Μπορει να εγινα ψιλο κατα των ξηρων,χωρις να ειμαι απολυτη φυσικα,θα ελεγα να μεινεις στην ξηρα τελικα μιας κ δεν του εχει δημιουργησει ποτε καποιο θεμα,δεν ξερω με τρομαξε η περιπετεια σας λιγο..
Δεν είναι θέμα να νοιώσω εγώ άνετα. Εϊναι θέμα να μην καταρρεύσει ο σκύλος από τα πειράματα. Ο γιατρός με συμβούλευσε στο μέτρο που γνωρίζει αλλά δεν είναι διατροφολόγος. Και αυτό που μου είπε είναι ότι αυτές οι κολλίτιδες όταν είναι τόσο σοβαρές δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται, καταστρέφεται το στομάχι του σκύλου.Ο,τι σε κάνει εσένα να νιώθεις πιο άνετα...
Tον καημένο.. πώς είναι τώρα αλήθεια?Επειδή δεν μιλάμε για διάροιες αλλά για συντριβάνι αίματος που έβγαινε από πίσω είμαι πολύ επιφυλακτική για το πως θα συνεχίσω.
Συμπάσχουμε.(πολύ λίπος το οποίο είχα και παλιότερα ένδειξη ότι τον πειράζει).
Καλά θα κάνεις.Θα γυρίσω στην ξηρή του και θα εισαγάγω πολύ πολύ αργά άλλες γεύσεις.
Από ότι έχω καταλάβει αυτοί οι κιμάδες είναι από πολύ λιπαρά κομμάτια, ακόμα και στο κοτόπουλο έχουν μέσα πέτσες λίπη κανά εντοσθιάκι που ξέμεινε και τα πάντα όλα. Κι εμάς ένας παρόμοιος κιμάς μας έστειλε τελευταία φορά. Έχουν το πολύ θετικό ότι περιέχουν αλεσμένα κόκκαλα βέβαια αλλά για αρχή αυτό μπορείς να το ισορροπήσεις με τσόφλια αφού θα παίρνει και ασβέστιο κ από την ξηρά. Καλύτερα καθαρά κρέατα κατά την άποψή μου. Γαλοπούλα, μοσχάρι - όχι από λιπαρά κομμάτια του ζώου. Το τελευταίο βέβαια και το πιο φτηνό να βρεις κοστίζει πολύ. Αλλά αφού δεν θα τρώει και συχνά για την ώρα μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός του δεν θα σου είναι μεγάλο κόστος πιστεύω και καλύτερα να το κάνεις έτσι για αρχή.Ένα μπιφτεκάκι από κιμά φτιαγμένο για σκύλους,
Πολλά σκυλιά παθαίνουν γαστρίτιδες από το χοιρινό.Γιατί όχι χοιρινό; Μαγειρεμένο δεν είναι επικίνδυνο.
Ίσως επειδή είναι λιπαρό κρέας.Πολλά σκυλιά παθαίνουν γαστρίτιδες από το χοιρινό.