ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΚΥΛΩΝ ΣΕ ΠΑΡΚΟ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@Μαρία, για εξώδικη γνωστοποίηση έγινε αναφορά, όχι για αγωγή.
Εξάλλου απ’ ότι μας είπε η κ. Πιτσιλη, οι κάτοικοι οι οποίοι αντιδρούν στην απόφαση του Δήμου τους να τους απαγορεύσει την είσοδο σε δημόσιο χώρο με τα σκυλιά τους, συμβουλεύονται ήδη δικηγόρο και απ’ ότι διαπιστώνω μέχρι στιγμής, τους καθοδηγεί πολύ σωστά.

@Αννα, περιμένουμε τα νεώτερα! :)

ANNA PITSILI

Member
20 Οκτωβρίου 2008
23
0
P. Faliro, Athens
Fainomenon σίγουρα δεν μας συμφέρει να να εξωθήσουμε τα πράγματα.
Απλά επειδή ο Δήμος αρκέστηκε στα "ουρλιαχτά" των λιγοστών νταήδων χωρίς να κάνει αυτοψία του χώρου ή έστω να μιλήσει και με κάποιους από εμάς, αυτό τους έχει κάνει να αποθρασυνθούν και να απειλούν ακόμη και έναν πολύ σεβάσμιο ηλικιωμένο κύριο της παρέας μας (80 ετών) που ευφραίνεται η ψυχούλα του όταν βγάζει βόλτα τη Ρέα του πως θα κόψουν τα πόδια του σκυλιού & του ίδιου αν ξαναπεράσει έξω από το πάρκο!!
Αυτό λοιπόν το περαστικό και άλλα πολλά θα τα αναφέρουμε στο εξώδικο για να αναλάβει να εξηγήσει σ' αυτά τα κτήνη πως η παρουσία των σκύλων μας στο πάρκο έιναι καθόλα νόμιμη!!
Πίστεψέ με, συγκρατιόμαστε με νύχια και με δόντια να μην τους το εξηγήσουμε εμείς, αλλά δεν θέλουμε να μπούμε στον κυκεώνα των μηνύσεων λόγω του ότι θα στείλουμε κανέναν στο νοσοκομείο.
Ας αναλάβει λοιπόν ο Δήμος να κατευνάσει τα πνεύματα!!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
η και έναν πολύ σεβάσμιο ηλικιωμένο κύριο της παρέας μας (80 ετών) που ευφραίνεται η ψυχούλα του όταν βγάζει βόλτα τη Ρέα του πως θα κόψουν τα πόδια του σκυλιού & του ίδιου αν ξαναπεράσει έξω από το πάρκο!!
Δηλαδη τι να πεις ετσι? Πραγματικα..

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
'Αννα, αν και ψηλή, δεν είσαι άμυαλη.
Παρόλα αυτά, όταν είναι να γίνει ντου, στείλε πμ.
Καιρό έχω να τσακωθώ, ένας τσαμπουκάς με τον Δήμο, θα με κάνει να ξανανοιώσω!!!

1-17/11 θα λείπω. Για τσαμπουκάδες, πριν ή μετά. Μην το χάσω!!!

Ουπς, Πιτσιλή είναι, όχι Ψηλή!!!
Γράψε λάθος

Last edited by a moderator:

xrista spitz

Active Member
6 Νοεμβρίου 2008
28
0
Κερατσινι,Πειραιας
τι να κανεισ...οι φιλοζωοι ειναι λιγοτεροι...εγω τι να πω που πρεπει να αντιμετωπισω εκατονταδεσ κυνδινουσ οταν την βγαζω βολτα?δεν μπορουμε να παμε πουθενα.τα παρκακια ειναι μεσα στα σκουπιδια και στα σπασμενα γυαλια.τα αδεσποτα ειναι εχθρικα.ειναι ο χειροτεροσ μου εφιαλτησ οι βολτεσ τησ.

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Ρε παιδιά στο Αλσος της Νέας Σμύρνης υπάρχει πινακίδα ότι απαγορεύονται τα σκυλιά εντός του Αλσους. Ειναι παράνομη δηλαδή; Μια φορά μπήκα και με βγάλανε έξω. Για πείτε.

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
O καθένας μπορεί να βάλει ό,τι πινακίδα θέλει όπου θέλει :rolleyes:
Δεν νομίζω να είναι λογική αυτή, κάπου θα στηρίζονται και αν έχουν ισχυρά ατού τότε πάσο, αν όμως είναι παρλαπίπες τότε αύριο με βλέπω κατά Αλσος μεριά.

ANNA PITSILI

Member
20 Οκτωβρίου 2008
23
0
P. Faliro, Athens
Αν ο κάθε Δήμος στήνει μια απαγορευτική ταμπέλα προεξοφλώντας πως αυτός που θα μπει στο πάρκο με το σκυλί του δεν θα καθαρίσει και τον απειλεί με πρόστιμο, γιατί επιτρέπει την είσοδο σε όλους τους άλλους που στη τελική είναι αυτοί που ρυπαίνουν το χώρο;
Τα σκυλιά αφήνουν πίσω τους χαρτιά, μπουκάλια, αποφάγια, γόπες και ένα σωρό σκουπίδια;
Δεν είδα πουθενά να υπάρχει ταμπέλα με προειδοποίηση για επιβολή προστίμου για όλους αυτούς!!
Αυτή μεταξύ πολλών άλλων θα είναι η ερώτηση που θα θέσουμε στον Δήμαρχο Π. Φαλήρου στο γραφείο του την επόμενη εβδομάδα.
Ας φροντίσει να μας δώσει μια ικανοποιητική απάντηση γιατί μας έχει εξοργίσει όσο δεν φαντάζεται!!

ANNA PITSILI

Member
20 Οκτωβρίου 2008
23
0
P. Faliro, Athens
Καλημέρα σε όλους!
Σχετικά με το θέμα του πάρκου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως σήμερα θα γίνει η επίδοση της εξώδικου δήλωσης που υπογράφουμε 60 ιδιοκτήτες σκύλων στον Δήμαρχο Π. Φαλήρου.
Πρόκειται για ένα κέιμενο "καταπέλτης" μέσω του οποίου εκδηλώνουμε την αγανάκτησή μας, καυτηριάζουμε, κατηγορούμε, διεκδικούμε και προειδοποιούμε τον κ. Χατζηδάκη να λογικευτεί και να μην υποτιμά την νοημοσύνη μας λειτουργώντας αυθαίρετα και κυρίως χρησιμοποιώντας απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στους δημότες.
Συγχρόνως θα φροντίσουμε μέσω του δικηγόρου μας κ. Αγγελέτου να λάβει το θέμα την απαιτούμενη δημοσιότητα μήπως και καταλάβουν οι του Δήμου πως ο ρόλος τους είναι να εξυπηρετούν τους δημότες και όχι να τους περιφρονούν!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συγχαρητήρια Άννα! Η δραστηριοποίηση, η αποφασιστικότητα και η κινητοποίηση σας είναι λαμπρό παράδειγμα για όλους μας. Αν οι κυνοφιλοι ήμασταν τόσο συσπειρωμένοι όπως εσείς στο Π. Φάληρο, θα αντιμετωπίζαμε λιγότερα προβλήματα, εμπαιγμό και απαξίωση.
Μπράβο σας! :)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αν ο κάθε Δήμος στήνει μια απαγορευτική ταμπέλα προεξοφλώντας πως αυτός που θα μπει στο πάρκο με το σκυλί του δεν θα καθαρίσει και τον απειλεί με πρόστιμο, γιατί επιτρέπει την είσοδο σε όλους τους άλλους που στη τελική είναι αυτοί που ρυπαίνουν το χώρο;
Τα σκυλιά αφήνουν πίσω τους χαρτιά, μπουκάλια, αποφάγια, γόπες και ένα σωρό σκουπίδια;
Δεν είδα πουθενά να υπάρχει ταμπέλα με προειδοποίηση για επιβολή προστίμου για όλους αυτούς!!
Αυτή μεταξύ πολλών άλλων θα είναι η ερώτηση που θα θέσουμε στον Δήμαρχο Π. Φαλήρου στο γραφείο του την επόμενη εβδομάδα.
Ας φροντίσει να μας δώσει μια ικανοποιητική απάντηση γιατί μας έχει εξοργίσει όσο δεν φαντάζεται!!
Ελπίζω να μην ξεχάσατε να προσθέσετε όλους τους ανώμαλους-παιδεραστές-επιδειξίες κλπ που συχνάζουν σε πάρκα-άλση-παιδικές χαρές... Γι αυτούς έχει κάποια ευθύνη ο δήμαρχος? Έχει ποτέ κάνει κάτι για τον εντοπισμό τέτοιων τύπων που δρουν ανενόχλητοι?

I am back, ότι χρειαστείτε, μην διστάσετε!!! Τώρα έχω ξεκινήσει άλλη φασαρία, θα κάνω τις εγγλεζάρες να ακούνε mango και να αλλάζουν χώρα!!! Όποιος δεν βαριέται, ας διαβάσει τα προεόρτια εδώ: http://www.sitesap.gr/forum/topic.php?tid=26

Την τρίτη το απόγευμα, ήμουνα στην περιοχή κοντά στο γήπεδο των Τραχώνων, δεν ξέρω τι Δήμος είναι εκεί, και είδα με τα μάτια μου 2 τύπους της Δημοτικής αστυνομίας να τσαμπουκαλεύονται για ένα παράνομα παρκαρισμενο αυτοκίνητο... Δίκιο είχαν, και δεν παρενέβην αλλά... αμέσως μετά παρατήρησα ότι: Κανένα πεζοδρόμιο εκεί τριγύρω δεν είχε την παραμικρή ράμπα για αναπήρους, λίγο πιο κάτω υπήρχε μια οικοδομή που είχε αποκλείσει πλήρως την πρόσβαση στο πεζοδρόμιο, σκουπίδια παντού, και σκέφτηκα πως θα ήθελα πάρα πολύ, την επόμενη φορά που θα βρεθώ εκεί, να κάνουν το λάθος να μου επιβάλλουν εμένα κάποιο πρόστιμο!!! Θα τους τρελάνω στις μυνήσεις!!!

Συμφωνώ πως είναι απαράδεκτοι όσοι λερώνουν τα σκυλιά τους και δεν καθαρίζουν τις ακαθαρσίες. Αλλά, θα είμαι υπερ της τιμωρίας τους, όταν θα τιμωρηθούν και όλοι οι υπόλοιποι για όσα γίνονται τριγύρω μας, και όταν θα υπάρξει κάποιος υπεύθυνος για τις λακούβες στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, για τις κακοτεχνίες, για την απαράδεκτη κατάσταση των πεζοδρομίων, των παιδικών χαρών, των σχολείων, κλπ.

Πρόκειται για ένα κέιμενο "καταπέλτης" μέσω του οποίου εκδηλώνουμε την αγανάκτησή μας, καυτηριάζουμε, κατηγορούμε, διεκδικούμε και προειδοποιούμε τον κ. Χατζηδάκη να λογικευτεί και να μην υποτιμά την νοημοσύνη μας λειτουργώντας αυθαίρετα και κυρίως χρησιμοποιώντας απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στους δημότες.
Το κείμενο αυτό, που μπορούμε να το διαβάσουμε?

kostas_dogo_argentino

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
159
2
ν.κοσμος
να ενημερωσω παντως πως υπαρχει περιφραγμενο(υποτιθεται) παρκο με γκαζον κ αρκετο χωρο για τα φιλαρακια μας κ παγκακια για εμας ακριβως πισω απο την λεοντειο διπλα απο το 5*5...
αρκετα καλος χωρος κ επιτρεπονται τα σκυλια απλα θελει καποιες επιδιορθωσεις...(πχ. υπηρχε πορτα που κατι κωλ.παιδα φροντισαν να ξηλωθει κ λειπει κ ενα μικρο μερος του φραχτη τα οποια μαλλον θα φτιαξω μονος μου...ριξτε του μια ματια...εγω εκει βγαζω τον πιτσιρικα...)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Δεν είναι δύσκολο να βρούμε χώρους, για να βγάλουμε τα σκυλιά μας. Είναι πολύ πιο δύσκολο να βρούμε χώρους για τα παιδιά μας, να παίξουν σε αξιοπρεπές πειβάλλον, με ασφαλεια.

Είμαι εναντίον οποιασδήποτε απαγόρευσης της παρουσίας σκύλων σε οποιονδήποτε χώρο, ιδίως δημόσιο και κοινόχρηστο. Αλλά, πρέπει και να μην δίνουμε δικαιώματα. Φαντάσου έναν χώρο, που κάποιος Δήμος έχει φτιάξει για να παίζουν τα παιδάκια, και να τα γεμίζουμε σκυλόσκατα. Ή να αμολάμε τα σκυλιά μας να παίξουν, και να φοβούνται οι άλλοι να αφήσουν τα παιδιά τους.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
εχω σκουσει το εξης κορυφαιο απο γονεις...δεν μας επιτρεπουν να αφηνουμε τα σκυλια μας γιατι τα παιδια τους θα γινουν ναρκομανεις!!!!!! ελεος!!! ειλικρινα δεν ξερω πως το σκεφτηκαν !!!αυτο που εχω να πω ειναι οτι σαφως και δεν γινεται να συνυπαρχουν σε παρκο παιδια και σκυλοι αλλα ο δημος δεν εχει κανει και τπτ γι αυτο...παρα μονο μοιραζει απαγορευσεις!!! και καθε ευσεινηδητος κατοχος σκυλου σαφως και δεν αφηνει τα ''σκυλοσκατα'' αμαζευτα!!!!!

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
και γω μενω στο κοντα στο αλσος της νεας σμυρνης.ειναι αληθεια πως υπαρχει αυτη η ταμπελα που απαγορευει τους σκυλους.θυμαμαι μια φορα ειχα παει και πριν μπω,εβγαινε ενας κυριος και μου λεει ¨''κοπελια δεν βλεπεις την ταμπελα????''' ναι του απανταω και?????? και μου λεει '''δεν βλεπεις τι γραφει?????''' ""οχι ''' του απανταω. '''ρε αι στο διαολο''' μου λεει! και τοτε βαζω το πιο ωραιο μου χαμογελο και ατου απανταω.... '''και σεις εκει πατε???''' και φυσικα δεν εφυγα.εμεινα εκει απο εξω.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ!!!!! τελικα να λαβω υποψιν μου την ταμπελα και να μπαινω η οχι????? (παντα εχω μαζι μου σακουλακι για τα περριτωματα)