Attachments
-
35,8 KB Προβολές: 22
Όταν σε εκείνο το καταραμένο θέμα του daiji ρωτούσα αν η εν λόγω κυρία γνώριζε αυτή τη περίπτωση κανεος δεν έδωσε σημασίαΕνδιαφέρον.
Δικηγορος ακτροφεας Ακιτα που υπερασπιζεται byb
Μηπως ειναι και μελος του Συλλογου Ερασιτεχνων Εκτροφέων και επισης δικηγορος τους; ΛΕΣ;
HellooooooooΟκ ψυχραιμία.
Πως μπορούμε να διασταυρώσουμε ότι είναι η ακατανόμαστη?
ευκολοΟκ ψυχραιμία.
Πως μπορούμε να διασταυρώσουμε ότι είναι η ακατανόμαστη?
Το ακιτα που μαθαινει ξενες γλώσσεςHelloooooooo
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Λες κατι παχιες και εσυ μεγαλος αντρας....ευκολο
ας μας δωσουν απαντηση αυτοι που την υποστηριξαν και εγραψαν με θρασσος οτι τετοια ατομα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι και να γραφουν σε αυτο το φορουμ
για τετοια ζω,τοσα χρονια κραζωΛες κατι παχιες και εσυ μεγαλος αντρας....
Πόσο χαζή και αφελής είμαι...γιατί τυφλή είμαι σίγουρα...μόνο για το παραπάνω αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ...για την έρευνα μου στην επιλογή ...
Ποια επιλογή ...εμείς σε σπρώξαμε εκεί! Μούντζωσέ μας τώρα έχεις κάθε δικαίωμα.Πόσο χαζή και αφελής είμαι...γιατί τυφλή είμαι σίγουρα...μόνο για το παραπάνω αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ...για την έρευνα μου στην επιλογή ...
Μην ανησυχείς, όλοι πετυχημένη έρευνα κάναμεΠόσο χαζή και αφελής είμαι...γιατί τυφλή είμαι σίγουρα...μόνο για το παραπάνω αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ...για την έρευνα μου στην επιλογή ...
Αχαχαχαχαχαχαχα!Εννοείς πως υπάρχουν και άλλες γυναίκες δικηγόροι που εκτρέφουν ακιτα;
Με έλκηθρα πάνε στην Ευελπίδων;