Έκθεση Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών 7 & 8 Απριλίου 2012

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
εμενα δεν μου αρεσε που υπηρχε τοσος κοσμος και απο ενα σημειο και επειτα τα πραγματα ηταν ασφυκτικα θεωρω πως χρειαζονταν και αλλα τετραγωνικα για την εκθεση

παντως ειμαι fun του ανοικτου χωρου - γκαζον- και σουβλακια -μπυρες
Συμφωνώ, και υπήρχε χώρος αρκετός γι αυτό!

Συγχαρητήρια στους φίλους του φόρουμ για τις διακρίσεις !

2 μέρες ΒΙS το ίδιο σκυλί έχει ξαναγίνει?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Δύο απο τις στιγμές που με έκαναν να χαμογελάσω στην έκθεση

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Συγχαρητηρια καταρχην στον ΟΚΑ για το εξαιρετικο στησιμο της Εκθεσης, βεβαιως σε ολους οσους συμμετειχαν, διακριθηκαν ή οχι, και στα κοριτσια του Agility Addicts που ηταν καταπληκτικες. Ηταν ενα φουλ σκυλοσαββατοκυριακο για ολους μας! Και εις αλλα με υγεια :)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Συγχαρητηρια σ ολα τα σκυλακια του φορουμ που συμμετειχαν!!

Μηπως μπορει να μας πει καποιος αποτελεσματα στα λαμπραντορ και την 8??

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ηταν παρα πολυ ωραια!!
Ομορφα σκυλια!! ....ΑΑΑΧ! αυτα τα ροδεσιανα!! αχ! ερωτας ειναι!
Ωραιος ο χωρος..
και πιο πολυ χαρηκα που ειδα φιλους και γνωστους, ολοι χαρουμενοι.. ηταν σαν μια γιορτη! Μπραβο σε ολους!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Συγχαρητηρια στον ΟΚΑ για τη διοργανωση!!! Θα μπορουσαν να εχουν χρησιμοποιησει περισσοτερο χωρο αλλα ας μην γκρινιαζουμε. Αλλωστε ηταν μακραν καλυτερα απο τις προηγουμενες χρονιες που γινοταν στα πλαισια της Diana.
Συγχαρητηρια επισης σε ολους οσους σημμετειχαν και διπλά σε οσους πηραν διακρισεις! Εγω περασα πολυ ομορφα χθες ως θεατης ειδα 3 φυλες που δεν ειχα ξανα δει απο κοντα, τα Θιβετιανα Μαστιφ, ενα Μπριαρ που μου φανηκε και λιγο φοβισμενο και ενα Σαλουκι. Θαυμασα απεριοριστα τα Γκρειχαουντ που τα πλησιασα πρωτη φορα και μου εκαναν πολυ μεγαλη εντυπωση!
Συναντησα τον μοναδικο Αρλεκινο Μολλοσο ο οποιος δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε και πολυ σε αντιθεση με τη μοναδικη ξανθια Μολλοσινα που λατρεψα!

Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα τη Νατασσα με τη γλυκιτατη Λωρα,τον Λαυρεντη με τον πανεμορφο και τσιτωμενο Καπο,την miminoula με τη βελουδινη Sabi,τον Κιμωνα με τον Cargo που ειχε τα πιο αθωα ματια που εχω δει. Και τελος την Μαρινα(ghost girl) με τη λατρεμενη, υπεροχη, πανεμορφη και γλυκια Λευκη με την οποια δηλωνω ερωτευμενη και την ξεχωριζω μονο και μονο γιατι εχω μια ιδιαιτερη αγαπη στη συγκεκριμενη φυλη!!! Επαθα μεγαλη ζημια με τη σκυλα της!Ειναι ο ποιο ομορφος Μεγαλος Δανος που εχω δει ποτε απο κοντα! *agapoylas*

Να χαιρεστε οοοολοι τα σκυλια σας και να σας χαιρονται και αυτα! Στην επομενη εκθεση ελπιζω να γνωρισω και αλλους!

Θα ανεβασω αυριο και μερικες φωτογραφιες που εβγαλα! :)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
εμαθα τελικα

M.C OF PALMHILL C.M. MOBY DICK καλυτερος ομαδας, σε ηλικια 18 μηνων και 3ος καλυτερος νεων εκθεσης(8/4/12)
COCO CHANEL CAC-CACIB
M.C. OF PALMHILL U.D. CHASSEUR CAC-CACIB
Palmhill δευτερο καλυτερο εκτροφειο εκθεσης στις 8/4 και 1ο στις 7 αν δε κανω λαθος
3ο καλυτερο ζευγαρι εκθεσης
PROGENY GROUP καλυτερο εκθεσης

και φυσικα ο dexterακος M.C. OF PALMHILL P.R. VOLCANO , και τις 2 μερες καλυτερο κουταβι φυλης, την πρωτη μερα 2ο κλαυτερο κουταβι εκθεσης!

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Λοιπόν ξεκινάω!

Σάββατο:

ATROTOS SUN OF THE PITCH - CAC/CACIB/ Καλύτερος Φυλής
ATROTOS STARING AT THE SUN - RCAC
ATROTOS SEA SEX AND SUN - CAC/CACIB Καλύτερη Θηλυκιά Μπόξερ
SERENDIPITY SEVENTH HEAVEN (Γκόλντεν Ριτρίβερ), 2o Kαλύτερο Προκουτάβι Έκθεσης
ΖΑΜPANZAR ΚΑΙΚU BREEZE (Γκόλντεν Ριτρίβερ), 3o Καλύτερο Κουτάβι Έκθεσης
GIOKO EMMY (Mπουλμαστιφ), RCAC-RCACIB
RHAPSODIE BOHEME TWIX (Ντακχσουντ Κοντότριχος Νάνος), CAC/CACIB/ Καλύτερος Φυλής & Καλύτερος Ομάδος
ATROTOS SUN OF THE PITCH & ATROTOS SEA SEX AND SUN, Καλύτερο Ζευγάρι Έκθεσης!
ATROTOS 4ο Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης!

Κυριακή
ATROTOS SUN OF THE PITCH - CAC/RCACIB
ATROTOS SEA SEX AND SUN - CAC/RCACIB
ZAMPANZAR NEW HEAVEN, CAC/CACIB
ΖΑΜPANZAR KAIKU BREEZE (Γκόλντεν Ριτρίβερ), Καλύτερο Κουτάβι Φυλής
RHAPSODIE BOHEME TWIX (Ντακχσουντ Κοντότριχος Νάνος), CAC/CACIB
CHAMPION SCHLAN HUND, (Γερμανικός Ποιμενικός Μακρύτριχος) Καλύτερο Προκαταρκτικό κουτάβι Φυλής
ΤΗΑΙ RED NOKOMIS (Ιρλανδικό Σέττερ), CAC/CACIB/Kαλ.Φυλής/Καλύτερος Ομάδος/ 4ο Καλύτερο Έκθεσης!
ATROTOS 1ο Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης!!!!

Δεν θυμάμαι τι άλλα ξεχνάω!

Etna

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2011
167
1
Λοιπόν ξεκινάω!

Σάββατο:

ATROTOS SUN OF THE PITCH - CAC/CACIB/ Καλύτερος Φυλής
ATROTOS SEA SEX AND SUN - CAC/CACIB Καλύτερη Θηλυκιά Μπόξερ
ΖΑΜPANZAR ΚΑΙΚU BREEZE (Γκόλντεν Ριτρίβερ), 3o Καλύτερο Κουτάβι Έκθεσης
RHAPSODIE BOHEME TWIX (Ντακχσουντ Κοντότριχος Νάνος), CAC/CACIB/ Καλύτερος Φυλής & Καλύτερος Ομάδος
ATROTOS 4ο Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης!

Κυριακή
ATROTOS SUN OF THE PITCH - CAC/RCACIB
ATROTOS SEA SEX AND SUN - CAC/RCACIB
ZAMPANZAR NEW HEAVEN, CAC/CACIB
ΖΑΜPANZAR KAIKU BREEZE (Γκόλντεν Ριτρίβερ), Καλύτερο Κουτάβι Φυλής
RHAPSODIE BOHEME TWIX (Ντακχσουντ Κοντότριχος Νάνος), CAC/CACIB
CHAMPION SCHLAN HUND, (Γερμανικός Ποιμενικός Μακρύτριχος) Καλύτερο Προκαταρκτικό κουτάβι Φυλής
ΤΗΑΙ RED NOKOMIS (Ιρλανδικό Σέττερ), CAC/CACIB/Kαλ.Φυλής/Καλύτερος Ομάδος/ 4ο Καλύτερο Έκθεσης!
ATROTOS 1ο Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης!!!!

Δεν θυμάμαι τι άλλα ξεχνάω!
τα πηρες ολα και εφυγες !!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ

και ευχαριστω για την βοηθεια , οπου και οταν σε χρειάστηκα ήσουν παρών και πριν την έκθεση και τις ημέρες της έκθεσης !!!!

Ασχετα με το αποτελεσμα , μπορω να πω οτι πηραμε ( εγω και ο σκυλος ) μια καλη εμπειρια και εχουμε χρονο και θεληση για να βελτιωθουμε .....

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Ασχετα με το αποτελεσμα , μπορω να πω οτι πηραμε ( εγω και ο σκυλος ) μια καλη εμπειρια και εχουμε χρονο και θεληση για να βελτιωθουμε .....
Αυτό ήταν που χάρηκα περισσότερο...τους ιδιώτες με τον σκύλο τους , μέσα στον στίβο , έχω την εντύπωση χωρίς να έχω ξεφυλλίσει ακόμα τον κατάλογο ότι ήταν αρκετοί...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Ναι!!Και ελπίζω στην επόμενη έκθεση να γνωρίσω και απο κοντά τον Ceasar Milan

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ναι!!Και ελπίζω στην επόμενη έκθεση να γνωρίσω και απο κοντά τον Ceasar Milan
Πριν ή μετά το τίλιο? :p

Συμφωνώ με την παρατήρηση του oscar κι εγώ, είναι άλλο να βλέπεις εκτροφείς με την εμπειρία και το team που τους υποστηρίζει και άλλο τον ιδιώτη που με μεράκι και χαρά πάει στην έκθεση για να παρει κρίσεις για τον σκύλο του.
Όλοι οι συμμετέχοντες εννοείται αξίζουν συγχαρητήρια.

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
...

Ο ICE αν και στην κοσμάρα του, τελικα ηταν Σαββατο-Κυριακη 2 x Exc. Junior Class(ευτυχως)...
...
συγχαρητήρια!!! σας είδαμε. πολύ ωραίος ήταν!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
συγχαρητήρια!!! σας είδαμε. πολύ ωραίος ήταν!
Eυχαριστουμε πολυ! Δεν εχω δει ποτε τον σκυλο μου τοσο στρεσσαρισμενο, και ουτε πιστευα ποτε οτι θα τον εβλεπα τοσο στρεσσαρισμενο. Ο κλειστος χωρος, τα πολλα σκυλια και οι θορυβοι, ηταν δυνατα και πρωτογνωρα στοιχεια για τον ICE που εχει μεγαλωσει σε ερημια και δεν εχει και πολλες εμπειριες απο κοινωνικοποιηση με άλλα σκυλια. Ηταν εμπειρια και για τους δυο μας, και πιστευω σε επομενη εκθεση θα τα παμε καλυτερα...

Πολυ ευχαριστη εκπληξη τα 2 EXC και καποια πολυ καλα σχολια για την μορφολογια παρα την γενικη αποτυχια στον τομεα της κινησης αφου μεσα στο stress ηταν μεταξυ πνιγμου και εμετου ο μικρος, απο την τσίτα και το τραβηγμα...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Γιάννη, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και δια ζώσης. :)
Το κακό ήταν ότι είδα τον ICE μόνο μέσα στο crate αφού για διάφορους λόγους δεν κατάφερα να τον δω στο στίβο. Τουλάχιστον τον χαιδολόγησα έστω και λίγο.
Είναι ένας κούκλος (συγνώμη για τα καλά λόγια):D:D

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ice μην στεναχωριεσαι φιλε , υπαρχουν και χειροτερα(δες εμας).
:pΜια χαρα εισαστε και θα πατε πολυ καλυτερα στο μελλον.:cool:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Ice μην στεναχωριεσαι φιλε , υπαρχουν και χειροτερα(δες εμας).
:pΜια χαρα εισαστε και θα πατε πολυ καλυτερα στο μελλον.:cool:
Τι να δει εσάς Νάσο μου... Αν υπήρχε τίτλος για τον πιο αγαπημένο σκύλο της έκθεσης, θα τον είχε πάρει ο Fidel χαλαρά....:):)

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ειδικά στους νεαρούς σκύλους να έχουν θετική εμπειρία από την έκθεση. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πάντα και για όλους, από εκεί και πέρα είναι στο χέρι και τη θέληση του καθενός.