Έξω για γκομενοκατάσταση και βουρ μέσα στο σπίτι!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Έχεις ένα δίκιο ,αλλά αμα σκεφτόμασταν για όλα τα πράγματα έτσι θα είχαμε μείνει όλοι ούγκα-μούγκα.Θέλει τρόπο και υπομονή πολύ .Μπορεί να μην τον πίσεις αλλά και μόνο που τον προβληματιζεις λίγο τον άλλον ,κάτι είναι και αυτό .Ίσως να αλλάξει γνώμη στην πορεία αν του τύχει κάτι.
Σωστα μιλας κι εχεις παντα καλη προθεση κατι που προσωπικα ενστερνιζομαι απολυτα!

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Άμα είναι κανένας κολλημένος ξερόλας Rooby μου....τσάμπα σάλιο και φαιά ουσία χαλάς....
Ανίατες περιπτώσεις....

(εντάξει δίκιο έχεις στα υπόλοιπα, αλλά κάποια στιγμή ....σου τη δίνει κι όλας όταν ο άλλος είναι γκάου-μπίου)
Γκάου -πίου
Ούγκα-μπουγκα
Απο ελληνικά καλα τα παμε! χαχα
Κοίτα και να μην αλλάξεις ή προβληματίσεις το άτομο που συνδιαλέγεσαι ,θα το κάνεις στον τρίτο που σε ακούει ή σε αυτόν που ίσως ο άλλος τα μεταφέρει.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Στο θεμα μας λοιπον....
μια οικογενεια λιγο πιο πανω απο εμενα....ειχε 3 σκυλια στην αυλη...οχι μεσα στο σπιτι, στην αυλη....οπου τα αμολουσε για βολτουλες ελευθερα να παρουν τον αερα τους κι εκεινα επεστρεφαν...
Καποια στιγμη ο κυριουλης με ειδε με τη Σκαρλετ στη βολτα και κλαψουριζε οτι το ενα απο τα 3 του σκυλακια το σκοτωσε αυτοκινητο κι ηταν λυπημενος....εμ του λεω αφου τα αμολατε? τι περιμενατε? δεν ειπε κατι, δεν το συνεχισα κι εγω και τελος...
Η κορη του τις προαλλες πηρε ενα κοκερακι, το οποιο εχει μεσα στο σπιτι...
Της λεω λοιπον...αν σε δω να το αμολας και αυτο, να ξερεις οτι θα το κλεψω....στο λεω προειδοποιητικα...
Σημερα το ειδα κι αυτο με την υπολοιπη αγελη αμολημενο....τα οδηγησα ολα σιγα σιγα στο σπιτι, τους χτυπησα το κουδουνι και τους ειπα....Σας τα επιστρεφω....αν τα ξαναφησετε ομως δεν θα το ξανακανω και δεν θα τα ξαναδειτε....
Δεν ειχα κατι στο μυαλο μου οταν τα ειπα αυτα....τα ειπα απο θυμο....μεγαλο θυμο....

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Στο πάρκο που πήγαινα παλιότερα ερχόταν κάποιος με ένα ντόπερμαν το οποίο το αμόλαγε μέσα στο πάρκο ελεύθερο. Να εξηγήσω ότι το συγκεκριμένο πάρκο περιλαμβάνει κι ένα παλιό πλοίο αντίκα μέσα που παίζουν παιδιά. Επομένως θεωρώ διπλά ανεύθυνη την πράξη του γιατί πολλά παιδιά πλησίαζαν κι ενώ το σκυλί γλαβγιζε μεν χωρίς να δαγκώνει κανά δυο παιδιά είχαν παραπατήσει κι είχαν πέσει κάτω. Στα άλλα σκυλιά τουλάχιστον κανά δυο μικρά τα είχε αρπάξει απ' το σβέρκο. Κανένας δεν έκανε τίποτα. Και γενικά πολλοί είναι αυτοί που έχουν το σκύλο με λουρί με σκοπό όμως να πάνε σε κάποια πλατεία και να τον αμολήσουν και αναφέρομαι κυρίως στις μεγαλόσωμες φυλές.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Στο πάρκο που πήγαινα παλιότερα ερχόταν κάποιος με ένα ντόπερμαν το οποίο το αμόλαγε μέσα στο πάρκο ελεύθερο. Να εξηγήσω ότι το συγκεκριμένο πάρκο περιλαμβάνει κι ένα παλιό πλοίο αντίκα μέσα που παίζουν παιδιά. Επομένως θεωρώ διπλά ανεύθυνη την πράξη του γιατί πολλά παιδιά πλησίαζαν κι ενώ το σκυλί γλαβγιζε μεν χωρίς να δαγκώνει κανά δυο παιδιά είχαν παραπατήσει κι είχαν πέσει κάτω. Στα άλλα σκυλιά τουλάχιστον κανά δυο μικρά τα είχε αρπάξει απ' το σβέρκο. Κανένας δεν έκανε τίποτα. Και γενικά πολλοί είναι αυτοί που έχουν το σκύλο με λουρί με σκοπό όμως να πάνε σε κάποια πλατεία και να τον αμολήσουν και αναφέρομαι κυρίως στις μεγαλόσωμες φυλές.
τι λες ρε παιδι μου? Καλα...σκοτωμα θελουν!! τετοια ανευθυνοτητα!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Στο θεμα μας λοιπον....
μια οικογενεια λιγο πιο πανω απο εμενα....ειχε 3 σκυλια στην αυλη...οχι μεσα στο σπιτι, στην αυλη....οπου τα αμολουσε για βολτουλες ελευθερα να παρουν τον αερα τους κι εκεινα επεστρεφαν...
Καποια στιγμη ο κυριουλης με ειδε με τη Σκαρλετ στη βολτα και κλαψουριζε οτι το ενα απο τα 3 του σκυλακια το σκοτωσε αυτοκινητο κι ηταν λυπημενος....εμ του λεω αφου τα αμολατε? τι περιμενατε? δεν ειπε κατι, δεν το συνεχισα κι εγω και τελος...
Η κορη του τις προαλλες πηρε ενα κοκερακι, το οποιο εχει μεσα στο σπιτι...
Της λεω λοιπον...αν σε δω να το αμολας και αυτο, να ξερεις οτι θα το κλεψω....στο λεω προειδοποιητικα...
Σημερα το ειδα κι αυτο με την υπολοιπη αγελη αμολημενο....τα οδηγησα ολα σιγα σιγα στο σπιτι, τους χτυπησα το κουδουνι και τους ειπα....Σας τα επιστρεφω....αν τα ξαναφησετε ομως δεν θα το ξανακανω και δεν θα τα ξαναδειτε....
Δεν ειχα κατι στο μυαλο μου οταν τα ειπα αυτα....τα ειπα απο θυμο....μεγαλο θυμο....
όπως το περιγράφεις τσαντίζομαι κι εγώ.

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Περιστατικό σαν αυτό που λέει ο Grifos πέτυχα και γω και το έχω ξαναναφέρει.
Ήταν ένας τύπος που είχε ροντβάιλερ και το άφηνε μέσα σε παιδική χαρά που η συνέχειά της είναι ένα μικρό παρκο(ασ το κάνει ο Θεός...).
Τα παιδάκια φοβόταν (λογικότατο ) και απομακρύνονταν και αυτός δεν το μάζευε .Είχε τσακωθεί και με γονιούς (είχε τύχει να το δω) .Ο τύπος έφευγε και την επόμενη ημέρα ήταν εκεί .

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ήταν ένας τύπος που είχε ροντβάιλερ και το άφηνε μέσα σε παιδική χαρά που η συνέχειά της είναι ένα μικρό παρκο(ασ το κάνει ο Θεός...).
Τα παιδάκια φοβόταν (λογικότατο ) και απομακρύνονταν και αυτός δεν το μάζευε .Είχε τσακωθεί και με γονιούς (είχε τύχει να το δω) .Ο τύπος έφευγε και την επόμενη ημέρα ήταν εκεί .
κι εμεις νοιωθαμε τυψεις που πηγαιναμε με μια φιλη και το Beagle της σε μια παιδικη χαρα ΜΟΝΟ οταν ηταν αδεια απο παιδακια με τα σχετικα μας σακουλακια κλπ... κι η δικη μου εκανε φουλ τσουληθρα που ειναι η αγαπημενη της...
το κοψαμε απο μονοι μας γιατι δεν το θεωρουμε σωστο...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εδώ που τα λέμε πάντως όταν πετυχαίνω καμιά αμερικανιά στην τηλεόραση πολύ ζηλεύω που εκείνοι έχουν πάρκα με όλη τη σημασία της λέξης ενώ εμείς εδώ προσπαθούμε σε ένα δυο χώρους που υπάρχουν σε κάθε πόλη να τα κάνουμε όλα μαζί και παιδική χαρά και χώρο πρασίνου και χώρο για τα σκυλιά και χώρο για περίπατο εννοείται φυσικά χωρίς πρόβλεψη φωτισμού πουθενά. Ή αυτό, ή θα παίρνουμε τους δρόμους με τους γνωστούς φόβους που όλοι αντιμετωπίζουμε, απ' το λοξό που θα συναντήσεις, στη γλίστρα που μπορεί να φας και στις φόλες που παραμονεύουν. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν να λειτουργεί ανεξέλεγκτα. Μπορεί να γίνομαι ρομαντικός, αλλά έχω την εντύπωση πως αν υπήρχαν οργανωμένοι κατάλληλοι χώροι το ποσοστό σκύλων που κάνουν τη βόλτα τους ή ζουν ολόκληρη τη ζωή τους στο μπαλκόνι θα μειωνόταν.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Αχ Grifos...μεγαλο θεμα ανοιξες....
Γιατι μην πας μακρυα...ολη η Ευρωπη σχεδον εχει τεραστια παρκα μεσα στις μεγαλουπολεις...κι εμας εδω μας βλεπουν με μισο ματι και βαζουν παρανομες πινακιδες οτι και καλα δεν επιτρεπονται τα σκυλια στα ελαχιστα μας μερη πρασινου....πικρα:( :( :(

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Εδώ που τα λέμε πάντως όταν πετυχαίνω καμιά αμερικανιά στην τηλεόραση πολύ ζηλεύω που εκείνοι έχουν πάρκα με όλη τη σημασία της λέξης ενώ εμείς εδώ προσπαθούμε σε ένα δυο χώρους που υπάρχουν σε κάθε πόλη να τα κάνουμε όλα μαζί και παιδική χαρά και χώρο πρασίνου και χώρο για τα σκυλιά και χώρο για περίπατο εννοείται φυσικά χωρίς πρόβλεψη φωτισμού πουθενά. Ή αυτό, ή θα παίρνουμε τους δρόμους με τους γνωστούς φόβους που όλοι αντιμετωπίζουμε, απ' το λοξό που θα συναντήσεις, στη γλίστρα που μπορεί να φας και στις φόλες που παραμονεύουν. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν να λειτουργεί ανεξέλεγκτα. Μπορεί να γίνομαι ρομαντικός, αλλά έχω την εντύπωση πως αν υπήρχαν οργανωμένοι κατάλληλοι χώροι το ποσοστό σκύλων που κάνουν τη βόλτα τους ή ζουν ολόκληρη τη ζωή τους στο μπαλκόνι θα μειωνόταν.
Σίγουρο και αυτό .Αλλά έχω πάψει να αναρωτιέμαι παράδειγμα "εδώ γιατί δεν βάζουν δύο δεντράκια να κάνει σκιά και να σου ανοίξει λίγο η ψυχη?" ή "αφού ο χώρος υπάρχει γιατί δεν οργανωνόμαστε εθελοντές να πάρουμε από ένα δέντρο ο καθένας ή από το δασαρχείο τσάμπα και να φυτέψουμε ?" Δεν τους ενδιαφέρει .Εδώ σε μας φύτεψαν σε έναν δρόμο δέντρα (άκυρα μεν ,για να υπερτιμολογηθουν και να τα φάνε ,αλλά ήταν κάτι ) και κάποιοι καταστηματάρχηδες αντί να τα κλαδέψει να τα ποτήσουν, να προσφέρουν στην εικόνα του μαγαζιού του ,τα ξυλώσανε.Καμία καταγγελια και εδώ και χρόνια έχουν μείνει ανοιχτές λακούβες για δέντρα .

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Εκανα βόλτα στο παπανικολή και με πλησιάζει μια μεγάλη γυναίκα μου λεέι τ ωραιο σκυλάκι θες να το ζευγαρώσουμε με το δικο μου κανις? της λεω το δικο μου δεν ειναι κανις αλλα δεν το ζευγαρώνω θα το στειρώσω μου λεει οχι ας κανει μια γέννα και της λεω οκ τ κουτάβια τι θα τ κάνω ε μου λέει θα τ δώσουμε σε γνωστό πετ σοπ του Πειραια ετσι κάνει και η φίλη μου :eek::eek: 300ε της δίνουν:shock:

τις προάλες ξανα στο ίδιο μέρος μια 30αρα με σκυλάκι χωρις λουρί στο μέγεθος της Λούνας καβαλάει το δικό μου αυτη λεει οχι και εγω την τράβηξα και μου λεει σιγα μην κάνει ετσι δεν θα έκανα τπτ της λέω οχι δα μόνο κουτάβια ε και???? εγω τον ζευγάρωσα αυτη ήταν η απάντηση της! τ είχε αμολιτό στο παρκο και μπορουσε να καβαλήσει όποια ήθελε χωρις εκείνη να βλέπει :mad::mad:

provokatoras

Member
11 Μαϊου 2011
23
0
Φιλαρακι ωραιο το θεματακι σου ,
να σου πω την αληθεια μου ακι εγω καμια φορα γκομενιζω με τον καραμαζοφ ...

ξερεις ειναι και κουκλος και μου την πεφτουν κατι γκομενακια δηθεν να τον χαιδεψουν και τι γλυκας που ειναι και τι καλος αλλα ολο μου ριχνουν κοφτες ματιες...
βεβαια εγω δεν το εκμεταλευομαι οποτε την κανω στα γρηγορα ...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
να κάνω μια ερώτηση στο παρκο ολα τα σκυλιά είναι χωρίς λουρι μονο η δικια μου έχει εγώ είμαι η παράλογη ? και με ρωτάνε γιατι δεν την αφήνω και εγω

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εκεί που πρέπει αυτοί να είναι η εξαίρεση στον κανόνα έχουν γίνει ο κανόνας και εσύ η εξαίρεση...αυτό συμβαίνει, και εσύ κάθεσαι και αναρωτιέσαι μήπως είσαι παράλογη...

Το να έχεις τον σκύλο σου στο λουρί δεν είναι θέμα εκπαίδευσης, ούτε είναι θέμα αν σε ακούει...είναι θέμα προστασίας εσού, του σκύλου και του συνόλου γενικά!Απλά τα πραγματάκια...λυμένος ο σκύλος μόνο σε καλά περιφραγμένο χώρο και υπό την συνεχή επίβλεψη...έτσι για να φυλάμε τα ρούχα μας και να τα 'χουμε και ολόκληρα, και όχι μισά...εγώ έτσι την ξέρω την παροιμία...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
ηταν και ενα ροτυ που γρύλιζε στη δικια μου και φοβήθηκα (ήταν χωρις λουρι ) και μου λεει και κάποιος να το μάθεις χωρις λουρί να τ φέρνεις πρωι οχι τώρα που είναι και μεγάλα σκυλιά !

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εκανα βόλτα στο παπανικολή και με πλησιάζει μια μεγάλη γυναίκα μου λεέι τ ωραιο σκυλάκι θες να το ζευγαρώσουμε με το δικο μου κανις? της λεω το δικο μου δεν ειναι κανις αλλα δεν το ζευγαρώνω θα το στειρώσω μου λεει οχι ας κανει μια γέννα και της λεω οκ τ κουτάβια τι θα τ κάνω ε μου λέει θα τ δώσουμε σε γνωστό πετ σοπ του Πειραια ετσι κάνει και η φίλη μου :eek::eek: 300ε της δίνουν
Ξέρω ποιό πετ σοπ εννοεί. Το κάνουν κατ' εξακολούθηση και ουσιαστικά συντηρούν την ιδέα του BYB. Το ίδιο πετ σοπ πριν αρκετά χρόνια είχε συμβουλέψει μια πολύ αγαπημένη κυρία της οικογενείας μου να βάλει μόνιμα το σκύλο στο μπαλκόνι γιατί είναι το φυσικό του περιβάλλον.

Και κάτι αφελές ενδεχομένως από μέρους μου
Φιλαρακι ωραιο το θεματακι σου ,
να σου πω την αληθεια μου ακι εγω καμια φορα γκομενιζω με τον καραμαζοφ ...

ξερεις ειναι και κουκλος και μου την πεφτουν κατι γκομενακια δηθεν να τον χαιδεψουν και τι γλυκας που ειναι και τι καλος αλλα ολο μου ριχνουν κοφτες ματιες...
βεβαια εγω δεν το εκμεταλευομαι οποτε την κανω στα γρηγορα ...
sorry κιόλας αλλά αυτό το ποστ είναι τελείως άκυρο, ανούσιο και προσωπικά δε μου αρέσει για πολλούς λόγους αλλά αυτό είναι δικό μου καπέλο. Πάντως είναι παντελώς άσχετο φίλε μου αν εσύ γκομενίζεις ή επιδεικνύεις το σκύλο με σκοπό να γκομενίσεις. Το θέμα αφορά τους ιδιοκτήτες που παρατάνε τα σκυλιά τους μόνα και άλυτα να πάνε να βολτάρουν :)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εδω στο σκυλοπαρκο της αγ.παρασκευης που παω το σκυλο μου ειμαστε αρκετα ατομα καθε μερα με διαφορα σκυλακια οπως(λαμπραντορ,γαλικο μπουλντογκ,κανε κορσο,πιτ μπουλ,λαμπραντορ θυληκο,2 ελληνικα ποιμενικα θυληκες κ καποια ημιαιμα ακομα που δεν θυμαμαι τις διασταβρωσεις, που θελω να καταληξω σχεδον καθε μερα ειμαστε πανω απο 4σκυλια που παιζουνε με 2μπαλακια που κυνηγανε!!! Υπαρχει μια κυρια που εχει ενα κοκερακι που ειναι 7χρονων κ το πηγαινει βολτα χωρις λουρι κ μια μερα το βαζει μεσα κ αρχιζει κ γαυγιζει χωρις λογο για το μπαλακι προς το μπαλακι στο σκυλο που ειχε το μπαλακι μετα γαυγιζε στο αφεντικο τις κ αυτη του πεταγε πετρες να κυνηγαει, μετα εγω τη να τις πω;; Και γυρναει κ λεει δεν ερχομαι κοντα σας να μην περνει θαρος κ γαυγιζει(καταλαβατε ποιος ειναι το αφεντικο μαλλον)!

Ακομα μια αλλη φορα το ειχανε χασει κ το ψαχνανε!!

Last edited: