Η αναπαραγωγη με κριτηριο την εργασια, πραγματικη εργασια οχι μανικια στο φρεσκοποτισμενο γκαζον, ειναι συνυφασμενη με την υγεια και το σφριγος.
Η αναπαραγωγη με κριτηριο την εργασια, πραγματικη εργασια οχι μανικια στο φρεσκοποτισμενο γκαζον, ειναι συνυφασμενη με την υγεια και το σφριγος.
Αυτό τι είναι ... το κάθε πέρσι και καλύτερα?@yasemin
Γιατί ραχούλες βρε συ; Μια χαρά κερκίδες είχε, κάποιες με σκιά, μέσα στο πράσινο... Λίγη ανηφόρα εκεί στο Γουδί, αλλά νταξ...
View attachment 67250 View attachment 67251 View attachment 67252
Φωτογραφίες από 4η Πανελλήνια Έκθεση Καθαρόαιμων Σκύλων - C.A.C. (και όχι C.A.C.I.B. όπως λανθασμένα σημείωσα στις φωτογραφίες) 14 & 15 Μαϊου 1994. Για να μην έχει μόνο "γκρίνια" το νήμα...
Δεν μπορει να ειχε τετοιο θρασος! Ισως ξεχασε σε ποιον ειχε πει τι.@dimi-21,
Ειναι πραγματικα πολυ πονεμενες ιστοριες και δεν εχουν να κανουν με το αν βγηκε αστερι ο σκυλος η οχι.
Μπορω να αναφερω μια που με αφορα και ειναι πραγματικα γελοια..
Εχει συγκεκριμενος εκτροφεας γπ φερει μια σκυλιτσα απο το εξωτερικο και αφου την "παρακολουθω" καιρο και μαθαινω και με ποιον θα ζευγαρωσει,εξωτερικου και αυτος,παιρνω τηλ.
Λεω ενδιαφερομαι για κουταβι και μου απαντα οτι θα αργησει δεν ειναι ακομα σε οιστρο,εχει απο αλλες γεννες κλπ.
Λεω οτι θελω απο αυτην,θα περιμενω,μου ζηταει να μπω σε λιστα αναμονης και να μιλησουμε για την προκαταβολη.
Λεω οκ,στελνω τα χρηματα και περιμενω....με παιρνει μετα απο 20 μερες και μου λεει οτι η σκυλα γεννησε
Ε μετα σου λεει γιατι παιρνεις σκυλο απο το εξωτερικο..
to εχεις ξαναπει αυτο@dimi-21,
Ειναι πραγματικα πολυ πονεμενες ιστοριες και δεν εχουν να κανουν με το αν βγηκε αστερι ο σκυλος η οχι.
Μπορω να αναφερω μια που με αφορα και ειναι πραγματικα γελοια..
Εχει συγκεκριμενος εκτροφεας γπ φερει μια σκυλιτσα απο το εξωτερικο και αφου την "παρακολουθω" καιρο και μαθαινω και με ποιον θα ζευγαρωσει,εξωτερικου και αυτος,παιρνω τηλ.
Λεω ενδιαφερομαι για κουταβι και μου απαντα οτι θα αργησει δεν ειναι ακομα σε οιστρο,εχει απο αλλες γεννες κλπ.
Λεω οτι θελω απο αυτην,θα περιμενω,μου ζηταει να μπω σε λιστα αναμονης και να μιλησουμε για την προκαταβολη.
Λεω οκ,στελνω τα χρηματα και περιμενω....με παιρνει μετα απο 20 μερες και μου λεει οτι η σκυλα γεννησε
Ε μετα σου λεει γιατι παιρνεις σκυλο απο το εξωτερικο..
Δεν είναι μόνο ο @vrmode, για κάντε μια βόλτα εκτος φόρουμ να δείτε τι άποψη έχει η πλειοψηφία!
Όταν έψαχνα για σκύλο ήμουν ένθερμος υποστηρικτής των εκτροφέων. Γρήγορα όμως κατάλαβα τι παίζει και άρχισα, για όποιους θυμούνται, να διαμαρτύρομαι το 2016. Τότε βγήκα μαλάκας και κομπλεξικός, μέχρι που αποχώρισα. Πίστεψα ότι το φόρουμ δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία κλίκα. Κάποια νέα μέλη και κάποια παλιά με κοινή λογική με έκαναν να ξαναγράψω.
ΥΓ
Την επόμενη φορά που θα μπει νέο μέλος μην ξεχάσετε αντί για "καλωσήρθες" να τον ρωτήσετε από που προμηθεύτηκε το αγαθό και αναλόγως να χειροκροτήσετε ή να τον πλακώσετε στις μάπες που δεν έδωσε το μαύρο χιλιάρικο στην δικηγόρο κτηνοτρόφο και το πήρε από την γέννα της κουμπάρας...
Aπιστευτο σημβαινουν τετοια πραγματα?Ειναι και αυτος ακομα εκτροφεας?@tasos malinoua,
Ξεχναω παιδι μου τι να κανω?
Ειπα και εγω να κατεβασω ενα απο τα γπ μου στην εκθεση.
Κερδιζει ο σκυλος,εξαιρετος πρωτος,δεχομαι τα συχαρικια,παω να παρω την αξιολογηση,σβησμενο το πρωτος,δευτερος και καταιδρωμενος ο σκυλος μου
Μου λενε πηγαινε να κανεις ενσταση.......εκτροφεας βγηκε πρωτος εγω που να παω?
Και εκει που στεκομαι και διαβαζω το χαρτι,με πλησιαζει ενας και μου λεει οτι εχει κουταβι του σκυλου μου που ζευγαρωσε με μια σκυλα απο γνωστο εκτροφειο.
Του λεω...τι λες ανθρωπε μου ο σκυλος μου ειναι παρθενος
Και αναρωτιομουν τι το εκαναν το πεντιγκρι του ενα χρονο
Πάντα ήσουνα πολύ μπροστά.Εγω διάβαζα το φορουμ απο τις αρχές του 20113 και
άρχισα να γράφω μετα πέντε μήνες
Όνομα εκτροφέα; Γιατί το κρατάμε κρυφό;@tasos malinoua,
Ξεχναω παιδι μου τι να κανω?
Ειπα και εγω να κατεβασω ενα απο τα γπ μου στην εκθεση.
Κερδιζει ο σκυλος,εξαιρετος πρωτος,δεχομαι τα συχαρικια,παω να παρω την αξιολογηση,σβησμενο το πρωτος,δευτερος και καταιδρωμενος ο σκυλος μου
Μου λενε πηγαινε να κανεις ενσταση.......εκτροφεας βγηκε πρωτος εγω που να παω?
Και εκει που στεκομαι και διαβαζω το χαρτι,με πλησιαζει ενας και μου λεει οτι εχει κουταβι του σκυλου μου που ζευγαρωσε με μια σκυλα απο γνωστο εκτροφειο.
Του λεω...τι λες ανθρωπε μου ο σκυλος μου ειναι παρθενος
Και αναρωτιομουν τι το εκαναν το πεντιγκρι του ενα χρονο
Γιατι δεν ειναι σωστο να εκτεθει ενα μελος,και ολοι οι αλλοι να το παιζουμε κινεζοι...Όνομα εκτροφέα; Γιατί το κρατάμε κρυφό;
Τι έκαναν; τους έψαχναν και αυτοίΑντε και κατι τελευταιο!
Γνωρισαμε ηττες,τις δεχτηκαμε και πηγαμε παρακατω,στο κατω-κατω εκτροφεις δεν ειμαστε...αλλα να σου πετανε το σκυλι εξω γιατι δεν εχει ορχεις ενω παιζει στην ανοικτη θηλυκων δεν εχει ξαναματαγινει
Ε μετα εγινε χαμος και μαζευτηκε και ο κριτης και η προεδρος του ομιλου και λοιποι συγγενεις!
Είναι ακόμα εκτροφέας; Πουλάει;Γιατι δεν ειναι σωστο να εκτεθει ενα μελος,και ολοι οι αλλοι να το παιζουμε κινεζοι...
Εχει ξανα συμβει στο παρελθον...