Αν έχει ακούσει εσένα ο Κάπο να τραγουδάς, σιγά μην είχε θέμα με τη μουσική στην έκθεσηας τους λεγατε να το χαμηλωσουν λιγο μωρε...την αλλη φορα να ξερετε!
Γι' αυτό μας έγραψε ο κριτής στις κρίσεις "Well hadled" αφού είναι σκύλος φέρμας!ας του μαθετε να φερμαρει στον κριτη ρε παιδια!πιο απλο ειναι!!!
Συγχαρητηρια Θοδωρη, τα πηγατε περιφημα, κριμα που δεν μπορεσα να ειμαι εκει να δω απο κοντα τον Teddy (Game Keeper's Play My Game)!!!Συγχαρητήρια σε όλους !
Τα δικά μας αποτελέσματα - BIS JWW'10 Multi INT CH Game Keeper's Play My Game (μπουλμαστιφ)
Σάββατο - CAC CACIB BOB BOG Best In Show
Κυριακή - CAC CACIB BOB BOG Best In Show
Σε ευχαριστώ πολύ!Συγχαρητηρια Θοδωρη, τα πηγατε περιφημα, κριμα που δεν μπορεσα να ειμαι εκει να δω απο κοντα τον Teddy (Game Keeper's Play My Game)!!!
Δυστυχως θα ειμαι εκτος ΑθηνωνΣε ευχαριστώ πολύ!
Αν είμαστε καλά θα έχεις άλλες πέντε ευκαιρίες να τον δεις φέτος... 2 τον Μάιο και 3 τον Ιούνιο
Θα σαρωσει παλι. Πολυ ωραιος σκυλος! Απο τα ελαχιστα που ξερω για τη φυλη μου φανηκε απιστευτα τυπικος και με τελεια κινηση. Συγχαρητηρια.Σε ευχαριστώ πολύ!
Αν είμαστε καλά θα έχεις άλλες πέντε ευκαιρίες να τον δεις φέτος... 2 τον Μάιο και 3 τον Ιούνιο
Ναι βρε...σιγά μην σε λυπηθούμε κιόλας...Δυστυχως θα ειμαι εκτος Αθηνων