Ετσι απλά? δεν επιρεάζεται το στομάχι? (με τη λογική οτι όταν αλλάζουμε ξηρά γίνεται σταδιακά η μετάβαση)Εγω δεν κάνω καμία μετάβαση.
αυτο εκανα εγω 900με1000γρ κρεατικο με λαχανικο το πρωη και 150με200γρ ξηρα το βραδιΣε συνδιασμό με την ξηρά μάλλον.
Εγώ αν ξεκίναγα barf, την ξηρά δεν θα την καταργούσα.
Ειναι κ ο μονος λογος που δεν ταιζω κι εγω ωμα.Ο λόγος που δεν ήμουν ποτέ υπέρ της μπαρφ ήταν η προέλευση του κρέατος..που δεν μπορώ να είμαι σίγουρη..
Αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές..
Δεν αντιλέγω πως μπορεί η μπαρφ όντως να έχει καλά αποτελέσματα..και φυσικά είναι καλλύτερη από την ξηρά..
Αν κάποιος όμως για τους γνωστούς λόγους φοβάται να δώσει μπαρφ και δώσει μαγειρευτό.., λέγοντας μαγειρευτό εννοώ κρέας-κοτόπουλο κλπ βρασμένο λαχανικά φρούτα ρύζι κλπ πάνω κάτω όπως και η μπαρφ απλά τα κρέατα δεν θα είναι ωμά..με την λογική του ότι πάλι ξέρουμε τι δίνουμε..πάλι δεν θα έχει κάποια αποτελέσματα ?
Ε οσο να ναι, δεν το τρωμε ωμο!Συγνωμη ρε παιδια εσεις δεν τρωτε κρεας???
πιστευω πως ναι,δεν εχετε εμπιστοσυνη στον κρεοπωλη σας??
Πιστευεις οτι στην ξηρά βάζουν ποιοτικό κρέας;Ο λόγος που δεν ήμουν ποτέ υπέρ της μπαρφ ήταν η προέλευση του κρέατος..που δεν μπορώ να είμαι σίγουρη..
Αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές..
Δεν αντιλέγω πως μπορεί η μπαρφ όντως να έχει καλά αποτελέσματα..και φυσικά είναι καλλύτερη από την ξηρά..
Αν κάποιος όμως για τους γνωστούς λόγους φοβάται να δώσει μπαρφ και δώσει μαγειρευτό.., λέγοντας μαγειρευτό εννοώ κρέας-κοτόπουλο κλπ βρασμένο λαχανικά φρούτα ρύζι κλπ πάνω κάτω όπως και η μπαρφ απλά τα κρέατα δεν θα είναι ωμά..με την λογική του ότι πάλι ξέρουμε τι δίνουμε..πάλι δεν θα έχει κάποια αποτελέσματα ?
Δεν θεωρω τον εαυτο μου "μικροβιοφοβικο" κ σαφως ειναι ποιο μπελας για μενα ΚΑΙ να τα μαγειρευω, αλλα απλα φοβαμαι να τα δωσω ωμα, γιατι δεν γνωριζω την προελευση!Η μπαρφ δεν ειναι για "μικροβιοφοβηκους" ,το καταλαβαινω κ το σεβομαι να φοβαται καποιος κ να δυσταζει να δωσει..
Αλλα η δικη μου γνωμη ειναι δοκιμαστε το κ θα δειτε μεγαλες διαφορες στο σκυλο σας..κ στην υγεια του κ στην εμφανιση του..
Με παρόμοια λογική είχα ξεκινήσει να δίνω μαγειρεμένο. Το ότι ήταν "μαλακό" φαγητό δεν πρόλαβε να επηρεάσει τα δόντια της, όπως φοβόμουν, αφού πρόλαβαν και γέμισαν οι πρωκτικοί της αδένες -οπότε και το σταματήσαμε.Αν κάποιος όμως για τους γνωστούς λόγους φοβάται να δώσει μπαρφ και δώσει μαγειρευτό.., λέγοντας μαγειρευτό εννοώ κρέας-κοτόπουλο κλπ βρασμένο λαχανικά φρούτα ρύζι κλπ πάνω κάτω όπως και η μπαρφ απλά τα κρέατα δεν θα είναι ωμά..με την λογική του ότι πάλι ξέρουμε τι δίνουμε..πάλι δεν θα έχει κάποια αποτελέσματα ?
Αυτός ήταν ένας παλιός μύθος ότι ο σκύλος αγριεύει με το αίμα. Εννοείται ότι δεν ισχύει.Καλησπέρα και Καλή χρονιά σε όλους!!!
Λοιπόν σήμερα άκουσα μια τεράστια πατάτα (θεωρώ) και ηθελα να την μοιραστώ μαζί σας.
Όταν είπα σε φίλους μου (που εχουν σκυλιά) οτι σκέφτομαι να ξεκινήσω μπαρφ...και αφού εξηγησα τι είναι γιατί δεν ήξεραν...μου απάντησαν τα εξής:
Δε φοβάσαι μην αγριέψει; κι αν φαει κι εσάς ζωντανούς;:eyecrazy::eyecrazy:
έσκασα στα γέλια φυσικά....
Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πως το πρόβλημα αυτών που "φοβούνται να ακολουθήσουν την barf είναι το ότι απλά είναι ωμό.Πιστευεις οτι στην ξηρά βάζουν ποιοτικό κρέας;
Και στο μαγειρευτό γνωρίζεις την προέλευση;