Ισχυουν και τα δυο! Βεβαια ηταν λιγο "σχιζοφρενής" στην πρωτη του εκθεση και μας εκανε ανω-κατω, αλλα το προσπερναμε..Ιce ο κορκοδειλος ειναι μονιμος χαρουμενος?? Ειναι μεγαλο μουτρο!
Το είπα και στον Λαυρέντη το περιστατικό.Και ωραιο στησιμο!
ζώα στις εκθέσεις.... ζώα και στις εκλογές.... ο μήνας των ζώων.για το Μαιο πρεπει να δουμε τι γινεται και με τις εκλογες ....
Σε ευχαριστώ πολύ Θανάση για τα καλά σου λόγια! Τους χαιρετισμούς μου στον φίλο και κουμπάρο σου!Γιαννη (atrotos) εχεις εξαιρετικη ποιοτητα στην φυλη που αγαπας και εκτρεφεις.Και εισαι και καταπληκτικος χειριστης.Συγχαρητηρια.
\
Manogr ορίστε ένα βίντεο ενός εκπληκτικού χειριστή από τον Καναδά, για το πως πρέπει να παρουσιάζουμε τους σκύλους μας στην έκθεση Dog Show Tips Episode 1 - YouTubeΔυστυχώς δεν γνώρισα κανέναν σας αλλά ελπίζω και αυτό τον Μάιο..αν και μάλλον από το άγχος δεν θα μπορώ να μιλήσω... Αν έχετε εύκαιρο κανένα link για προετοιμασία ή οτιδήποτε άλλο μπορέσει να με βοηθήσει βάλτε το ή στείλτε ΠΜ! Δεν είχα σκοπό την έκθεση αλλά άρχισα να πορώνομαι και μου αρέσει η ιδέα να ζήσω και τέτοιες εμπειρίες με το σκύλο μου... οπότε βοηθήστε τον απλό ιδιοκτήτη
Atrotos πραγματικά πολύ καλός με όλα τα σκυλιά που χειρίστηκες... όλα δικά σου ή ανέλαβες και χειρισμό σκύλων άλλων ιδιοκτητών; (από περιέργεια ρωτάω... ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος!).
αυτό είναι το double handling ...
Και εγώ είδα αυτούς με τα μπαλάκια να τρέχουν γύρω γύρω αλλά δεν κατάλαβα τι γινόταν...
Όχι, το double handling είναι η προσέλκυση της προσοχής του σκύλου από άτομο που βρίσκεται εκτός στίβου.Να ρωτήσω κάτι και εγώ η άσχετη???Το double handling είναι όταν ο χειριστής παρουσιάζει παραπάνω από έναν σκύλο?
Όταν παρουσιάζει παραπάνω από έναν σκύλο του?ή διαφορετικών ιδιοκτητών?ή παραπάνω από έναν σκύλο την ίδια στιγμή?Μπερδεύτηκα τώρα ...
Και εγώ είδα αυτούς με τα μπαλάκια να τρέχουν γύρω γύρω αλλά δεν κατάλαβα τι γινόταν...