Για καποιο περίεργο λόγο , όπως εχω ξαναπεί , το θέμα τείνει να αυτο-κατευθυνθεί και να επικεντρωθεί στην φιλοεκτροφική και καθαροαιμόλαγνική νοοτροπία της σελίδας .
Όπως εχω ξαναπει , εγω δεν υιοθετω την συγκεκριμένη γιατί δεν την θεωρώ πρότιστης σημασίας .
Ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη και άποψη . Δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα για αυτό .
Η συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο θέμα που καλως η κακως ανοίχτηκε , περιορίζεται στην άποψή μου περι ιδιοκτησίας σκύλου .
Απο την στιγμή που ο οποιοσδήποτε έχει εναν σκύλο , με αφορά ο ιδιοκτήτης αυτός , όσο τον έχει στην κατοχή του , να ασχολείται .
Ήτοι , να ενδιαφερεται για το που θα μένει , για το τι θα τρώει , για την εκπαίδευσή του , για την υγεία του ( εμβολια , αποπαρασιτισμοι , χειρουργεία ) , για την στείρωσή του , και για την ομαλή και καλή ζωή του .
ΔΕΝ με αφορά σαν άθρωπο , η καταγωγή του ζώου . Μιλάω έχοντας τον σκύλο σαν το κεντρικό πρόσωπο , και την ύπαρξή του σαν ζωντανού οργανισμού , ως ιδιοκτησία κάποιου ανθρώπου .
Δεν έμπλεξα κάπου το θέμα πιθανότητες εμφάνισης κληρονομικών ανωμαλιών , η οτιδήποτε άλλο .
Αν θέλετε να το ανάγουμε στα ανθρώπινα δεδομένα , πολλά ατομα εχουν οικογενειακο ιστορικό με κληρονομικες παθησεις . Καποιος πχ εχει εδω και 4 γενιες γονεις με καρκινο μαστου , προστατη κλπ . Καθε γενιά . Η προσέγγιση και η αντιμετώπιση ενος παιδιού , γονου τετοιας οικογενειας , θα γινει με βαση την καταγωγη του και το κληρονομικο ιστορικο που εχει το σόϊ του ;
Με ενδιαφέρει να ειναι οσο γινεται καλύτερα , εμβολιασμένο και με φροντίδα .
Αν δεν εγινα και τωρα κατανοητός , παραδίνομαι .