Irar μετά από αυτά που πάθαμε με το larrako μας θα έλεγα ΟΧΙ. Έφαγε μια Κυριακή τα κεφάλια από γαρίδες (γύρω στις 5-7), -κλασικά του δώσαμε μια, ξετρελάθηκε με τη γεύση και μετά παρασυρθήκαμε και του δώσαμε και τις υπόλοιπες- και τη Δευτέρα το απόγευμα άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα.. Αρχικώς ανησυχητικά, δεν είχε πολύ όρεξη αλλά το βράδυ και ενώ κοιμόμασταν ακούσαμε αν θόρυβο που ήταν ο Larry ο οποίος περπατούσε και ξαφνικά αφέθηκε και έπεσε με δύναμη στο πάτωμα. Καταλαβαίνεις το άγχος!! Κάναμε εξετάσεις, ευτυχώς όλα καλά που δεν δικαιολογούσαν αυτά τα συμπτώματα και μετά από κουβέντα με τον κτηνίατρο το μόνο που έμενε ήταν οι γαρίδες!!καθαρίζω γαρίδες και ο μικρός έχει κάτσει δίπλα μου και με κοιτάει λες και κρατάω παιδάκια.... Οι γαρίδες είναι βρασμένες μπορώ να του δώσω τα κεφάλια και το περίβλημά τους? Να τα κάνω στο μπλέντερ ή ως έχουν?
Γενικά δεν του έχω ξαναδώσει πέρα από μια φορά ως λιχουδίτσα μαγειρεμένη.
@teleia τα μαλακά κόπρανα είναι θαρρώ από την πολύ πρωτεϊνη. Και δίνεις νομίζω πολλά λαχανικά σε αναλογία με το κρέας. Το 1/4 να είναι όλο το μιξ λαχανικά-ρύζι. Αύξησε λιγουλάκι το ρύζι, μείωσε λίγο τα λαχανικά και για να σφίξουν τα κόπρανα δώσε ασβέστιο - πρέπει κιόλας κι εσύ δε δίνεις. Τριμμένα τσόφλια αυγών δηλαδή, ελάχιστα αφού είναι μικρό το σκυλί άρα μικρή κ η μερίδα.
Eπειδη ειναι λιγο παχυς,μετα την στειρωση σε 3μηνες πηρε 700γρ βαρος,για αυτο δεν του βαζω πολυ ρυζι..μαλλον θα του το αυξησω οπως λες. για ασβεστιο του δωσα κοκκαλο(τα ωμα που πουλανε τα πετ σοπ). του δινω και salmon oil..
ποια η γνωμη σας να τρωει ενα γευμα μαγειρευτο και ενα με κροκετες?(acana lamb and apple)
Ανδρέα, ξεκίνα από εδώ:γεια σας αγαπητοι μπαμπαδεςκαι μαμαδες,
σας ευχαριστω.
Υ.Γ ο κτηνιατρος μου ουτε να ακουσει για ωμη. ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ μετα θα ζητησω να με υοθετησουν φιλοζωοι και εμενα να ησυχασω