκίνητο... Δίκιο είχαν, και δεν παρενέβην αλλά... αμέσως μετά παρατήρησα ότι: Κανένα πεζοδρόμιο εκεί τριγύρω δεν είχε την παραμικρή ράμπα για αναπήρους, λίγο πιο κάτω υπήρχε μια οικοδομή που είχε αποκλείσει πλήρως την πρόσβαση στο πεζοδρόμιο, σκουπίδια παντού, και σκέφτηκα πως θα ήθελα πάρα πολύ, την επόμενη φορά που θα βρεθώ εκεί, να κάνουν το λάθος να μου επιβάλλουν εμένα κάποιο πρόστιμο!!! Θα τους τρελάνω στις μυνήσεις!!!
Συμφωνώ πως είναι απαράδεκτοι όσοι λερώνουν τα σκυλιά τους και δεν καθαρίζουν τις ακαθαρσίες. Αλλά, θα είμαι υπερ της τιμωρίας τους, όταν θα τιμωρηθούν και όλοι οι υπόλοιποι για όσα γίνονται τριγύρω μας, και όταν θα υπάρξει κάποιος υπεύθυνος για τις λακούβες στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, για τις κακοτεχνίες, για την απαράδεκτη κατάσταση των πεζοδρομίων, των παιδικών χαρών, των σχολείων, κλπ.
Πρόκειται για ένα κέιμενο "καταπέλτης" μέσω του οποίου εκδηλώνουμε την αγανάκτησή μας, καυτηριάζουμε, κατηγορούμε, διεκδικούμε και προειδοποιούμε τον κ. Χατζηδάκη να λογικευτεί και να μην υποτιμά την νοημοσύνη μας λειτουργώντας αυθαίρετα και κυρίως χρησιμοποιώντας απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στους δημότες.
Το κείμενο αυτό, που μπορούμε να το διαβάσουμε?