Επειδή σκέφτομαι καιρό τώρα να ξεκινήσω BARF στα κορίτσια μου,ήδη παρήγγειλα και το βιβλίο που έχει προτείνει η Berna νομίζω,σε άλλο νήμα,έχω τους προβληματισμούς μου όσο αναφορά το ωμό.
Από τα λίγα που γνωρίζω αν σε ένα κομμάτι κρέας τα όποια μικρόβια ή οτιδήποτε παθογόνο μπορεί να έχει,δεν θα τα "σκοτώσουμε" αν το δώσουμε μαγειρεμένο;Αυτό δεν το έχω ξεκαθαρίσει.
Ή επειδή γνωρίζουμε την ποιότητα της ξηράς,παίρνουμε τα ρίσκα μας με BARF?
Να το κάνω και ποιο απλό δίνοντας ένα παράδειγμα.
Αν έξω στην φύση ένας σκύλος φάει ένα κοτόπουλο ή ένα κουνέλι που κατάφερε να πιάσει,αν το ζώο ήταν άρρωστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν θα μεταφερθεί και στον σκύλο;Και στην περίπτωση που το ίδιο θήραμα θα μαγειρευτεί δεν θα μηδενίσει το ποσοστό "αρρώστιας";
Από τα λίγα που γνωρίζω αν σε ένα κομμάτι κρέας τα όποια μικρόβια ή οτιδήποτε παθογόνο μπορεί να έχει,δεν θα τα "σκοτώσουμε" αν το δώσουμε μαγειρεμένο;Αυτό δεν το έχω ξεκαθαρίσει.
Ή επειδή γνωρίζουμε την ποιότητα της ξηράς,παίρνουμε τα ρίσκα μας με BARF?
Να το κάνω και ποιο απλό δίνοντας ένα παράδειγμα.
Αν έξω στην φύση ένας σκύλος φάει ένα κοτόπουλο ή ένα κουνέλι που κατάφερε να πιάσει,αν το ζώο ήταν άρρωστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν θα μεταφερθεί και στον σκύλο;Και στην περίπτωση που το ίδιο θήραμα θα μαγειρευτεί δεν θα μηδενίσει το ποσοστό "αρρώστιας";