Ωραια! Οποτε τωρα το "απο αλλου" τωρα δικαιωνεται. Καλη φαση.Καλα εσυ απο το 2016 δεν πρόλαβες τιποτα. Παλιότερα να δεις τι
γινότανε. Εγω διάβαζα το φορουμ απο τις αρχές του 20113 και
άρχισα να γράφω μετα πέντε μήνες στα μέσα του 2013 και τα
πρώτα μηνύματα μου ηταν για να κράξω τα κρα κρα δεν
άντεξα μονο να διαβάζω. Αλλα εγω ήμουν πιο προσεχτικος επιδής
τυχαίνει να εχω ανδρωθεί διαδικτυακά σε αλλο είδος φορουμ με
πολιτικοοικονομικοκοινονικοτρολικό περιεχόμενο.
Έμπενε ο άλλος και ελεγε οτι το πήρε απο εκτροφέα. Χαρές και
πανηγύρια,νταούλια, ζουρνάδες μας περνάνε τα συροπια τα
δάχτυλα μου κολλούσαν στο πληκτρολόγιο απο τα μέλια.
Αλλα οταν περνάνε γραμμή οτι το σκυλάκι ειναι απο "άλλου"
μαύρο φίδι τους έτρωγε, πως ειναι αυτα τα "βουλτούρ φαν" που
λεμε και στο Κιλκίς, λεφούσια πέφτανε πάνω του. Να κάπως ετσι:
Εγώ νόμισα ότι είναι ο @canis με την αγαπημένη του κριτήΤον κυριο στη δευτερη φωτο τον θυμαται κανεις?
Στο παραδίπλα νήμα πέφτουνε μηνύσεις...Είναι ακόμα εκτροφέας; Πουλάει;
Αν όχι ας μην πει τίποτα. Αν όμως είναι ενεργός ακόμα η σιωπή είναι συνενοχή.
Αν πεσουνε μηνυσεις (ΠΟΛΥ αμφιβαλω) το αποθηκευμενο θεμα και λοιπα στοιχεια θα παει καρφι στον 3ο οροφο της Αλκίφρονος σε πολυ συγκεκριμενο γραφείοΣτο παραδίπλα νήμα πέφτουνε μηνύσεις...
Στο παραδίπλα νήμα πέφτουνε μηνύσεις...
Παλιά μαζευόμασταν λέει στις εκθέσεις για σουβλάκια και μπύρες. Τώρα θα πηγαίνουμε για ούζα στον Καπετάνιο και μετά θα πεταγόμαστε δίπλα. Πως αλλάζουν οι συνήθειες!Αν πεσουνε μηνυσεις (ΠΟΛΥ αμφιβαλω) το αποθηκευμενο θεμα και λοιπα στοιχεια θα παει καρφι στον 3ο οροφο της Αλκίφρονος σε πολυ συγκεκριμενο γραφείο
Λεγονται αυτα και μεσα στα δικαστηρια, δεν ειναι κρυφαΑν πεσουνε μηνυσεις (ΠΟΛΥ αμφιβαλω) το αποθηκευμενο θεμα και λοιπα στοιχεια θα παει καρφι στον 3ο οροφο της Αλκίφρονος σε πολυ συγκεκριμενο γραφείο
Ενδιαφέρον.Λεγονται αυτα και μεσα στα δικαστηρια, δεν ειναι κρυφα
https://www.zoosos.gr/katadikastike...poros-skylon-sta-spata-attikis/#axzz5CmJmXmUX
τεταρτη παραγραφος
Δικηγορος ακτροφεας Ακιτα που υπερασπιζεται bybΤα ίδια ψεύδη ανέφερε και η δικηγόρος της η οποία επίσης είπε ότι εκτρέφει ως ερασιτέχνης εκτροφέας σκυλιά Ακίτα και πουλάει τα κουτάβια, και επέμενε και αυτή ψευδώς ότι ο νόμος της δίνει αυτή τη δυνατότητα. Μάλιστα η συνήγορος της κατηγορούμενης είπε στο δικαστήριο ότι αφού το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν πρόκειται να εκδώσει εγκύκλιο αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις για την εκτροφή ζώων τότε δεν υπάρχει αδίκημα
ta εγραφε μεσα αυτα;;;;δεν τα ειδαΕνδιαφέρον.
Δικηγορος ακτροφεας Ακιτα που υπερασπιζεται byb
Μηπως ειναι και μελος του Συλλογου Ερασιτεχνων Εκτροφέων και επισης δικηγορος τους; ΛΕΣ;